Egy sor szabálytalanságot találtak a hatóságok annak a konyhának az ellenőrzésénél, amely többek között a Jamie’s Italiant is ellátja - derül ki a hvg.hu birtokába került a jegyzőkönyvből. Az üzem a Zsidai család tulajdonában van, akik arra hivatkoztak, hogy a kiszabott bírság nem jogerős, és még fejlesztik a konyhát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Magéhoz a témához: jól kvadrál Őfenesége Döbrögis pörkölt-zabálásához,
más:

A dologban ez már csak apróságnak tűnik

Egy érdekes momentuma Rasi volt főnöke lebukásának

A hvg.hu „” című cikkében számol be arról, hogy „Egy sor szabálytalanságot találtak a hatóságok annak a konyhának az ellenőrzésénél, amely többek között a Jamie’s Italiant is ellátja - derül ki a hvg.hu birtokába került a jegyzőkönyvből. Az üzem a Zsidai család tulajdonában van, akik arra hivatkoztak, hogy a kiszabott bírság nem jogerős, és még fejlesztik a konyhát.”.
A cikk a címen kívül még vagy fél-tucatszor említi a „több kilónyi lejárt szavatosságú tejszín”-t. Végül a kormányhivatali infókra való hivatkozással megírták azt is, hogy: „pontosan 6,6 kg növényi tejszínt vontak ki a forgalomból”.
A pofám leszakad! Aki kóstolta már az tudja, hogy ennek a növényi kotyvaléknak (mint derék barátjának frissföl és tsainak) eleve sincs meg a valódi tejszín minősége. Nem kellene ezt a tényt feltűntetni az étlapon?
S erről Jamie-ék is tudnak? Esetleg, ha legközelebb a margarinnak jár le a szavatossági ideje, akkor abból tudhatjuk meg, hogy mit használnak vaj helyett? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.