Miközben a Hosszú-Tusup páros a Gyárfás Tamás vezette úszószövetséggel csatázik, közös cégük idén már százmilliós nagyságrendű bevételt ért el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Nagyon kedvelem a sportot, tisztelem a sportolók kitartását, küzdő szellemét. Nekem az a véleményem, hogy amíg a dicsőség megszerzése volt "csupán" a cél, addig egyfelé húzott a szekér. Onnantól kezdve, hogy a pénz a meghatározó tényező, szét felé szaladnak a lovak, beindította a klikkesedést, s eltűnik a sport személyiség formáló ereje. Sajnálatos dolog ez...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Hosszúék cégéről értekeztek, de Gyárfás kétes üzleteiről nem, ja már nem csak a politikai korrektség nem trendi!
bencemacska
A pénz beszél, a kutya ugat, a karaván halad!-:)))
human
Érti valaki, hogy jön ide Katinka és férje cége?
justhpeter
@Cicamama55: Valószínű, hogy erről van szó, mindenkinek több pénz kell.
Cicamama55
@justhpeter: Én ismertem egy bokszoló fiút, aki nagyon tehetséges volt, ígéretes sportolóként tartották számon őt. Középiskola végére kijelentette, hogy nem jár el csak pénzes meccsekre, mert az itthoni mérkőzések hasznát az edzője aratja le-állította ő. Na attól kezdve persze, hogy nem vállalta az edzője, valaki úgy tudom 1-2 meccsre kivitte valahová külföldre, de nem hallottam hogy eredményes lett volna. Egyszerűen már a fiatal sportolókba ezt nevelik bele, sehol sincs a sport szeretete, amit pl. Papp Laci is annak idején bele nevelt a vele edző gyerekekbe. sajnálatos dolog ez, mert a sportnak nagyon hatásos nevelő ereje van, vagy inkább volt?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.