Négyszer született, két különböző helyen. Mára kiderült, melyik Pharaon az igazi. Ghaith Pharaon a Magyar Idők információi szerint az utóbbi néhány évben számos alkalommal járt Európában, megfordult hazánkban, de járt Franciaországban, illetve Spanyolországban is. Bár a szaúdi üzletember 1991 óta rajta van az FBI körözési listáján, a schengeni országok – így Magyarország – rendvédelmi szervei sem fogták el a férfit. Az Interpol csak a szervezethez tartozó országok hatóságai számára hozzáférhető zárt körözési rendszerébe 11 Pharaon került. A körözési káosznak köszönhetően könnyedén utazgatott Európa-szerte, a franciák, a spanyolok és a horvátok sem tudták azonosítani az FBI által kerestetett Pharaonnal. A kaotikus helyzetet csak fokozta, hogy arab területeken meglehetősen gyakori név a Pharaon, amely magyarul fáraót jelent. Összehasonlításképpen a név hasonló, mint hazánkban a Király. A lap forrásai az ujjnyomat kérdésére is választ adtak. Ghaith Pharaon schengeni vízumot...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Na látjátok feleim szümtükkel, hát ezért nem vettek a "professzortól" ujjlenyomatot, mert akkor rögtön kiderült volna, hogy ez az ember, az az ember!
Így kell fosni a terrorveszélytől és eladni a hazai kastélyokat, vagyintárgyakat egy körözött arabnak!
quadrocopter
Ja és az ujjnyomatlapos tilitoli semmi mást nem szolgált, mint időt nyerni az üzletek levajazásához, már csak azt kellene tudni, hogy mikor küldték a jenkik az "alkalmatlan" ujjnyomatokat és mikor kérte a pintérség az ismétlést és ez mennyi időbe került.

Nos, hol is tart az Orbán-féle "kémhistória"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.