Ismét teljes létszámmal működhet az Alkotmánybíróság. A Fidesz ugyanis múlt kedden rábólintott az LMP tavasszal elutasított jelölti névsorára, felpörgette a parlamenti folyamatot, és egy hét alatt el is jutottak a képviselők az új bírákról szóló szavazásig, kedden meg is választották a bíróság négy új tagját. Bár a szocialisták állítják, nem volt törvényes a jelöltek kiválasztása, a Fidesz ezt gyenge próbálkozásnak tartja. Akárkinek van is igaza, a kormánypárt elterelte a figyelmet korábbi kvótás alkotmánymódosító fiaskójáról, a Jobbik új Alaptörvény-javaslatáról, és megint sikerült egymásnak ugrasztania a komplett baloldali ellenzéket.

(Forrás: 168 óra)

Nagyvilág - 2019. March 19., 20:22
Weber: ha nincs jogállam, nincs pénz
Itthon - 2019. March 19., 21:28
Sztrájkra készülnek a BKV dolgozói

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
...s bár alul a víznek árja, azért a pénz az úr...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyuska
@bencemacska: Pl. azt nem értem, hogy miért Schiffer tárgyalt a Fidesszel, ha tavasszal úgy döntött, hogy felhagy a politizálással. Azt sem értem, hogy Hadházy miért nem ragaszkodott ahhoz, hogy ő tárgyaljon.
2006-ban LMP-s szavazó voltam, Schiffert különösebben nem kedveltem soha, viszont azt nem lehet elvitatni, hogy okos ember és nagyon felkészült volt mindig, amikor a parlamentben felszólalt. Ezért nem értem, hogy most tényleg hisz abban, hogy javítja az arányokat az alkotmánybírák vonatkozásában, hogy kiegyeztek a Fidesszel? Ha pedig tényleg megvette a Fidesz kilóra, miért nem talált ki valami hihetőbb magyarázatot.
bencemacska
@Kutyuska: ma, 15:43
Egyetértek a megállapításaiddal, a kérdéseid pedig kérdések maradnak, mert más dimenzióban gondolkodunk, min Schiffer.
Vigasztaljon az, hogy a rokonai egy része sem sem érti.
Olyan nagy kanyarokat tett már a politikában, hogy csak ő tudhatja a miért-et.
Szvsz biztos nem tette ingyen, amit tett, mert azt nem lehet rá mondani, hogy hülye! Lehet, hogy Sólyom tudja, vele nagyon jóban van!
Hadházy meg nem politikus alkat!
grincss
Jézus koporsóját sem őrizték ingyen!
grincss
Bocsi, de korán ment el!
Tudja Bástya elvtárs, majd egyszer kérünk magától valamit!
Kutyuska
@bencemacska: Igen, Hadházyval kapcsolatban én is azt gondolom, túl tisztességes ahhoz, hogy politikus legyen. Nem tudom meddig bírja cérnával. Nagyon kilóg a politikusok sorából.
Túl naív is, ha azt gondolja, hogy demokratikus úton változás jöhet az országban. Azt méltányolom, hogy a korrupciós ügyekre ennyire rászállt, jó is, ha minden dokumentálva van, mert egyszer mindenképpen megbukik a kormány, akkor elő lehet venni az ügyeket. Addig szerintem még minimum 8-10 év eltelik, kb. addigra fog összeomlani az országban minden, minden értelmes, a diktatúrát elutasító fiatalember elmegy végleg innen és máshol fogja felnevelni a gyerekeit. Az itt maradó agymosott Fideszes fiatalok pedig kevesen lesznek ahhoz, hogy eltartsák a politikusokat és az országban itt maradókat. Akkor előfordulhat, hogy a "zemberek" erőszakos módon távolítják el a hatalmat, mert nem lesz vesztenivalójuk. De látva a lakosság közömbösségét, szolgalelkűségét az is lehet, hogy inkább elpusztulnak a nyomorban, mint hogy tegyenek valamit a változás érdekében.
Jozefina
Miért segítette ki az LMP a FIdeszt? Mer ezt kérték tőlük, meg köcsögök. Becsapták a választóikat, mint megélhetési politikusoknak más választás nem volt. Egy szavahihetetlen csürhe, szeles banda!!! (Bedarálva, mint a Kisgazda Párt)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. March 19., 19:20
Ilyen, amikor egy Kardashian túltolja a Photoshopot
Szórakozás - 2019. March 19., 18:40
Nem mennek börtönbe a migránsverő fegyőrök