Lagzi Lajcsi egy év után kapta vissza autóját a rendőrségtől – írja a Blikk. Az autó állapota jelentősen leromlott, amíg távolt volt és az értéke is csökkent.

A Dodge típusú terepjáró azért is volt különleges a Galambos családnak, mert évekkel ezelőtt azzal utazták be Amerikát egy tengerentúli turnén. Annyira megszerették a járművet, hogy az utazás végén úgy döntöttek hazaviszik. Azóta családi autóként használták.

Meg tudom erősíteni az információkat, sajnos igaz, hogy fogva tartották az autón­kat, teljesen indokolatlanul. Ugyanezt tették azokkal a gépkocsikkal is, amelyeknek nem is a mi vagyunk a tulajdonosai. Azokat szerencsére már korábban visszaadták.

Lajcsi elárulta: kára is keletkezett a gépkocsi lefoglalásából, hiszen az elmúlt időszakban a kocsi – állapotának romlása miatt – jelentősen veszített értékéből. Nem kapta meg azt a törődést, amit egy autónak alapból megad a tulajdonosa, ez is csökkentett az értékén.

Ráadásul nem is vezethette hazáig, más módon kellett hazaszállítania, mert az ügyintézők elkeverték az autó papírjait.

Az áram-, víz- és gázlopással, valamint vesztegetéssel meggya­núsított zenészt 125 nap előzetes letartóztatás után engedték ki a börtönből. Az ügy hamarosan bírói szakaszba ér.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A lefoglalt tárgyak állagmegőrzése bizony a hatóság feladata, az akku gondozásától kezdve a hűtőfolyadékig. Érdekes, hogy a többi járgnyt már visszaadták kor! Téged szándékosan szivatnak, mert rogytál bele az eljárásba!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
A lefoglalt tárgyak állagmegőrzése bizony a hatóság feladata, az akku gondozásától kezdve a hűtőfolyadékig. Érdekes, hogy a többi járgnyt már visszaadták kor! Téged szándékosan szivatnak, mert rogytál bele az eljárásba!
volvós
Lehet, hogy rendörök azt használták bevásárlásra ...
eugen4402
Nemrég láttam egy pár perces riportot. Több száz lefoglalt autó rohad a telepen a szabad ég alatt, kitéve szélviharnak, nyári napnak, vagy ha hull a hó, úttörőnek kedve mindig jó. Pláne akkor, ha kiszabadul a kalitkából, kisebb gondja is nagyobb annál, hogy a régi kocsija mennyit amortizálódott közben.
Igazi Trebics
A köcsögök! Szegény Lajost szívassák!
Clavigo
Cc@r ügy...Azért remélem nem kell sorban állni a Blahán,,karácsony előtt ,,az ételosztásnál...
wagabund
..."Lagzi Lajcsi szerint rossz állapotban kapta vissza terepjáróját a rendőröktől"...

egy ekkora celeb miért a blikkben panaszkodik? Beugrik a Markó utcába, oszt perbehívja a yardot...ráadásul ingyenesn, ha hivatkozik a szociális helyzetére...
a mindenféle közműlopási rágalomban nyerésre áll, tehát nyugodtan kérhet egy szakajtó pénzt a kocsiban okozott kárért...
Persze a turnékról mélyen halgasson. talán nem jönnek rá.
Eladott Ország
@volvós: és használták, utazásra és vadászatra.
Equus
miért is kellett lefoglalni egyáltalán? Csak nem azzal lopta az áramot?
JAJMÁR
Talán zaklatták az őrök? Szegény terepjáró!

De ha tényleg csak állt esetleg fedetlen helyen' az botrány!
Clavigo
@surdilloFUJT: Nicsak...egy rááájongó..
surdilloFUJT
@Clavigo: Nem épeen rájongó,csak nem olyan idióta hülye mint te vagy,amen!
Jozefina
Egy jó ügyvéd és lesz egy új terepjáró!!!
Clavigo
@surdilloFUJT: Ne verjen már a víz,,ember..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.