Orbán Viktor elfelejtette, hogy rendeletben kellett volna gondoskodnia a csaló brókerek vagyonának biztonságba helyezéséről. Az eredmény már látszik: szerteszét folyik a pénz. Másfél év telt el azóta, hogy az Orbán-kormány a látszatpolitizálás jegyében két nap alatt elfogadtatta a törvényt a százmilliárdok eltűnéséért felelős brókerek pellengérre állításáról, mégsem született meg az a rendelet, amely meghatározná, mi a feladatuk a fellelhető vagyon őrzésére kirendelt zárgondnokoknak. A Buda-Cash cégcsoport egyes tagjainál még a zár alá vétel is elmaradt, pedig ahhoz új törvényre sem lett volna szükség.

Forrás: m.hvg.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Mi is itt a kérdés?

,,A csoport második legfontosabb vállalkozása a Buda-Cash Vagyonkezelő volt, tulajdonosai között éppúgy megtalálhatók Pintérék, mint a felszámolásra ítélt Brókerháznál, mégsem vonták egyetlen részvényét sem bűnügyi zárlat alá."

,,A brókerbotrány négy fővádlottja mellett a hatóságok mások felelősségét egyelőre nem firtatják."

Na ugye.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: ...na ismét a csiklandós részedhez értem ???...:))
Csizmás Kond
@Horizont: ...hmm...lehet egy picit az de annyit akartam is...:))))
Csizmás Kond
@Horizont: Dehogy bántlak...csak te valamiért allergiás vagy a kifejezésmódomra...
Különösen tisztellek...ha szabad ilyen bensőséges kifejezést használni.
..hogy mégis közbe a döhöngőbb pontodat érintem az csak ösztökélés a kötelező válaszra...:))
Hari
Elfelejtette ? Egy meglátás szerint ez a buták istene, ergo Orbán buta. Csakhogy a valóság az, hogy rafinált, mert egyszerűen számító, sok sogor-koma bukna a zárolással, és ez számára megengedhetetlen. Tehát bukjanak a mezei, jogaikat érvényesíteni nem tudó mezítlábas ! Az egész irányítási rendszere erre alapul, a potensek előnybe hozása, még látszatra sem adva,és a védtelen gyengék eltaposása. Nemes erkölcsi és keresztényi egy ország vezetőjétől...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.