Dolgozónként és havonta minimálbér esetén 16 289 forint, garantált bérminimum esetén 34 991 forint többletterhet kellene kigazdálkodniuk. Tönkre teheti a kisvállalkozásokat A szövetség szerint ennyi többletkiadásra csak úgy lennének képesek a kkv-k, ha a járulékcsökkentés kompenzálni tudná a béremelésből származó többletkiadásukat.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
A magyar vállalkozóknak 1 %-ot pótol a kormány a multiknak meg 10 %-ot?
A hülye magyar bezár, a multi meg kiviszi az anyaországába nem fekteti ide be.
emerencia
@1magyar: Unortodoxiában semmiben sem lehetünk biztosak. Majd kiforrja magát. Már több mint negyedszázada tapasztalom, hogy a kiemelkedő jólétben élő magánvállalkozók szokták a leginkább jogi bizonytalanságban és alacsony bérrel tartani a dolgozóikat. (Tisztelet a ritka kivételnek.) Ez így nem jó. Normalizálni kellene a helyzetet. A multinál és a nagyvállalatoknál is jellemző az alacsony bér de ők legalább befizetik az összes törvényes közterhet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.