... "A DK alelnöke három, a vita szempontjából halálos találatot is bevitt. Elvileg bármelyiktől el lehetett vérezni, de így együtt végképp menthetetlenné tette az LMP társelnökét Az egyik, amikor Hadházy már be kellett hogy ismerje, fogalma sincs, kiket jelölt alkotmánybírónak, és azt ígérte, utána néz utólag... A másik, amikor Molnár azt tudatta a nézőkkel, hogy Hadházyt a saját szavazói is ízekre szedik a Facebook-on. A harmadik pedig amikor jelezte, hogy a Fidesznek befeküdve Hadházy visszatér anyapártjába, a Fideszbe. "...

Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@grincss: Mar eppen kezdtem rozsasan latni Hadhazy Akos harcos, a korrupcioval kapcsolatban mindenkit feljelento multjat, hiszen o eredetileg igazi fidesz-tag volt, csak kesobb valt ki, es lett maganyos farkas...
De igy mar persze egeszen mas a gyermek farfekvese: szerintem masnak is fel fog frissulni az emlekezete Hadhazy eredeti parthusegevel kapcsolatban.
Hat ez van - volt egy kis kiteroje, amit majd a javara irnak a Nagy Vegelszamolaskor, de most mindenki felvolnta a szemoldoket arra, hogy mibe vitte az LMP-t, illetve hogy mibe hagyta magat behuzni. (Mondjuk a csobe...)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@karma1: 21.28
Ha kell előkeresek cikket erről, ha elhiszed akkor nem: tehát:
2015-ben indultak egyeztetések, amin először minden olyan párt részt vett, akinek frakciója van a Parlamentben. Ugyanis csak ők játszanak, akinek nincs frakciója (pl. a DK!) csak a pályán kívülről kiabálhat.
Az MSZP rövid időn belül kihátrált, hogy ők nem vesznek részt az egészben, miután Gyurcsány kíbicként el kezdte kiabálni, hogy aki részt vesz az alkotmánybírók kiválasztásában az hazaáruló. Az MSZP rögtön visszakozott.
A jobbik szerepéről meg ott van Schiffer beidézett cikkében a helyzet!
Tehát mindenki eljátszotta a maga táncát és ez jött ki belőle!
karma1
@Béla333: Erdekes, amit mondasz, biztos igy is volt, csak azt csodalom, hogy ebben az esetben az mszp egy kicsit is figyelt Gyurcsanyra, es kihatralt az egyeztetesbol, miutan az mszp ugy utalja Gyurcsanyt, ahogy van, kizarolag Molnar Gyula jelentette ki a megvalasztasa utan, hogy o bizony fog egyeztetni es osszefogni Gyurcsannyal, ha tetszik az mszp-nek, ha nem. Sztem mas oka volt annak, hogy az mszp kihatralt, de ez a tenyen mar nem valtoztat semmit se. Kerlek, valaszolj, mert ezt nem tudom: az LMP-nek van parlamenti frakcioja, a Gyurcsany a DK-val meg csak megfigyelo kibickent volt jelen? AKkor miert mondta Gyurcsany, hogy bar most kivonul a komplett DK a parlamentbol, de amikor 2/3-os tobbseges szavazas van, akkor azert arra bemegy...
Akkor az AB birak szavazasa nem 2/3-os volt?
Koszi...
Béla333
@karma1: 22.01
"Az MSZP mégis beállt Gyurcsány mögé 2016.01.15. 14:33
Az MSZP nem jelöl alkotmánybírót, nem vesz részt a folyamatban, és nem is támogatja azt – mondta Tóbiás József. Korábban Gyurcsány Ferenc azt mondta, aki az alkotmánybíró-jelölésben együttműködik a Fidesszel, az áruló. Schiffer András azt mondta az Origónak, hogy van a fejében négy olyan név, akik mögött többséget lehetne létrehozni.
Schiffer András azt is mondta, hogy Orbán Viktornak az is jó, ha 11 fő marad a testület létszáma, ezért is lenne fontos olyan személyek bejuttatása a testületbe, akik gátat szabhatnának a hatalomnak."
www.origo.hu/itthon/20160115-tobiasek-bealltak-gyurcsany-moge.html

Kérdésedre: Az LMP-nek van saját jogon frakciója, a DK-nak nincs! A DK Parlamentben levő képviselői függetlenként voltak jelen. A 2/3-os szavazásoknál minden képviselő játszik, a függetlenek is!
grincss
@karma1: Azt azért nem írtam, mert az természetes! :-))
Eladott Ország
Előkerült Molnár Csaba. Ő egy homunculus. Még Gyurcsány Ferenc találta egy göreb alján, amikor alkímiai kísérleteket végzett boszorkányszombaton, és éppen tyúkszarból próbált meg aranyat előállítani. Valamit azonban elrontott menet közben, és csak egy Molnár Csaba sikerült, az is teljesen véletlenül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.