Előzetes letartóztatásba helyeztek egy budapesti férfit, aki ellen százmilliós pénzmosás miatt indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya – közölték a rendőrség honlapján szombaton.

A 43 éves férfi gazdasági társaságának bankszámláján augusztus 11. és november 9. között több alkalommal összesen több mint százmillió forintnak megfelelő valutát írtak jóvá, ami általában külföldi gazdasági társaságoktól érkezett.

A gyanúsított a pénz egy részét készpénzben felvette, de a pénzmosásból származó összegek jelentős részét lefoglalta a hatóság.

A férfi XVIII. kerületi lakásán szerdán tartottak házkutatást, ezután pedig önként feladta magát.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A rongyszemu kedves felmenodet szorakoztasd ekkora baromsaggal... Eloszor hazkutatast tartanak nala, majd "onkent" feladja magat,... Aha... Akkor o lesz az a lelkes letartoztatott, aki ebedidoben a cellajaban levesszurcsoles kozben tarkonlovi magat... Mert megbanta oriasi buntettet...
Hulye firkasz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Clavigo: Pancser lehetett. Nem "hívő", mert azok milliárddal kezdik, ami természetesen " nem büncselekmény", melynek hiányában természetesen nincs ok nyomozásra.
Jozefina
A fidesz-kdnp frakcióban és a kormánytagok esetében erre mikor kerül sor??? Lehetne kérdezni akár polt urat is??!!! Ha nem lenne oly feledékeny!!!
karma1
@Horizont: Valoban piti eset; amikor eltolcsiek milliardokkal buveszkednek, tarsolyt 150 milliard elsikkasztasaval vadoljak, akkor ez zsebpenznek is keves... habony Lexusa ketszer ennyibe kerul majdnem,...
eszegfu
@Horizont: Ez a szerencsétlen még ehhez is hülye volt! Egy "egyszerü" ember ne csináljon ilyent, kicsi ő ehhez... nincsenek körülötte jogászok, akik "céghálót" kreálnának és mindent "lepapiroznának"...sőt még azt sem tudta, hogy a bankok a 2-3 milliós "gyanus" pénzmozgásokat jelentik a Navnak... ez abból is látszik, hogy 3 hónap alatt bebukott. Legalább példát vett volna "nagyjainkról", mert ott ez nagyüzemi módon megy!
Clavigo
@Nessy: Se nem rokon,se nem haver...elfelejtett visszaosztani,,,( Voldemort ráta ::50-90 % ),,,oszt bebuktatták..Ekkora összeggel még a küszöböt sem súrolja,,,,alulról.
Yoda69
Most nem azert, de hol itt a penzmosas? Az hogy utaltak a szamlajara valutat kulfoldrol miert lenne penzmosas? Esetleg adoelkerules, de meg az sem mert a kulfoldrol szarmazo jovedelmet is minden ev majus 20.-aval kell bevallani.
Mellesleg mi az a 100 millio? szijgyarto haza, - ami valoban a Questoros penzmosasbol szarmazik, - egymagaban 150 millaba fajt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.