Autóbalesetben meghalt a Nógrád megyei Rimóc polgármestere.

Az RTL Híradója úgy tudja, hogy kocsijával egy részeg, kivilágítatlan biciklist akart kikerülni szombat este, amikor összeütközött egy szemből érkező autóval. Kirepült a kocsiból, és már nem tudták megmenteni az életét.

A biciklis megállás nélkül tovább ment. A férfi nyilatkozott az RTL Híradónak. Azt mondta: egy csörrenést hallott, de nem foglalkozott vele. Volt nála fényvisszaverő mellény, de nem vette fel. 

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
remélem nem lesz ezentúl egy nyugodt perce sem az alkesznek...az elhunyt rokonai erről gondoskodnak?

részeg, kivilágítatlan, sárga mellény nélkül... természetesen kacsázva...ennyiért bár illene adni néhány évet, persze böriben...de addig is minden percben szólni neki...hogy vigyázzon...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desert
@vadsanca: Majdnem teljesen egyetértek. Azért vagyok rendszám párti, mert így lehetne csak a kamerával rögzített eseteket (kereszteződéseknél és autóskamerák felvételei), illetve a cserbenhagyásokat (már ha valakinek van annyi lélekjelenléte, hogy felírja) utólérni. Ez így nem megoldás, hogy azt csinálnak, amit akarnak, a rendőr meg nem tud és nem is akar velük semmit kezdeni.
Fradigege
Kirepült a kocsiból? Be kellett volna kapcsolni a biztonsági övet. Na, mind1.
R.I.P.
micfild
@desert: mert megsérült az a marha.. mégis. de mondom.. őt is megbüntették.
vonotok
@eszegfu: Volt ! de benőtte a fű, mint az üresen álló laktanyákat.
glorianna
Biciklis felelőtlenből félelmetesen sok van. Ma délután 5 óra körül láttam gyalogosként: kisváros közepesen forgalmas keskeny, de nem egyirányú, némileg közvilágított utcájában az úttesten anyuka és tízévesforma gyereke biciklizik, a gyerek feles biciklin elöl, anyuka normál méretű bringán utána. Se kobak, se láthatósági mellény, se villogó/lámpa sehol, mindketten sötét ruhában. Nagyjából 2 méterről lehetett csak észrevenni őket.
picike1
ha meghal valaki az az égiek rendelése ...
vegyük végre tudomásul
a biciklis eszköz volt isten kezében
Nyugodjék békében !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.