Pár hete jelent meg a hír, hogy a szocik és Gyurcsányék megállapodtak Budapesten az egyéni képviselőjelöltek személyében, még egy gyanúsan hitelesnek tűnő lista is megjelent a sajtóban, de a szockók és Fletó egyháza is cáfolta a megállapodás tényét. Most a saját tehetségtelenségében és hiteltelenségében évtizede vergődő MSZP úgy gondolta, hogy a 2014-es bukta receptjében leírtak szerint mind a 106 kerületben nevesíti a saját jelöltjeit, miközben Szabó Timike és Karácsony Gergő előválasztási kísérletét a DK-val közösen ügyesen kivéreztették. Csúnya bukás lesz ebből, rondább, mint amilyet a 2014-es összefosás produkált.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugy latszik, ez a blogiro birkozoszonyegen aludt, hogy ennyire tudja a tutit... Nem baj, irjonm, amit akar, akarhogy nezzuk, meg mindig Gyurcsany az, akitol orban a mai napig felsir almaban es tiszta pelusert rohan Aniko asszony karjaiba... Nem veletlenul...
Az mszp meg mar reges regen leszerepelt...
Ha jol ertem, a blogiro sznyi kapitanyt tartja az mszp legerosebb emberenek???
Ugy latszik, egyutt pialnak...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ugy latszik, ez a blogiro birkozoszonyegen aludt, hogy ennyire tudja a tutit... Nem baj, irjonm, amit akar, akarhogy nezzuk, meg mindig Gyurcsany az, akitol orban a mai napig felsir almaban es tiszta pelusert rohan Aniko asszony karjaiba... Nem veletlenul...
Az mszp meg mar reges regen leszerepelt...
Ha jol ertem, a blogiro sznyi kapitanyt tartja az mszp legerosebb emberenek???
Ugy latszik, egyutt pialnak...
Desischado
@karma1: Nagyon igazad lehet, sajnos. Megélhetési politikusok. Én a Kétfarkúban látok fantáziát és az Együtt-ben, de a DK-val is kiegyeznék. Gyurcsánnyal pedig tényleg számolni kéne, mert a csuti g fél tőle, és ez nem kispálya.
Béla333
Ha úgy mozognak, ahogy a Fidesz elvárja tőlük, akkor nem fogjuk megtudni soha, hogy az Alstom 2007-08-as kenőpénzéből ki is kapott a BKV-nál?
Hogy mit tudhatott erről az akkori kormánypárt Fővárosi képviselőcsoportjának a vezetője, a most a DK-ban levő Gy.Németh Erzsébet?!
A lényeg, hogy lefedjék az ellenzéki oldalt, mocskolják a többieket.
Szemét dolog!
Béla333
@Desischado: 21.27
Ha szövetségben indul az MSZP és a DK, akkor nem lehet rájuk úgy tekinteni, hogy MSZP és külön DK, egy alakulatnak kell nézni őket. Ha az MSZP bármivel leszerepel, akkor a DK is velük együtt és fordítva is!
karma1
@Desischado: Ha hiszed, ha nem, ha en szavazhatnek, mert otthon elnek, gondolkodas nelkul a Ketfarkuakra szavaznek. Ok nem csesztek el semmit, van humoruk, becsuletesen elszamoltak a hozzajuk szamolatlanul dolo adomanyokkal, amikor tavaly az elso plakathaborujukat csinaltak (meg a masodiknal is igy tettek), fiatalok, es nagyon jo az IQ-juk, sok szakerto is van koztuk. Sztem ket labbal allnak a foldon, tudjak, mi folyik az orszagban, es azt is, hogy ezt csak humorral lehet tulelni,...
karma1
@Béla333: 21.37-re: Ebben igazad van, vagyis muxik az "egyutt sirunk, egyutt nevetunk" politikaja, es sajnos, Gyurcsany a mai napig nem tanult abbol, hogy mire kepes az mszp, pedig a salgotarjani valasztasoknal mar elkezdhetett volna emlekezni erre, hiszen az mszp nem tartotta be a jatekszabalyokat: o allitotta ki a sajat jeloltjet, holott ott az egyezseguk szerint DK-snak kellett volna indulnia.
El is vesztettek a szavazast, es ugy latszik, Fleto fejeben nem szolalt meg a veszcsengo.
karma1
@Béla333: Nagyon erdekes, amit irsz, mert ezek szerint lehet, hogy csak Teged tajekoztattak BKV-s kenopenzrol, ami az Alstom-mal osszehozhato (???), ugyanis a neten errol sehol sem lehet anyagot talalni. Mondjuk elegge sarkanyos az allitasod, hogy az Alstom kenopenzt adott volna a BKV vezerenek - ki is volt akkor a BKV vezere?
Ugyan miert adott volna nekik kenopenzt?
Ugyanabba a hibaba esel bele, mint azok, akik Bajnai Gordont meg mindig a libabotrannyal hozzak ossze, holott birosagi vegzes, itelet van arrol, hogy Bajnainak semmi koze nem volt a libasok tonkreteteleben.
Nem tudom, miert csinalsz "kabatlopasi ugyet" , miert probalod bizonygatni, hogy az Alstom valamit torvenytelenul csinal.
Ha lennel szives valami kezzelfoghatot, egy linket, vagy utalast valahonnan belinkelni...Azert ha lehet, ne a mandinert, 888.hu-t vagy a pestisracok.hu-t hozd fol, mert ezek szamomra egyaltalan nem mervadoak... (Mas jobberzesu itt blogolonak sem...)
Béla333
@karma1: 21.55
Én nem tudom, hogy hol keresed a híreket, de írd be ezt a 3 szót a gugliba, hogy Alstom BKV és kenőpénz és már ömlik is a hír:

"Kétmilliárdnyi kenőpénzt fizethetett az Alstom a 2-es és a 4-es metróért
A napokban a negyedik Alstom-vezetőt vádolta meg a brit Súlyos Csalások Elleni Hivatal (Serious Fraud Office, SFO), hogy szerepe volt a BKV által megvásárolt Alstom metrókocsik korrupciós ügyében. Az SFO az Index kérdésére további információkat küldött, ezek szerint négy Alstom-vezető más, egyelőre meg nem nevezett gyanúsítottal együtt 2006. január 1. és 2007. október 18. között bűnszervezet tagjaiként korrupciós bűncselekményt megvalósítva 2,3 millió euróig terjedő összeget adtak, vagy beleegyeztek, hogy adnak a BKV Zrt. tisztviselője vagy tisztviselői, ügynökei részére."
index.hu/belfold/2016/04/06/strabag_alstom_bkv_korrupcio_metrotender/

Nem írtam, hogy ki kaphatott a pénzből, olvasd vissza a beírásom! Azért az korábban már kiderült, hogy Medgyessy hatalmas kenőcsöt tett zsebre. Mondjuk azóta is teljes a csend erről:

"Medgyessy cége is kapott pénzt az Alstomtól
600 ezer eurót, mai árfolyamon 180 millió forintot kapott Medgyessy Péter volt miniszterelnök tanácsadó cége a francia Alstom cégtől – írta meg a Magyar Idők. Ez az a vállalat amely az új metrószerelvényeket szállította a 2-es és 4-es metró vonalára és amelynek vezetőit a britek azzal vádolják: több mint 2 milliárd forint kenőpénzt adtak a BKV akkori vezetőinek. Medgyessy Péter szerint az ő cége 9 ember több évnyi munkájáért kapott pénzt."
rtl.hu/rtlklub/hirek/medgyessy-cege-is-kapott-penzt-az-alstomtol
Béla333
@karma1: 21.55
Soha nem szoktam csak úgy vaktában beírogatni. Itt egy másik, hogy Medgyessy nem is tagadta a kenőcsöt:

"Alstom-pénzek: Medgyessy nem tagadja, a főváros bizottságot állítana fel
2016. április 27., szerda 19:42,
A cég társtulajdonosaként Medgyessy Péter feleségének bankszámláján landolt az Alstomtól kapott tanácsadási díj nagy része – írta meg a kormánypárti Magyar Idők. A megbízást a volt miniszterelnök sem tagadja, de azt igen, hogy kenőpénzről lett volna szó. A brit és a magyar hatóságok is nyomoznak a francia multi ügyeiben, a Fővárosi Közgyűlésben pedig vizsgálóbizottságot hozhatnak létre a Demszky-érában történtek feltárására.

Évek óta vizsgálódnak a brit hatóságok az Alstom ügyében. A vádirat szerint 2006–07-ben több mint kétmilliárd forint kenőpénzt juttattak a BKV-nak, hogy a metrótenderen biztosítsák elsőbbségüket. Azt nem tudni, hogy személy szerint kik kaphattak a pénzből. A szerződéskötés idején az SZDSZ-es Demszky Gábor volt a főpolgármester, a BKV-t pedig Aba Botond vezette. A kormánypárti Magyar Idők közben megtudta, Medgyessy Péter volt miniszterelnök nemzetközi tanácsadó cégének éppen az érintett időszakban volt szerződése az Alstommal, a francia multi 180 milliót fizetett nekik 2007–08-ban."
hirtv.hu/ahirtvhirei/alstom-penzek-medgyessy-nem-tagadja-a-fovaros-bizottsagot-allitana-fel-1339669

De nem is ez a lényeg! A lényeg, hogy ha nem akarják az MSZP-nél és a DK-nál hogy az igazság minden szelete napvilágra kerüljön, azért elég, ha lemondanak a 2018-as választásról!
És így is lőn...
karma1
@Béla333: Na te szegeny, te aztan beszoptad! EZ az Alstom NEM a Dobrev Klara-fele Alstom, hanem a NEMZETKOZI szekcio, ugyanezzel a nevvel, akik elektromos es diesel vagonokat gyartanak! 60 orszgban van kepviseletuk, - o"roluk elkepzelheto, hogy megprobaltak igy uj piacot szerezni...
Ha tudnal angolul, akkor az angolnyelvu keresoben - illetve ahol az "Alstom" az elso szo, ott nekem a keresoben az angolnyelvu anyag jon le - megtalaltad volna, mirol is van szo. Peldaul ez olvashato a cegrol: www.alstom.com/australia/, es nalunk Uj-Zelandon is vannak telepei, uzletei. NEM Dobrev Klaranak vannak itt erdekeltsegei, hanem az azonos nevu NEMZETKOZI cegnek...
Egyebkent en sehol sem olvastam Gyurcsany vagy Dobrev nevet, es ha az ugy ekkora nemzetkozi visszhangot kapott, akkor miert is Dobrev Alstomja kapta azt a megbizast tavaly egy 11 millio euros projektre??? Amit orban minden modon megprobalt tamadni, de minden tamadasa lepattant Gyurcsanyekrol...
Ennyit a hitelessegrol
Ja, persze, a magyar idok nekem nem mervado, ne haragudj... Kinyilott a pitypang, megirom,..
karma1
@Béla333: Ugy mellekesen: Dobrev Klara cege ALTUS, es nem ALSTOM... Es egeszen massal foglalkozik...

A tobbi adatod stimmel...
karma1
@3dwhite: Plane hogy - sajnos, csak utolag - de eszrevettem, hogy nem ugyanarrol irogatunk... :o)))) Az Altus nem Alstom... A tobbi stimmel, haha, mint a jerevani radioban...:o))))
adrenalink
@karma1: 21:12-re Mindig jókat röhögök, amikor azt olvasom, hogy orbán fél Gyurcsánytól. Mit tudna ártani neki? Még egy frakciót sem tudott összehozni, így a "vitákhoz" nem tud hozzászólni. Újabban már be sem járnak a Parlamentbe. Időnként 10-20 unatkozó nyugdíjasnak elböfögi magát, megnyugszik, oszt jónapot. Szerintem orbán kifejezetten kedveli, mert amíg Gyurcsány a politikában unatkozik, neki nem sok mindent kell a hatalom megtartásáért tenni, a baloldal szétverését elvégzi Fletó...
karma1
@adrenalink: erdeklodove tettel... Konkretan mivel is veri szet Gyurcsany a baloldali ellenzeket? Tetteivel? Melyikkel? Minek jarjon be a Parlamentbe? Azzal egyutt Gyurcsany meg mindig a leghitelesebb az ellenzeki oldalon, persze vannak masok is...

Szoval, akkor vajon miert is nem all ki hos vezirunk egy nyilvanos vitara Fletoval? Na, miert is nem? Csak nem a 10 evvel ezelotti padlofelmosasrol feledkeztel meg egeszen nagyvonaluan?
karma1
@adrenalink: Nem mint hogyha a toporodott focibajnok nem a kezcsokos nenikeknek meg a savas bacsiknak tartana a gazdasag szarnyalasarol ertekezeseket... A fiatalok ugyanis mar regen nyugaton, a tobbi meg megprobal dolgozni... Na, meg a bencsik meg a bayerzsoti meg meghallgatja a hulyesegeit, mint tokig civil, fuggetlen szervezet...:o)))
adrenalink
@karma1: A jelenlétével veri szét, mert ő egy nagyon megosztó politikus.
Azt meg végképp nem értem miért kellene orbánnak vitatkozni vele? 10 évvel ezelőtt Gyurcsány min. elnök jelölt volt, most meg egy kis 3-6 %-on álló pártocska vezetője...
karma1
@adrenalink: Igen, ha ilyen leosztasban nezzuk, valoban nem kell kiallniuk vitara, bar Gyurcsany mar tobbszor is megszolitotta ot, hogy uljenek le fontos kerdeseket megvitatni nyilvanosan. Ezelol orban mindig elmenekult.
Jo, nem kell kiallnia vele. De akkor orban miert fel MINDENKITOL, meg a legutolso ujsagirotol is, akik TENYEKRE, konkret esetekre hivatkozva kerdeznek tole dolgokat? Miert is nem mer egyetlen kerdesre sem valaszolni, miert a sajtosainak kell benyujtani ELORE a kerdeseket? (Amire aztan nem is o, hanem a habony-havasi media valamelyik eppen raero tagja valaszol)...
adrenalink
@karma1: 23:50-re Hadd legyek cinikus! Megcsókolják a kezét. Na és? Aztán elmennek, és rá szavaznak a választáson. Gyurcsány meg kaparhat, hogy egyáltalán bejusson a Parlamentbe...
adrenalink
@karma1: 00:01-re Amíg ennyi hülye bírka szavazója van, mit fárassza magát?
prime777
@adrenalink: "Azt meg végképp nem értem miért kellene orbánnak vitatkozni vele? 10 évvel ezelőtt Gyurcsány min. elnök jelölt volt, most meg egy kis 3-6 %-on álló pártocska vezetője... "

Értsétek meg,hogy annyi se legyen neki.
Semmije ne legyen itt senkinek aki nem tartozik bele a "nemzeti kötelékbe".
Meg kellene érteni,hogy Orbán és éltetői egyeduralmat akarnak.
Persze a fanok is rájönnek majd 10-20 év után ,hogy baromira átbaszta őket Orbán.
Maguknak még talán be is vallják,de nekünk sohasem tennék.
Nem olyan emberek, már ha azok.
Minden a gyűlöletükön alapszik.
Rátarti,pökhendi,lenéző ,kivagyi az összes fideszes,nem vettétek még észre?
Azért nem lehet ma programmal vagy bármilyen ész érvel itt választást nyerni.
Csak a gyűlölet gépezet működik,és ehhez van annyi emberük akik megnyerik a választásokat nekik.
Ez van.
Béla333
@karma1: tegnap 22.20
Össze vagy teljesen keveredve!
Szó sem volt addig amíg te erről nem írtál sem Dobrev Kláráról, sem az Altus cégről.
Kenőpénzt a beidézett cikkek szerint is az Alstom nevű cég fizetett még 2006-2007-ben, erről írtam én is. Az, amelyik a Metro szerelvényeket szállította a budapesti metróhoz.
Nem tudom mi történt veled, nem ment tegnap az olvasás? Na fuss neki mégegyszer, aztán majd beszélhetünk hogy ki ír itt hiteles dolgokat és ki ír hülyeségeket?!
Meg hogy ki és mit szopott be?!
Pihend ki magad, aztán fuss neki mégegyszer.
A Magyar Idők és a Magyar Krónika újságokat se keverd, a Krónika az, amelyik a pitypangokról ír.
Egyébként meg a BKV és az Alstom közötti kapcsolatról az Indexet idéztem, nem a Magyar Időket.
Tegnap valamiért nagyon nem ment neked...
Béla333
@karma1: tegnap 22.32
És még ragozod is a hülyeségeidet?!
karma1
@Béla333: Na idefigyelj, Bela! Eloszor is: en pontosan 12 oraval mas eletritmusban elek, tehat amikor te alszol, en akkor vagyok munkaban, es forditva. Ez egy dolog. Viszont ehhez a cikkhez egyaltalan nem kapcsolodik sem a metroszerelvenyek, sem a kenopenzek ide-oda dobalasa - mert Gyurcsany-mszp osszefogasrol, kozos jeloltrol beszelunk.
Te irsz egetvero baromsagokat, de ha meg egyszer nekifutsz a cikknek, talan nem lesz tobb szovegertesi problemad.
Szoval a cikk cime: "Az MSZP es a DK mar feladta 2018-at" a te makogasod mutyizott metroszerelvenyekrol, BKV-s kenopenzekrol, ebben az ALSTOM (???) es Gyurcsany szereperol tokeletes baromsag.
Tehat, ha megkerhetlek szepen, akkor a noveredet oktasd ki, ne engem...
Es kerlek, probalj meg mellozni is, bar eddig megprobaltalak nagyon pozitivan kezelni.
Béla333
Egyébként meg nem is csoda, hogy újra összeáll az MSZP és a DK, hiszen eddig is egy alapon voltak:
Mindenkit letolni a pályáról ezen az oldalon, hogy senki ne juthasson a hatalom közelébe, senki ne nyithassa ki a régi lezárt dossziékat a sokszáz milliárdos lopkodásokról a Fidesszel való háttér mutyikról, hiszen akkor jó esetben örökre eltűnnek a közéletből, rosszabb esetben mehetnének a kaptárba hűsölni vagyon elkobzás mellett.
E miatt nem csodálkozhatunk, ha ez a hárító feladat leköti minden energiáját mindkét alakulatnak, nincs ideje az ország érdekével is foglalkozni!
Remélem eltűnnek örökre és viszik magukkal a Fideszt is!
Béla333
@karma1: 07.46
Ne írj hülyeségeket, akkor nem kell kiigazítani. Olvasd vissza milyen baromságokat írtál!
Most már pihenj, mert ki vagy merülve!
Na jó éjszakát!
karma1
@Béla333: te olvasd vissza, hogy mennyire nem a temahoz szoltal hozza, en viszont a te beirasodhoz hsz-eltem, tehat ha szerinted hulyesegeket irtam volna, akkor azt is csak azert, mert a tiedre valaszoltam...
karma1
@Béla333: Magyarazd el nekem, hogy ez a bejegyzesed hogyan kapcsolodik a fenti cikkhez, hogy jon ide Medgyesi, Alstom, BKV, metrokocsi? Most mar bevallhatod, hogy rossz cikkhez kattintottal, kulonben teljesen zavarodott a beirasod.

éla333
@karma1: 21.55
Soha nem szoktam csak úgy vaktában beírogatni. Itt egy másik, hogy Medgyessy nem is tagadta a kenőcsöt:

"Alstom-pénzek: Medgyessy nem tagadja, a főváros bizottságot állítana fel
2016. április 27., szerda 19:42,
A cég társtulajdonosaként Medgyessy Péter feleségének bankszámláján landolt az Alstomtól kapott tanácsadási díj nagy része – írta meg a kormánypárti Magyar Idők. A megbízást a volt miniszterelnök sem tagadja, de azt igen, hogy kenőpénzről lett volna szó. A brit és a magyar hatóságok is nyomoznak a francia multi ügyeiben, a Fővárosi Közgyűlésben pedig vizsgálóbizottságot hozhatnak létre a Demszky-érában történtek feltárására.

Évek óta vizsgálódnak a brit hatóságok az Alstom ügyében. A vádirat szerint 2006–07-ben több mint kétmilliárd forint kenőpénzt juttattak a BKV-nak, hogy a metrótenderen biztosítsák elsőbbségüket. Azt nem tudni, hogy személy szerint kik kaphattak a pénzből. A szerződéskötés idején az SZDSZ-es Demszky Gábor volt a főpolgármester, a BKV-t pedig Aba Botond vezette. A kormánypárti Magyar Idők közben megtudta, Medgyessy Péter volt miniszterelnök nemzetközi tanácsadó cégének éppen az érintett időszakban volt szerződése az Alstommal, a francia multi 180 milliót fizetett nekik 2007–08-ban."
hirtv.hu/ahirtvhirei/alstom-penzek-med...

De nem is ez a lényeg! A lényeg, hogy ha nem akarják az MSZP-nél és a DK-nál hogy az igazság minden szelete napvilágra kerüljön, azért elég, ha lemondanak a 2018-as választásról!
És így is lőn...
thumb_up1 replyVálasz
adrenalink
@prime777: 02:27-re Azért a baloldalnak is sok köszönhető, hogy ilyen szintre jutott a fityisz!
Amikor 2002-ben elvesztették a választást, minden szóvivőjük, frakcióvezető stb árgus szemekkel figyelte, mikor, miben hibázik a baloldali vezetés, és tele torokból mantrázták. Gyurcsányra külön rá volt állítva Selmeczy Gabika szenátorasszony, és a választásokra már ő lett a patás ördög.
Ezzel szemben mit csinál a baloldal mióta elvesztette a választásokat? Csak magával foglalkozik, ki, hogyan tudja megőrizni a kényelmes parlamenti pozicióját. Molnár Gyula is csak annyit bírt mondani megválasztása után, hogy többé ne használják az összefogás szót, mert már lejáratódott, mondják inkább azt, hogy együtműködés.:-) És mi történt a napokban, mikor végre valahára leültek egyeztetni a választás témájában? Gyurcsány(!) elkezdett válogatni, hogy kivel hajlandó együttműködni, és a jóval nagyobb MSZP meg qssolt.
Hát így ne is várjunk változást!
Béla333
@karma1: 08.03
Megpróbálom érthetően elmagyarázni:
A cikk címe ugye: "Az MSZP és a DK már feladta 2018-at!"
Erre írtam tegnap 21.32-kor, hogy:
"Ha úgy mozognak, ahogy a Fidesz elvárja tőlük, akkor nem fogjuk megtudni soha, hogy az Alstom 2007-08-as kenőpénzéből ki is kapott a BKV-nál?"
Ehhez hozzá tehettem volna, hogy vagy más korrupciós bűncselekményt sem szivárogtat ki a Fidesz róluk, ha azt teszik, amit elvárnak tőlük.

Erre írtad te, hogy erről egyedül én tudok, az interneten sehol ilyen cikk, info nincs.
Ebben próbáltam neked segíteni azzal, hogy beidéztem a kenőpénzről szóló cikket, késöbb meg azt, amelyikben az MSZP már leköszönt volt miniszterelnöke: Medgyessy és az Alstom kapcsolatát mutattam be.
Innentől veszítetted el a fonalat és jöttél Altusszal, Dobrev Klárával és még mi mindennel.

Tehát: az MSZP és a DK összefogott hogy szerintem "ezen" az oldalon ne legyen érdemi kihívója a Fidesznek, ők meg a zsarolhatóságuk miatt már ki is szálltak a küzdelemből, ezzel segítik a Fideszt a 2018-as győzelemhez.
Szerintem!
Nem tudom érthető voltam?
karma1
@Béla333: Nem lenne eleg ez az oldal arra, hogy orban ketes ugyeit, kenopenzeit, mutyizasait, korrupciojat, hazugsagait - amik mind nagyban hozzasegitik a diktatorikus birodalma kiepitesehez - tehat nem is irom le, milyen aljas egy pali o, a mafiiozo bandajaval egyutt.
Akkor neked miert pont egy eset uti ki a szemedet? Gyurcsany szemeben a szalkat is, orbaneban a gerendat se?
Béla333
@karma1: 08.50
Nem fogom neked bizonygatni, hogy számomra Orbán maffiaállama nem alternatíva.
Nekem a lopás, a korrupció ugyanúgy az ország ellen elkövetett bűncselekmény, szemétség, bármelyik oldal követte/követi is el!
Ha megnézed bármelyik beírásom, abban az van, hogy szeretném ha az MSZP/DK/Fidesz oda kerüljön, ahová való: a történelem szemétdombjára.
Most már világos a korábbi beírásom?
Béla333
Miért nem kéri ki magának egy DK-s fanatikus sem, hogy nem is igaz?!
Hogy a DK igenis le AKARJA váltani a Fideszt, nem csak bohóckodik?!
Csizmás Kond
Mindig nagyon szórakoztató olvasni ahogy vállogatjátok melyik sz@rosabb...:))
prime777
@adrenalink: "Ezzel szemben mit csinál a baloldal mióta elvesztette a választásokat? Csak magával foglalkozik, ki, hogyan tudja megőrizni a kényelmes parlamenti pozicióját."

Nagyon jól írod.
De a szocik ilyenek voltak mindig is.
Gyurcsányt is ezért áldozták be mert ő bekavarhatott volna azzal,hogy na innentől teljesítmény alapon lesznek a posztok kiadva a pártban.
Sokaknak kellett volna távozniuk.
Ezért "kinyíratták" a fidesszel.
Egyébként politikai nélkül egyik sem élne meg,sőt még dolgozni is kellene.
Ettől meg irtózik az összes.
eszegfu
@karma1: 22:32 Amikor megnéztem, hogy ez az "Öreg Harcos Blog" egy név nélküli, semmit sem lehet róla tudni...tehát nyilván 1 "átlagos embert" takar és aki ezt a kis "dolgozatát" közzétette, már nem voltam rá kiváncsi... akár Béla333 is "üzemeltetheti", mert ez a kedvenc témája.
aremy
@Béla333: és a fidess hova kerüljön?
magyarbakancs
Gyurcsánnyal soha nem fog nyerni a baloldal.
Amíg ö ott karistol akár a háttérben nem szavaznak a szocikra se a DK- ra.
Baloldalon is sokan nem szeretik a kinek meg nincs párt elkötelezettsége az meg utálja, nem is beszélve az, jobb oldalról.
karma1
@Béla333: 12.35-re: Valoszinuleg azert nem, mert a DK reszerol - es ugy altalaban a baloldalrol - itt nem fanatikusok irogatnak be - nem tudom neked elegszer hangsulyozni, hogy sem a multban, sem most nem voltam semmilyen part tagja sem, ma is csak annyit mondhatok, hogy ki szimpatikus nekem, ki nem.
De ez az en velemenyem, amit nem akarok masra raeroltetni, mert az nem lenne realis.
Ha viszont most azt hangsulyoznam, hogy Gyurcsany igenis mar tobbszor hangoztatta, hogy O meg akarja donteni a fidesz es orban uralmat, akkor gyorsan kikialtanal engem fanatikusnak, ami - ismetlem - nem vagyok. Viszont azt targyszeruen mondhatom, hogy eddig nem partok, hanem kizarolag egyenek kuzdenek az igazsagert, a korrupcio ellen, a bunszovetkezetben valo lopas ellen, szoval akkor azt mondom, hogy igen, Gyurcsany, Juhasz Peter, Varadi Andras, Horvath Andras (ex-NAV-os), Hadhazy Akos, A Fekete Nover , Karacsony Gergely es meg paran hallatjak a hangjukat, csak az a baj, hogy az osi atok, a magyarok zsigeri osszeferhetetlensege miatt sosem lesz egy olyan ero, ami megdontse ezt a rablobandat.
karma1
@eszegfu: Koszi az infot - Te mindig alapos vagy mindenben, ennek en nem neztem utana, mas dolgom is volt ma...:o))))
feco fero
@karma1: Ezek mind megosztóak, felosztóak, Orbánnal együtt!
Lásd: Orbán lerendezte a Kisgazdákat, az MDF et,
Gyurcsány a Szocikat
Az összes többi a fel és meg osztásokból született, akik nem csinálnak mást mint amit csináltak a Fideszesek ellenzékben!
Ugatnak, csaholnak, fel és be jelentik Hazánkat, rohangálnak fűhöz fához, stb! Vagyis a mai ellenzék ugyan azt teszi amit a Fidesz tett ellenzékben!
Lényeg, hogy bent maradjanak a Parlamentbe, Tisztességes Bérért!
karma1
@feco fero: Ha tisztessegesert maradnanak... de inkabb kurva tisztessegtelenul nagy fizetesekert csinaljak azt, amit mondtal...:o((
eszegfu
@karma1: Csak azért irtam, mert olvasom a levelezéseteket és a szinte hiába való "küzdésedet"... Béla már majdnem Bem apóig visszanyult, boncolgatja a multat és nem azt: mi is történt/ történik most... persze nála a dobogó első helyezettje minden körülmények között az LMP, ami természetesen bele is férne... csak ez már nekem tulzás.
Béla333
@eszegfu: 09.07
Akár üzemeltethetném, de nem teszem!
Mint ahogy az itt igen sűrűn idézett "Nyugatifény.blog"-nál sem láttam még aláírást, így ennél a másiknál sem.
Biztos a blog-nál ez nem szokás!
Béla333
@aremy: 09.23
"... és a fidess hova kerüljön? "

Oda, ahová kívánom őket:
tegnap 07.50:
"Remélem eltűnnek örökre és viszik magukkal a Fideszt is! "
Vagy:
tegnap 09.09:
"Ha megnézed bármelyik beírásom, abban az van, hogy szeretném ha az MSZP/DK/Fidesz oda kerüljön, ahová való: a történelem szemétdombjára."
karma1
@Béla333: Erdekes, a Kolozsvari Szalonnanal vannak alairok...
Béla333
@eszegfu: 10.42
Mielőtt még nagyon beleéled magad abba, hogy az amit én boncolgatok, az már törénelem, azért gondold már végig, hogy ezek a korrupt, tolvaj hazug emberek itt vannak körülöttünk, újra erőlködnek, hogy szavazzunk rájuk, de úgy, hogy a bűncselekményeikről nem óhajtanak még számot adni se, elszámolni meg pláne nem!
Az LMP-t meg rögtön el tudnám felejteni, ha lenne egy olyan alakulat akik meggyőzőbben, korrektebben képviselnék az országunk érdekét, akiknek jobb programjuk lenne a korrupció visszaszorítására.
De ilyet jelenleg nem látok. Addig meg marad az LMP!
(Hogy igazságos legyek, még a PM és az Együtt egy része is befutós helyen van!)
Béla333
@karma1: 10.48
Valóban, ott van, de az szerintem nem "blog"!
vukkocska
A hídon akkor kell átmenni, amikor odaérünk. Tök felesleges ilyen cikkekkel hergelni azokat, akik Orbán el akarják zavarni a jó büdös francba.
Béla333
@vukkocska: 11.03
Nem láttam még egyszer sem a beírásod, amikor a "Nyugatifény" blogot tették ide be, amelyikben éppen az LMP-t ekézte, hogy talán azt sem kellene.
Ugye nincs kettős mércéd?!
vukkocska
@Béla333: Semmiféle kettős mércém nincs már azért sem, mert az LMP önállóan indul neki a választásoknak, tehát nem szövetségben a baloldallal, ahogy magukat titulálják annak. Hogy mire jutnak most azzal, hogy szövetkeztek a Fidesszel, az más kérdés. A híradások szerint sokan elfordultak tőlük. Az, hogy nekem van véleményem az LMP-ről, az más kérdés. Felvetődik bennem, hogy az a sok kritika az Orbán kormányról az nem igazán hiteles számomra. Egyébként nem láttam a Nyugatifény blogot, elég ritkán jövök ide mostanában :)
Eriksson
Világossá vált az MSZP-DK paktum, valami ilyesmi ideológia mentén indulnak neki a választásoknak:
Legyünk jóban a Fidesszel, hogy '18 után is megkapjuk a pártoknak járó állami támogatást, és megtarthassuk a zsíros kis képviselői állásunkat, a többi nem érdekel. Kormányozzon csak a Fidesz, a kormányzás minden felelőssége legyen az övéké, mi meg majd jól ellébecolunk és minden következmény nélkül köpködünk össze-vissza a demokrácia köpenye alatt, csakhogy lássák rajongóink, hogy rájuk is gondolunk néha.
karma1
@vukkocska: Hatha mar az LMP-s Hadhazy is benyal a fide$$-nek (UJRA), akkor kicsit megkerdojelezodik az egesz part "onallosaga" - szerintem , de majd az ido eldonti a tovabbi torteneseket...
Béla333
@karma1: 13.32
Honnan veszed?
Nem nyalt be senki, pláne nem újra!:

"...: meg vagyok arról győződve, hogy a 11 fősre csökkent Alkotmánybíróság pótlása a magyar demokrácia érdekeit szolgálja.
..."hogy a négy új alkotmánybíró megválasztása nélkül a következő két évben maradandóan csorbulnának az alapvető szabadságjogok, és maradandóan szűkülne az átláthatóság, ami pedig alapvető fegyver a korrupció¬val szemben. Ez forgott kockán, és ezt a tétet kellett mérlegelnie az LMP-nek."
mno.hu/belfold/schiffer-nem-erdekel-a-nepszerusegi-helyzet-1373626

Most ha a rosszindulatot félreteszed, miért nem lehet igaza az LMP-nek? (UJRA?)

Azért mert már arról cikkeznek, hogy az MSZP és a DK a Fidesznek alájátszva eladja a 2018-at? Hogy ne erről beszéljünk?
karma1
@Béla333: Mert ennek elenyeszo a lehetosege...:o( Szamomra ezzel a lepessel elvesztette a hitelet Hadhazy - pedig Tole nagyon sokat remeltem, dehat benne volt a pakliban: egyszer mar valtott fide$$-rol LMP-re. Es mint tudjuk, kutyabol max. csak kutyaszalonna lesz...:o(( Nem valtozott o semmit, csak legalabb o csinalt valamit egy darabig: kuzdott a korrupcio ellen. Belatta, hogy eredmenytelenul, ill. elenyeszoen kis pozitivummal, tehat inkabb visszater tekozlo fiukent az anyapart kebelere, ahol tart karokkal varjak... Ennyi...
Majd 2018 utan megbeszeljuk a torteneseket... Csak a halott politikusnak hiszek, mert az mar nem tud hazudni...
Béla333
@karma1: 22.07
Azzal természetesen semmi gond, hogy te másként gondolod az LMp szerepét. Csak a mocskolódást kellene mellőzni! Ha lehet!
Béla333
@Mirabilis: 22.16
Ha nem tetszik, amit írok, akkor ne olvasd el!
Vagy vedd meg a Propit és csinálj belőle egy zárt közösséget, akkor azt engedsz be a véleményével, akit akarsz.
De addig...
karma1
@Béla333: Egyaltalan nem mocskolodtam: azt mondtam, hogy kutyabol (Hadhazybol) nem lesz mas, csak kutyaszalonna...Minden visszater a medrebe, ahova tartozik: o is a fideszbol jott,
Egyetlen gyalazkodo szot sem irtam le egy lmp-sre sem, ne legyel mar ennyire erzekeny...En is elviselem, ha Gyurcsanyt cikizik, meg Bajnait libazzak, holott egyiknek sincs teteje, utobbirol birosagi dontes is szuletett, tisztazva Bajnait...
Tudod, aki qrvanak all, ne csodalkozzon, ha meg akarjak dugni - ha valaki politikuskent elkotelezi magat egyik vagy masik oldalon, es a celjait sokfele (neha egeszen torvenytelen) modon akarja elerni, az bizony kaphat boven hideget-meleget csak azert, mert MINDEN politikust (jobboldalit, baloldalit) az adofizetok penzebol fizetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.