Jövőre is nő a magyarországi nemzetiségeknek juttatott támogatások összege, ez 2017-ben már 8,7 milliárd forint lesz – közölte az emberi erőforrások minisztere az Országgyűlés magyarországi nemzetiségek bizottsága csütörtöki ülésén. Éves meghallgatásán Balog Zoltán elmondta: a nemzetiségek támogatására vonatkozó költségvetési forrás 2017-ben a 2015. évihez képest 44,5 százalékkal emelkedik. A miniszter kijelentette azt is, hogy a nemzetiségi szószólók intézményének létrejöttével, azaz a nemzetiségek parlamenti képviseletének 2014-es megvalósulásával minőségi ugrás következett be a magyarországi nemzetiségek helyzetében. Balog Zoltán szerint 2017-ben is nő a nemzetiségek támogatása.

Forrás: vs.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Gyerekek, meg ez sem boritja ki a szarosbilit???
Minek kell ahhoz meg tortennie, hogy a magyar felemelje a feneket a fotelbol, es azt mondja, hogy ennyi es ne tovabb???
Ha EZT megcsinalhatja a kormanyzat - plane a valasztasok elotti evben - , akkor megerdemlik a magyarok, hogy orban szivja ki a veruket...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Szókrakész: Nyertel egy hangszorot, Kedves!...:o)))) Jo, akkor tovabb dudorgok: miert KELL megkulonboztetni akkor Magyarorszagon belul a MAGYAROKAT ES A NEMZETISEGIEKET???

Ugy erzem, hogy aki pechjere "csak" magyar, az nyugodtan ehendogolhet, folfordulhat, megfagyhat a lakasaban - ha van meg neki egyaltalan -, szoval azt meselje el nekem vegre valaki, hogy miert fogadja el a magyar ember azt, hogy az orra elott alakitson ez a buzi ellensegeket, megosztast???
anka
@karma1: Lépne sok ember, de nem talál megfelelő alternatívát! - olyan mértéket vett az országban a megosztottság és a gyűlölet, hogy nem a változás hanem a lejáratás gyalázkodás a fő hangsúly.
kisrigó
Lassan már ott tartunk, hogy a magyarországiakról egyre több bőrt lenyúznak, nagyon kreatívan találnak ki újabb adókat, majd azoknak osztogatják, akik semmivel sem járulnak hozzá a közös terhekhez. Ébresztő! Ne felejtsük már el, hogy itt is magyarok élnek!!
Szókrakész
@karma1: Igazad van.
Sőt továbbmegyek.
Mi a lópéniszért erőlteti ezt a Zunijóóó?!?!?!
Egyik oldalon megszüntetnék a határokat, a nemzetállamokat, migráncsokkal kevernék, higítanák(?!?!?! ha csak higítanák?!) fel az EU-t?!?!?!

Bár van egyfajta értelmezése és magyarázata.
Még pluszba keveredjen az "ária" nemzet, legyen az bármelyik Európában!!!
Ehhez külön forrásokat biztosítanak.

Csak kérdem én.
Egy sváb, egy horvát, ... magyar nem ugyanazokat a törvényeket követi, nem ugyanolyan adózás érvényes rá is?!?!?!
Akkor mire ez az extra támogatás?
Én mint magyar, csak mert MAGYAR VAGYOK, miért nem kapok extra money, money, money?!?!?!

Mi ezzel Brüsszel célja?!?!?!
A Kalergi-Coudenhove terven kívül.
Egy mongrel kevert nép fog lakni Európában.
Ez a céljuk.

Bár már a Bibklia is megírta.
Onnan vették.

biblehub.com/zechariah/9-6.htm

Igaz, hogy Isten óva intett minket ettől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.