Van itt ez a csúnya sztori: az LMP úgy döntött, hogy lepaktál Orbánnal és közösen megszavazzák a fideszes Alkotmánybíróság tagjait. Az LMP most kipótolja azt a parlamenti kétharmadot, amit egyszer már sikerült kicsavarni a Fidesz kezéből az időközi választásokon. Szél Bettiék húzása teljesen megmagyarázhatatlan – nem csoda, hogy az MSZP, a DK és az ellenzéki közvélemény árulónak tartja miatta az LMP-t. Szél társelnökasszony nem is állt ki megvédeni a mocskos munkát, ehelyett beküldték az ATV-be szegény Hadházy Ákost, aki bár nem a szavak embere, de még mindig a párt legvállalhatóbb arca, aki a Korrupcióinfókkal szerzett magának némi népszerűséget...

Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

109 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Szeretettel Bélának! :-)
Minden hülye szembe jön az autópályán!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@karma1: 21.04
Biztos észrevetted, hogy a két beírás elkerülte egymást!
karma1
@Béla333: Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: aludni megy. És nyugodtan...:))
thumb_up3 replyVálasz error access_timema, 13:44
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 13.44
Kíváncsiság kedvéért visszanéztem a beírásokat és úgy látom ez az első hozzászólásod ehhez a témához.
Jól megfogtad a dolgok lényegét.
thumb_up1 replyVálasz

Kizarolag ezert "kevertem bele" Palinkafozo Rezustot, es ezert irtam a tovabbi, ezzel kapcsolatos eszreveteleimet is. ALtalaban szoktam tudni, hogy kinek mit irok, nem szokott bajom lenni szovegertessel sem.
Csak vissza kell gorgetni a hsz-eket, es minden elokerul...:o))))
Kulonben abban teljesen igazad van, hogy ami jelenleg folyik, az tarthatatlan, valamit tenni kellene ellene, mert igy elsullyed a magyar nep.
Tolem soha nem olvashattad - es a jovoben sem fogod - , hogy en azt mondanam, hogy a Kadar rendszer maga volt a 7. mennyorszag, es hogy az akkori partvezetesben nem volt egyfajta enyhe korrupcio, de ha a szivedre teszed a kezed, es vegiggondolod csak a szimpkla parhuzamot Kadar es orban kozott, korrupcioilag, akkor a kulonbseg egetver.
Ezert - bar nem ajnarozom Kadar Janost - muszaj a parhuzamban Jani bacsi javara dontenem.Nem dicserem ot, de az O kormanyzasaban ezeknek a patkanyoknak az orai meg lettek volna szamlalva, nemhogy mar 7. eve sanyargatjak a magyart, soha nem latott szegenysegbe taszitva oket.
Béla333
@karma1: 21.18
Csak egy mondat még és mára befejezem:
Elegem van abból, hogy egész életemben csak azt hallottam, hogy most még egy kicsit húzzuk meg a nadrágszíjat, de majd 5-10-20-50 év múlva mennyivel jobb lesz.
A rendszer/gengszterváltás óta is eltelt már 26 év és nemhogy jobban élnénk, közelítene az életszínvonal az osztrákokhoz, de egyre csak csúszik az ország lefelé!
És akiknek ezt köszönhetjük erőszakkal nyomják be újra és újra magukat a szimpatizánsaik tapsikolása közepette, hogy a másik már eleget lopott most már mi jövünk vagy jönnénk. Ez az összes programjuk.
Aki ezt elutasítja (mind a Fidesz, mind a rablótársai) lopkodásait azt meg észveszejtő vehemenciával támadják, alázzák, ekézik, mintha ők nem ennél százszor, ezerszer nagyobb kárt okoztak volna eddig is az országnak, nekünk.
Az ország csúszik lefelé és a gyermekeink elmennek egy élhetőbb országot keresni.
Az enyémek is lassan döntési helyzetbe kerülnek. Mit mondjak nekik, ha azt mondják mennének?
Nincs idő újabb 10-20-50 évre, hogy hátha kikopnak a nemzet károkozói, most(anában) kell elzargatni az egész lopós, korrupt, hazug bagázst oda, ahová valók: a történelem szemétdombjára!!
karma1
@Béla333: Minden szavad hajszalpontos, sajnos, nagyon jol leirja a jelenlegi helyzetet es a multban elkovetett hibakat is.
Ha a gyermekeid leulnek Veled, es megkerdezik, mit tegyenek, legy okos, es engedd el oket, mert ez az o eletuk, a tortenet mar nem rolunk, Rolad (idosebbekrol) szol, hanem az o jovojukrol, amit az elmult 26 evben minden kormany egyre jobban beszukitett, es igen, az utolso 6 es fel evben orban gyorsvonati sebesseggel a szakadek szelere sodort.
Ha elfogadsz egy olyan valakitol jotanacsot, aki mindent vegigcsinalt, 6 USD-vel es egy new -yorki telefonszammal a zsebeben, akkor csak azt tanacsolom, hogy minel messzebb Europatol, es hogy tanuljanak minden modon nyelvet: akar DVD-rol, akar CD-rol, konyvbol, vagy a Discovery Channelrol, eredeti nyelven. Ha van valamilyen vegzettseguk, akkor gyujtsenek ossze minden bizonyitvanyukat, hivatalos papirjaikat, ervenyesitsek legalabb 5 evre az utleveluket, es induljanak el a nagyvilagba, Ausztraliaba, vagy ide, Uj-Zelandra.
Meglatod, meg fogjak koszonni, hogy elengedted oket, es nem kototted Magadhoz csak azert oekt, hogy Neked jobb legyen.A mi eletunket mar tobben is sikeresen elkurtak, ha mast nem tudunk adni a gyerekeinknek, akkor legalabb a valasztas szabadsaga - es persze felelossege - legyen az oveke.
Azert ajanlottam Uj-Zelandot, mert itt most fognak enyhiteni a bevandorlasi felteteleken, ugyanis keves az eves - tavaly 86 ezer - bevandorlo, el akarjak erni a 100 ezret minimum. Itt mindenki jott valahonnan, tehat megertik a masik problemajat, es amiben tudjak, segitik az ujonnan erkezot.
karma1
@grincss: Koszi, Dragam, de miert ??? Mit csinaltam mar megint?...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.