Egy most elfogadott törvénymódosítás szerint minden feltöltés előtt a szolgáltatóknak ellenőrizniük kell a vevő személyazonosságát – számolt be az RTL Híradója.

Az új szabályok kizárhatják a külföldieket a feltöltős telefonkártya vásárlásból. A kormány eredetileg a párizsi és a brüsszeli merénylőkhöz került magyar sim-kártyák miatt kezdeményezte a szigorítást.

Az MSZP szerint viszont a kormány elképzelései teljesen kidolgozatlanok. 

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Marha jó kilátások, hogy rohadnátok meg fütyiszek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@eszegfu: Az enyém is már 8 éves, most vagyok gondban hogy aksit vegyek-e hozzá, vagy másikat, mert a piacról eltűntek az ilyen telók...
eszegfu
@papa.49: Az akkumulátor elég drága hozzá... és nekem az ujjal sem müködött. Végül vettem egy használt telefont és ez most birja. Szerintem ki lehet fogni már ránézésre is kevésbé kopott, használt telefont, melyet csak azért cserélnek le, mert "okosat" akarnak.
eugen4402
@eszegfu: és @papa.49: Pont ilyen gondjaim adódtak a múlt héten. Én is féltve őrizgettem az ipari forradalom kezdetén készült régi telómat, mivel én is csak telefonálásra használom(tam)... Azért a múltidő, mert 10 nap óta nem lehet feltölteni. vagy a töltő, vagy a telefon egzitált, most az unokám régi okostelóján próbálok eligazodni. :-)))
eszegfu
@eugen4402: Ehhez bizony kellő kitartás kell!:) Én meg sem kisérlem megérteni. Meg idegesit, hogy a menüpontokat nem gomnyomással, hanem "simogatással" lehet elérni... na persze én változatlanul nyomom, pedig csak érinteni kellene. De nagyon tetszik, hogy eddig a nagyszülők adták az unokáknak a régi szerkezeteiket és most már forditva van!:)) Hajrá!:)
Dr.Doktorovics trinitron dr.
www.tarifaexpert.hu/content/dpi-fidesz-flotta
Rohadjanak el a flottájukkal együtt.Emlékszem vagy tizenéve ingyen osztogatták a telefont hozzá!
papa.49
@eszegfu: Az enyém egy Sony 2008. ból baja nincs, működik csak már 2 naponta töltenem kell, a maga korában menő készülék volt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.