Antall József, Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc után most Simicska Lajosról írt portrékönyvet az egykori MDF-es képviselő, Debreczeni József – tudatja a hvg.hu.

A szürke dominanciás című könyv szerzője a Vasárnapi Híreknek adott interjút, amelyben elmondta: nincsenek jelek arra, hogy Simicska Lajos és Orbán Viktor kiegyezne. Olyan súlyos sebeket ejtettek egymáson, amelyek nem gyógyulnak be.

Orbánnak nagyobb a fegyvertára, de a veszítenivalója is, így most Simicska inkább kivár, és amint Orbán lejtmenetbe kerül, akkor fog támadásba lendülni. Még az is előfordulhat, hogy 2018-ban már bekövetkezhet a végjáték.

Arról, hogy a Jobbikot támogatja-e Simicska, Debreczeni úgy vélekedik, hogy az Orbánnak ártani tudó három párt közül (Jobbik, MSZP, DK) bármelyiket támogathatja. De tény, hogy Simicska és Vona Gábor többször is találkoztak, ráadásul először Simicska kezdeményezett.

(címlapfotó: mno.hu)

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
..."Orbánnak ártani tudó három párt közül (Jobbik, MSZP, DK) bármelyiket támogathatja. De tény, hogy Simicska és Vona Gábor többször is találkoztak, ráadásul először Simicska kezdeményezett."...

pont ebből a könyvből tudható az is, hogy ha Simicska valamit igazán akar, akkor azt sosem fogjuk megtudni...mert attól több esze van.

amit nyílvánosan mi is tudunk, az amúgy is tudható...csak a háttér nem. (modjuk ezt Orbán is jól tudja, tesz is ellene)
Clavigo
Sosem gondoltam azt,,hogy egyszer ennek az embernek fogok, képletesen drukkolni.Ha valaki,,akkor Ő lapra tudja vágni az obsitos ""Társadalmi Kapcsolatot",,,,a százlábú családját,,és a parazita csürhéjét...
papa.49
Lajosunk kivár, kivárja míg elévülnek azok a dolgok amik ráverhetőek, csak utána akar lépni ha még lesz ideje...
justhpeter
Bízom benne, hogy Simicska még nem használta el valamennyi patronját.
wagabund
@justhpeter: nos talán pont ezért ő az ország legjobban lehallgatott embere...mindenhol poloska.
Clavigo
@papa.49: Vagy ,,hogy felgyorsitsa a dolgokat...Köt 1-2 "vádalkut" minden politikai irányba.,,és utána keményít be...Így legyen..
Clavigo
Azért az elég morbid,,hogy az itt fórumozók között ,,,( velem együtt ),,,,,hányan remélik azt ,hogy Simicska buktatja meg a a csutkai Cimbalmost,,és nemzethhy Dalárdáját..:) :) Így legyen... :)
grincss
@Clavigo: Sztem a patás ördög is lehetne, ha kicsinálná Orbánt!
Megsüvegelném, bárki lenne! :-)
volvós
Hajrá Lajos, vágd a g...iket !!!
Már rég ki kellett volna boritani a bilit !
volvós
Na kö...ög trollok, - bár nem hiányzik - de
most vonyítsatok, röfögjetek, bégessetek ! :-))))
justhpeter
@wagabund: Azért bízom benne, hogy jó helyen letétben is van valami dokumentálva.
wagabund
@justhpeter: egészen biztos..(az az életbenmaradás záloga)
bencemacska
@Horizont: Két évvel ezelőtt még nem is álmodtam volna ilyent, hogy Simicskától jót várjunk!!!
A remény hal meg utoljára!
Míg élünk, remélünk!
Desischado
Szeretnék benne reménykedni, hogy lép valamit, de erre már ezerszer lett volna módja. De én is reménykedem, ha segít, még azt se bánnám, ha megúszná a büntetést, pedig ő is nyakig ül a sz@rban! De ha kicsinálja ezt a bandát, akkor üsse kavics, nem bánom ha megússza! Hajrá, de csináljon már végre valamit!
Szókrakész
Ha olyan adat van a birtokukban, akkor tessék azonnal feljelentést tenni!!!
Kötelességük lenne!!!
Ha nincs, akkor meg hagyjanak vele békén minket.
Unom már a pénzért mindent eladok(anyám, lelkem) emberek mentalitását.
moareka
...meddig?...amíg hülyére nem szedi meg magát a mindenek ura?
Egyébként rohadt szégyen országunkra nézve, hogy két szjankó barátsága, vagy összeveszése határozza meg nagyban az életünket...
kkalman
A "G" nap óta várjuk a biliborítást. Ez egyre csak csúszik. Valahogy a Simicska visszavett a kezdeti vehemenciából. Nekem úgy tűnik, nem is akarja olyan nagyon kiborítani a bilit, mert még ráfröccsenne a tartalma.
Borsodi
@Desischado: Ha megszabadítaná az országunkat ettől a Diktátortól,a Magyarnak újra lehetne becsülete. Simicskának mint hazája megmentőjének emelhetnénk egy szobrot Felcsúton.
www.youtube.com/watch?v=GtUrHHqy13g
anka
@nyanya001: - ahogy elnézem itt van mentőtől a hullaszállítóig van minden!
- ajánlott az utóbbi használata...:)
karma1
Ha mar tegnapelott boritott volna, akkor is keso lenne... Gyere elo a farbaval, Simics, kulonben nem erdemled meg a becezest...(SimicsKA)
simitata
Szerintem ebből is meg lehet élni. Sok sikert. Ugyanakkor nem gondolom, hogy valós értéke lenne ezeknek az írásoknak. Így működik a rendszer. Manapság sokszor eszembe jut, hogy bizonyos értelmiségiek milyen elképesztő dolgokkal képesek fenntartani magukat.
TASzSz
@anka: Ti meg beszoptátok! Ő a stróman...
karma1
@TASzSz: Csak volt... A gecizest Magyarorszag miniszterelnoke meg kamubol sem fogadhatja el - bar ket hetig szolni se tudott ellene -, mert klasszisokkal lefokozza a kulfoldiek szemeben az orszagot egy ilyen megnyilvanulas - es ezt tudtak mindketten: Simicska es orban is, tehat az addigi stromansaga Simicskanak a G-nappal megszunt. Lathatod, azota szarnyal igazan meszaros, garancsi, flier, meg a tobbi ingyenelo...
verőce21
Ha valaki akcióba akar lépni, azt nem szokás előre nagydobbal bejelenteni.
TASzSz
@karma1: Majd rájössz! Csak akkor nekünk itt már késő lesz! Neked ott mindegy!!!
karma1
@TASzSz: Vegulis Te elsz otthon, talan jobban benne vagy a napi dolgokban... Mindenesetre borithatna mar, akarmi is legyen a vege (vadalku, vagy elevules, nekem mindegy, bar ciki, hogy Simicska ezt meguszhatja...)
kisrigó
@papa.49: Hű, hogy milyen igazad van! Kérdés, hogy ez mennyi idő? Remélem nem találkozik egy öreg osztrákkal, hanem gondoskodik a saját védelméről. Végülis, nem hiszem, hogy nem áll módjában ezt tenni. Amúgy, nem gondoltam volna, hogy valamikor aggódni fogok Simicska egészségéért! Nagyon visszavonult, lehet tudni, hogy még Veszprémben él?
karma1
@grincss: Volna ra egy klassz uveg pezsgom, koccinthatnank...:o)))) Az ordogok oreganyja is szamitasba johetne ...
Clavigo
@karma1: Beszállnék én is egy üveg pezsivel...Legalább egy virtuális koccintás erejéig. :) :) :) :) :DDDD :) :) :)
karma1
@Clavigo: Nyugi, Teged is szivesen beveszunk a pezsibe, nemcsak virtualisan...:o)) Nagy szeretettel fogadnalak Benneteket itt, meg me'g jopar propist,...(A jofej janykakat is...:o)))
@TASzSz: Ne gondold, hogy nekem mindegy, hogy otthon mi van. A csaladom nagy resze es a gyerekkorombeli baratok (meg a kesobbi baratsagok, munka kapcsan) sorsa nekem nem mindegy!Miutan anyagilag is segitem a csaladomat, es az uzletem is fugg egy bizonyos fokig a hazai allapotoktol. (A weboldalam keszitoje egy magyar holgy, aki eszmeletlenul jo munkat vegzett, itteni ujsagirok kapkodtak a fejuket, amikor ramentek az oldalamra, annyira jo). Peldaul az o eseteben is megtanultam, hogy milyen nehez a penzugyi helyzet otthon, hogy a bankok ugy nyuljak le a penz nagyreszet, amit kuldok, hogy kozben a szemuk sem rebben.
Ha nem kotodnek rengeteg szallal az otthoniakhoz, akkor minden mindegy lenne - de igy???
karma1
@TASzSz: Csak EGY okot mondj, hogy miert??? Amikor mindent odaadtam a hazamnak, vegeztem egy csomo kozossegi munkat, tokeletesen ingyen, verado is voltam, adot fizettem, embereknek munkat adtam, de amikor nekem lett volna szuksegem a hazamtol egy kis segitsegre, az sz@rt ram...Komolyan kerlek, ird meg, MIERT??? Ha en lennek egyedul a kakukktojas, es egyedul csak en hagytam volna el az orszagot, akkor azt mondanam: tenyleg, en vagyok a hulye, mindenki mas okos. De masfelmillio ember - a legtobbjuk sokkal okosabb nalam - szinten igy dontott. Oket miert nem hivod haza? Rajuk nagyobb szukseg lenne otthon, mert fiatalabbak, en mar a nyugdij fele kozeledek, de vegre azt csinalhatom, amihez ertek, amit szeretek. Nincs jovo ma Magyarorszagon egy magyarnak, csak ha nyal a fide$$-nek,... Hat erre meg tevedesbol sem vagyok hajlando, szeretek buszken a tukorbe nezni, nem lekopni a kepmasomat reggelente...
Ha mondsz egy jo indokot, megvitathatjuk...:o)))))
karma1
@TASzSz: Gyere ide TE! oszt majd megbeszeljuk, hogy ki jar jobban?...:o)) Ehhez mit szolsz?
karma1
@TASzSz: Ja, es 07.51-nel nem tetted hozza, hogy "gyere haza - minden megvan bocsajtva!...:o)))
Clavigo
@karma1: Ehhez azért bátorság,,kurázsi kell...:) De ahhoz meg még több bátorság kell,,hogy valaki haza menjen ,..., a kiszámítható EU-ból,,vagy bárhonnan,...,,ahol sikerült megkapaszkodni,egzisztenciát teremteni..:) Milyen sikeres volt a Gyere haza fiatal " progi. :) :) :) Mondjuk a felcsuti Récsöl haza jött...ezt nem vitatom. :) :) ...és a többiek ??
Macskaszem
Túl sokáig azért nem kéne már várni. Rövid az élet, Simicska túlsúlyos, biztos magas a vérnyomása, koszorúér is befigyel, lehet, hogy öngyilkossági hajlama is lesz, úgyhogy lépni kéne.
karma1
@Clavigo: Asszem, hogy azok utan, hogy mit vesztettem otthon, es hogy itt mindent a nullarol inditva epitettem fol, mint uj egzisztenciat - hat nagyon sokat kellene ahhoz igernie a kormanynak, hogy hazamenjek, es otthon tegyem magam hasznossa. (Altalanos es kozepsulikban tartottam szakkoroket gyerekeknek szovesbol, Tiffany-uvegezesbol, amit imadtak a gyerekek. Azt most is tudnam csinalni.) De nekem mar nem lehet azt a mondatot elsutni, hogy "majd most egy kicsit meg megszoritunk, aztan 5 ev mulva sokkal jobb lesz"... Nekem mar most jobb es egyaltalan: kiszamithato, de ez nem jott csak ugy, kokemeny melo eredmenye az, amit elertem. Azt hiszem, azoknak a magyaroknak, akik kulfoldre tavoztak, a jovokep, a kiszamithatosag, a megbizhato tervezes hianyzott fokeppen, ezert huztak el. Bizonytalansagra felelos fiatal nem szul utodokat, nincs jo iskolarendszer, szep sorban visszavonjak a kismamaknak adott kedvezmenyeket, az egeszsegugy szetverve, es ha valami bajod tortenik, vagy csak megszunik a munkahelyed, nincs meg csak idoszakos szocialis halo sem korulotted, amibe kapaszkodhatnal. Kivancsi volnek, hogy hogy alakult annak a nehany csaladnak vagy egyennek a sorsa, aki kb. 9 honapja ertek haza. A kormanyprogram csak egy evre biztositotta a munkahelyet a szamukra, ES UTANA??? Mert en rogton ezt kerdeztem: mi van EGY EV MULVA??? Egyszer mar mindent felaldoztak otthon azert, hogy kitelepedjenek egy masik orszagba, ott mar kezdtek kialakitani a sajat eletuket, egzisztenciajukat, es most ha ujra otthon vannak, mi lett veluk az alatt az egy ev alatt???
evacica
Én már odáig süllyedtem,hogy Simicskának drukkolok! De nagyon!
Katalina62
@evacica: Szerintem, Simicskában kár reménykedni! Nem fogja saját magát is a mélybe rántani!
grincss
@karma1: Rendben, megbeszéltük, de hol? :-))
grincss
@Clavigo: Én egy virtuális üveggel! :-))))
nezelodo
Túl sokáig eveztek egy hajóban Orbán és Simicska, ahol a látszólagos főnök Orbán volt, de Simicska teremtette meg a feltételét, hogy az lehessen. Ebben a kapcsolatban egyformán sárosak az ország és az adófizetők ellen elkövetett bűnügyekben. Most hogy halálos ellenségek lettek, a Lajos nem kivár, csak az alkalmat várja hogy az idő múlásától ellankadjon Orbán figyelme, elhiggye, hogy bedarálta a trónra emelőjét, és akkor teszi majd ki a lábát, amikor az nagyon szalad a siker felé, hogy akkorát taccsoljon, mint ide Lacháza. Az az érzésem, keserves végkifejlet, leszámolás lesz, nem csak Orbánnak. Akkor majd megismételheti Orbán önmagának, hogy köztünk a Lajos volt a legokosabb, és csendben hozzáteheti, de nem gondoltam, hogy ennyire!
nezelodo
@Macskaszem: Ismeri a Dörgést a Lajos, nem bóklászik az négy számjegyű utak mentén a létráját keresve gyalog... Nem esik abba hibába sem mint az a magának már mindent megengedő sikerfi, akit valakik nyakig beástak az erdőben, a vaddisznók járta dzsinzsásba, egy kis éjszakai rettegésnek kitéve. Gondolom a Simicskát is kísérgeti néhány csalódott szekrényajtó (mert ismeri a volt tettestársait), onnan a választási iroda környékéről.
Edmond Dantes
Mi van akkor,ha Simicska borít? Majd jön Polt,mindent eltakarít és fényesre nyal,aztán nem is érti,hogy mi a probléma,miért kellene eljárást indítania?
Egyetlen megoldás van csak,százezer ember menjen ki tüntetni!!!Felcsút főutcáján pedig meztelen seggel-ahogy jött- kell végigzavarni, egészen a gázszerelő házáig,hogy szaladjanak együtt.Simicska pedig örüljön,hogy őneki nem kell velük futni,mert ő legalább időben néven nevezte a G.-t
wagabund
@karma1: add meg a P O Box-címed, küldöm az ékezetes billentyűt.
nezelodo
@Edmond Dantes: Szerintem Simicska pontosan tudja, hogy Orbánnal egy időben kiket kell kiiktatni ahhoz, hogy szétszaladjon ez a "keresztény gyülekezet". Nem szokott ő félmunkát végezni, láthattuk milyen alapos munkát végzett a trónra emeléssel, és a saját meggazdagodásával is. Egyszerre fogja elfűrészelni a szilárdnak hitt trón lábait is.
grincss
@karma1: Messze vagy!
Arrafelé nem jár "fapados"! :-)
Edmond Dantes
@nezelodo: Ahhoz,hogy Simicska törvényesen,demokratikus eljárásban fürészelje el a trón lábát,ahhoz a főügyész Polt és a rendőrminiszter Sanyi bá' intézkedése is kellene.Erre kevés az esély még akkor is,ha Simicskának üvöltő terhelő bizonyítékai vannak,marad a túltáplált vezér meztelen seggel való elzavarása.
grincss
@Horizont: Bp.-Esztergom "bevált" tempóval?
Uramisten, mire érnék oda? :-)
Lepényleső
A kézenfekvő ez lenne,de én többet nézek ki belőle.
TASzSz
@karma1: Miért? Eddig haragudtál?! (10.15)
TASzSz
@karma1: "Áldjon vagy verjen sors keze, itt élned halnod kell!" (10.02)
Ez 1 indok...
volvós
@karma1: 13:20

Én is megyek Hozzád ...szóval a 3-as villamossal a kiserdöig
aztán balra, ha jól emlékszem...:-))))))))))))) Pusssszantás !
nezelodo
@Edmond Dantes: Telibe találtál, de ha belátóak, és ragaszkodnak az eddigiekhez... Volt már a történelemben "Te is fiam, Brutus"...
karma1
@TASzSz: Dehogy haragudtam,...:o))A harag, a feltekenyseg, irigyseg teljesen ismeretlen a szotaramban. Ha ilyen helyzetbe kerulok, marad a mellozes, a negativizmus kerulese, es mindjart szebb lesz a vilag. Neked is ajanlom figyelmedbe...:o)))
karma1
@volvós: Gyere Dragam, elfernel a csapatban Te is! Klassz pezsgom is van...:o))))
karma1
@TASzSz: 19.16-ra: Hat ne haragudj, de nekem mar nem eleg meggyozo. Tudod, miert? Mert azok a vezetok vannak uralmon, akik azt a hazat gyalazzak meg nap mint nap a benne elokkel egyutt, akikre ugyanugy vonatkozna ez a verssor a Himnuszbol, mint ram vagy Rad...
Nem tudom, hogy arra volna szuksege-e a hazanak inkabb, ha en otthon nyomorognek, adot csalnek - mert ha mindent leadozol, befizetsz, akkor tutira ehenhalsz - , tehat a sajat erkolcsi ertekeimet kene kidobnom az ablakon, hogy eletben maradhassak -, vagy mashol, becsuletben elhessek, ha MINDEN kotelezo adot befizetek, es normalis , kiszamithato torvenyek szerint, ami az egyeni normaimnak is, es az eletben maradasomnak is megfelel?
Nezd meg, mit csinalt emberekbol ez a rendszer. (Nem tagadom, a hibak mar kezdodtek a Kadar rendszerben, mert a korrupcio, a protekcionizmus akkor kezdett beszivarogni az emberek eletebe).
A magyar mara egy megbizhatatlan, megvezetett, a masikra acsargo ember lett, akibol hianyzik az osszefogas, a szolidaritas erzese a masik irant. Mit irt Varkonyi Andrea, amikor Bocskor Gaborral autobalesetet szenvedett? SENKI , de SENKI nem allt meg segiteni nekik. Pedig a balesetben csak a torott auto, verzo test lathato, nem pedig az, hogy KI az aldozat, tehat az emberek NEM szemely szerint oket melloztek, hanem egy segitsegre szorulo emberpart.
En tisztesseggel befizettem minden kotelezo adot, jarulekot, mindent, amit a rendszer megkovetelt, mert ugy gondoltam, ha mas is ezt teszi, akkor jobb, elhetobb lesz Magyarorszag. Ehelyett azt latom, hogy par ember lerabolja az en es a masok altal befizetett adot, es ebbol a penzbol nezi hulyenek a valasztoit. EN ehhez nem vagyok hajlando asszisztalni. Ugyanis nekem is CSAK EGY eletem van - majd rajossz, hogy Neked is, de lehet, hogy addigra mar keso lesz.Ja, nem utolso sorban: meg a Himnuszt is megvaltoztattak...Ugyanez a csurhe...
korell
Mindenki "kivár", és ezzel lehetővé tette azt, amiben élünk. Aki cselkedhetne, de nem teszi - még megégetné a kezèt -, az nem is fog.
Simicska nem fog. Esetleg majd akkor nyomul, ha lenyomhat másokat és visszavehetné a "talicskáját".
karma1
@wagabund: Priviben nagyon szivesen megadom a pontos fizikai cimemet is, mert a P.O.Boxba nem fer bele a klavi...:o)))))
Koszi, de ne kuldjel, - Te is jol tudod, hogy aki akar, megert, aki nem - annak a hindi vagy mandarin betuket is hasznalhatnam, akkor sem ertene...:o))))
Koszi a "gondoskodasodat"...:o))))
verőce21
A "két oldal" nem annyira ellensége egymásnak, mint amennyire mutatják. Amiben valóban vetélkednek egymással az, hogy ki kerüljön közelebb a tűzhöz. De a zsírosbödönt nem felborítani akarják, hanem közel kerülni hozzá+eltántorítani mindenkit, aki borítani akarja a bilit. :)
TASzSz
@karma1: A Himnuszt igen, de a szózatot nem!
karma1
@TASzSz: Nalad a pont mara, en vagyok a hulye,...:o))))
TASzSz
@karma1: Ilyet én nem mondtam, s nem is gondoltam... :-)
troll5
@karma1: tegnap: 21.59 Billentyűzet-matricát küldök (magyar) szívesen! :-))))
karma1
@TASzSz: De en kimondom, mert csak akkor jottem ra, amikor magamban enekeltem is a szoveget... Hat az nem a Himnusz vo't...:o))) Kulonben meg koszi a kiigazitast...:o)) Okostol nem esik rosszul...:o))
karma1
@grincss: @Horizont: Tessek megtanulni uszni, ugy is lehet jonni...:o))) Bar fapados nincs, de a Korean Airlines nem annyira rossz, es a szouli repter az egyik legjobban szervezett repter. Csak a keleti kajaszagot kell megszokni kb. 15 ora idotartamra, utana mar a New Zealand Airlines-szal jonnetek, az szuperjo... Osszesen 26-28 ora a levegoben, altalaban 5 geppel megteve, plusz 1 vagy 2 ora autout, (a reptertol fugg, hol szalltok le), es 2 es fel nap utan mar hipp-hopp, meg is erkeztetek... :o)))
magyarbakancs
"Simicska kivár, aztán támadásba lendül"
Simicska és a volt barátja egyet érdemel.
Elzavarni a @icsába.
Mivel valamilyen hűbérbirtoknak tekintik az országot,a benne élőket meg az ö kiszolgálóinak tekintik.
Ezért egyet érdemelnek.
A többit rátok bízom, mit adnátok nekik.
TASzSz
@karma1: Na, egyszer felkerekedek, s kimegyek, meglátogatlak, mert ilyen korrekt embert itthon ritkán találni!
grincss
@karma1: Hipp-hopp, ez valóban eccerű!
Majd a házatok elől telefonálok, h itt vagyok! :-)
karma1
@TASzSz: Pocsek a tereronk, annak ellenere, hogy egy hegyteton lakunk, es legvonalban ralatunk a telefontoronyra,...:o((( Rohadt sokat kuzdtunk egy jobb mobilszolgaltatasert, szoval, legyen egy eros telcsid,...:o)))
karma1
@TASzSz: Mar mondtam: GYERE! Komolyan is gondoltam. ...:o)))
Jozefina
Bízom benne, hogy működik a "háttéripar" közte és az arra érdemes ellenzéki pártok között és egyszercsak robban az a várva-várt "bomba"!!!
mariaberta
De mikor? Lendüljön már be, mert képes leszek és meghalok a sok várakozásba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.