Orbán Viktor beszélt telefonon az aktuálisan megválasztottnak tekintett új amerikai elnökkel. Aztán beszéltek a magyar népnek arról, hogy mit beszéltek a nagyok. Ez így rendben is van. Egy rendes király is tájékoztatja az ő szeretett népét. Azt is mondták, hogy Trump meghívta Orbánt Washingtonba. Ehhez csak gratulálhatunk. Már, ha igaz. Mert netet látott egy olyan hírmustra, ami alapján ez, így, nem teljesen igaz. Hivatkozván olyan nyilvánvalónak tűnő mellékkörülményekre, hogy a Trump tárgyalásait, programját ismertető egyik híradás sem erősítette meg az említett meghívást. Ettől persze még elhangozhatott akár olyan formában is, hogy Orbán megkérdezte: „Ugye nem vagyok kitiltva Washingtonból?” Amire nyugodtan lehetett az a válasz, hogy: „Dehogy vagy, akár holnap is jöhetnél.” Ezt aztán szépen el lehet adni akár egy meghívásnak is. Csak megfelelő körítés, és természetesen az eredeti beszélgetés leiratának kicsit célzatos tálalása szükséges mindehhez. Hazugság? Nem feltétlenül...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@RonaGyuri: melyik félnek? Egyébként majd kiderül, ha kiderül, hogy volt e meghívás, vagy nem. Persze látva Trump "igéreteinek" a stabilitását, nem vennék mérget rá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Itt is be kéne vezetni a Trump ötletét, miszerint a kamu, vagy rágalmazó, félrevezető híreket irkafirkáló újságokat, ilyen híreket terjesztő tévékről a gatyát is leperelik.
Jogosan.

Elég volt a néphülyítésből, megtévesztésből, megosztásból!!!
RonaGyuri
@Szókrakész: hát akkor Orbánnak nem hozna sok jót az új amcsi éra! =))
karma1
@Nessy: Most mindenkinek mindent megiger trump, hiszen mar most lathato, hogy a poolitikaja nagyon is orbanera hajaz... Vagyis egy populista, ures lufi az egesz pali...
Szókrakész
@RonaGyuri: Legalább ő se hazudhatna reggel, délben este.

Egyik se hazudjon.
Ha mi nem hazudhatunk adóbevallásnál, bíróságon, ...akkor ők se tehessék semmilyen formában!
Mert ők is esküt tettek elvileg.
Akkor tartsák is be.
De mindegyik képviselő, politikus!!!
RonaGyuri
@karma1: Orbánéra hasonlítana??? Óriási tévedés! Az egyedien arrogáns és bornírt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.