A legfőbb ügyész szerint a dunakeszi kerékpárlopási ügyben megalapozatlanul szüntették meg a nyomozást. Emiatt többen is felháborodtak egyébként, és legális kerékpárlopást emlegettek. A rendőrség arra hivatkozott ugyanis, hogy a fiatalkorú tolvaj nem ellopta, csak kölcsönkérte a biciklit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Csak a pintérségi szokásos eljárási mód, nem akartak benne dolgozni, de számtalan variáció létezik még a trehány munka leplezésére!
Hasonló tényállás a jármű önkényes elvétele is!
RonaGyuri
A felszín karcolgatva

A derék média püffög ugyan, de a lényeget nagyon kerüli

Mottó:
Az úttörő nem lop,
csak kiegészíti hiányos eszközeit.

A médiában több kört megjárt (a parlamentben is szóba került) egy kerékpárlopás és/vagy eltulajdonítás, sőt inkább annak következményei. A hírek beszámolójából kiderült, hogy az illetékes rendőrök szerint:
„a fiatalkorú gyanúsított nem eltulajdonlási szándékkel vitte el” a kerékpárt, csak közlekedni szándékozott vele, függetlenül attól, hogy ennek érdekében a zárat eltávolította a kerékpárról, lopás bűncselekményének nem minősíthető”. S ezért meg is szüntették az eljárást.
A dolog magában is elgondolkodtató. Azonban a történet így meglehetősen hiányosnak tűnik. Tartok tőle, hogy nem csak nekem tűnik fel, hogy a miért nem szerepel. Ugye senki sem gondolja komolyan, hogy a derék rendőreink nem csak úgy véletlenül lettek hírtelen ilyen mélységesen megértők a megtévedt ifjúsággal kapcsolatban! Szóval nem ártott volna tisztázni, hogy kinek kicsodája a „megtévedt” gyermek! =)) Legalább annyira, hogy kinek az érdekszférájához tartozik!
RonaGyuri
Nekem nagyon ide kívánkozik az mno.hu mai írásának címe. Igen csak a címe mert a cikk az a regisztrációval foglakozik!
"Keresztülhúzzák a biciklitolvajok számításait"! =))
Lehet Vittorio De Sica klasszikus filmjének is bicikli-kölcsönvevőkre kell változtatni a címét! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.