Szombaton a keleten lesz naposabb idő, máshol a felhők lesznek túlsúlyban, és eleinte nyugaton, északnyugaton, a délutáni órák második felétől az ország nyugati, északnyugati felén egyre többfelé várható eső, zápor, írja az Időkép.

Többfelé élénk, nyugaton, északnyugaton és Szeged környékén erős lökések kísérhetik a déli-délkeleti szelet. Délután pedig 11-17 fokot mérhetünk.

Vasárnap reggel még az Északi-középhegység térségében, a Duna-Tisza közén és Dél-Dunántúlon eshet, napközben azonban megszűnik a csapadék, egyre többfelé felszakadozik a felhőzet. Élénk, északnyugaton erős lesz a déli-délkeleti szél. A csúcshőmérséklet 10 és 18 fok között alakul.

Hétfőn száraz, alapvetően napos, főként a középső és nyugati tájakon gyakran szeles, de továbbra is enyhe időre van kilátás. Hajnalra főként északkeleten, keleten és nyugaton, délnyugaton képződhet pára, köd.

Kedden és szerdán a középső és nyugati országrészben gyakran szeles, de enyhe időre van kilátás több órás napsütéssel, míg keleten, északkeleten egyre inkább jellemzővé válhat a napközben is borongós, helyenként tartósan ködös idő. Itt a hőmérséklet is alacsonyabb lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.