A hétvégén meghalt a Nógrád megyei Rimóc polgármestere. Az RTL Híradó megtudta: kocsijával egy előtte kacsázó, részeg biciklist akart kikerülni, amikor összeütközött egy szemből érkező autóval. Beszkid Andor olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét már nem tudták megmenteni.   A biciklis…

Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyuska
Szerintem azok is, de a részeg bringások is.
nemkati
" az ittas kerékpárosok csak önmagukra veszélyesek, másokra nem."
0rbán, ezt a baromságot ki beszélte be neked? Vagy magadtól találtad ki? Szóval a rögmagyar valóság az, hogy a magyarok pálinkát főznek, aztán seggrészegen biciklire pattannak? Saját életedből vetted a példát?

Mellesleg van egy konkrét @bringás: aki közveszélyes. Aki találkozik vele, inkább ne rántsa félre a kormányt, nehogy nagyobb baj legyen.
magyarbakancs
"A Kormányzati Információs Központ 2014-ben azzal a blőd indoklással magyarázta a KRESZ enyhítését: az ittas kerékpárosok csak önmagukra veszélyesek, másokra nem."
Aki ezt a nyilatkozatot tette mindennap kerékpároztatnám és elütném.
Részegen ültetném a kerékpárra.
papa.49
@szaboria1: Igazad van ilyen is előfordul , de ebben az esetben a gond ott volt hogy ,,kiszállt,, a szélvédőn keresztül, a fülke nem rongálódott akkora mértékben hogy ne élhesse túl, és ne feledd a légzsák is csak akkor nyílik ki ha be vagy kötve...
1magyar
Törvénnyel, törvény nélkül mindig voltak,lesznek akik részegen bicikliznek. Gyalog is mehetett volna részegen-józanul, akkor hogy kerülete volna ki?
Ugyanígy.Az autós felelőssége is megáll.
Nessy
Tessen tudomásul venni, hogy a "dohányzás halált okoz", míg a jó kis házi pájinka, meg pancsolt bor, élet, erő, egészség! Különben a biciklisek itt Óbudán imádnak a járdán közlekedni, és még ők sértődnek meg, ha nem tudsz elég fürgén elkotródni előlük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.