A Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi ügyvédje a Blikknek nyilatkozott, aki elmondta, hogy

"László nem azért hallgat, mert titkol valamit, hanem mert nincs mit mondania a robbantásról. Velem teljesen kommunikatív, részletesen átbeszéljük az éppen aktuális intéznivalókat vele kapcsolatban, szóval nem arról van szó, hogy senkivel nem beszél, csupán a robbantással kapcsolatok kérdésekre nem tud válaszolni."

P. László továbbra sem tett vallomást az ügyben. A lap úgy tudja, hogy a robbantással gyanúsított férfi hosszabb ideje már egy kétszemélyes cellában van, zárkatársával jól kijön.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Nem akar válaszolni, nem ugyanaz.

Ha nem ő volt akkor válaszol: nem én voltam, nem jártam arra, nem akarom felrobbantani a rendőröket sem másvalakit, nem tudok permetezőszerből bombát gyártani, csavarokat a rogán autójában is lehet találni, nem ismertem a rendőrlányt, szerelmes voltam a rendőrlányba vagy bármi hasonlót.

Válaszolni tudna de nem akar.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Nem akar válaszolni, nem ugyanaz.

Ha nem ő volt akkor válaszol: nem én voltam, nem jártam arra, nem akarom felrobbantani a rendőröket sem másvalakit, nem tudok permetezőszerből bombát gyártani, csavarokat a rogán autójában is lehet találni, nem ismertem a rendőrlányt, szerelmes voltam a rendőrlányba vagy bármi hasonlót.

Válaszolni tudna de nem akar.
wagabund
@Peller Anikó: már majdnem azt írtam, hogy benézték...de amit írtál, az (is)valószínű...

szerintem hívi kellene két moszadost, vagy kgb-ügynököt...azok talán jobban kérdeznek...esetleg savac, vagy fbi is megteszi.
krumpli
@wagabund: oMajd a 'cellatárs' kifaggatja...
wagabund
@krumpli: ez igaz lehetne..pont azért nem írtam ezt a kézenfekvő lehetőséget, mert eddig semmire nem mentek vele. szerintem már volt néhány jól képzett "cellatárs", eredmény mégsincs...

most már valaminek történnie kell, mert az a világraszóló égés nem fordulhat elő, hogy mellényúltak...
Equus
nem mellényúltak... olyat ők nem tudnak csinálni... fogtak vkit, aki alkalmas az áldozati bárány szerepre... tettes kellett? Hát van. Hogy milyen kártérítési ügy lesz, ki nem szarja le, nem az ő zsebükre fáj.
quadrocopter
A "Csőbomba" fedőnevű zárkatárs majd kitalálja, hogy mit mondott el neki a madár.
nemkati
Ha kiderül, hogy nem is ő volt, csak kellett találni valakit akivel bizonyítani tudja a TEK meg a rendőrség, hogy milyen f...a gyerekek, akkor én kivándorlok ebből az országból!
terlasz
@Peller Anikó: @Peller Anikó: Ezt azért nem tudjuk, hogy egyáltalán nem válaszol vagy csak semmi infót nem tud adni a robbantásról. A felületes, szenzációhajhász sajtótóra nem érdemes adni.
Macskaszem
Az egész valahogy nagyon bűzlik. A robbantás napján a rendőrség megkukúlt. Az is fura, amilyen nyakatekert módon szereztek DNS-t az anyjától. Ha gyanús volt a fiú, elő kellett volna állítani, és egyenesen tőle mintát venni. A kétfarkúakat rögvest elő tudták állítani járdapingálásért. Aztán százegynéhány kamerából csupa hasznavehetetlen fotó került elő. Nagyon erőltetett egy sztori.
szaboria1
@Macskaszem: Meg az is érdekes, hogy két civil nyomozó volt ott rögtön mikor még a mentők sem értek oda.
kamazuka
Azért sz.r dolog lehet mikor a hátad mögé lépnek és a füledbe súgjál.
-fiam ezt a balhét most szépen elviszed.
Évek múlva perújra felvétel kiderítik hogy ez meg az nem stimmelt és az adófizetők pénzén már érkezik is a kártérítés.
De,hát egy jól teljesítő ország népe,ezt is elbírgya.
Nem de?
Peller Anikó
@terlasz: "László nem azért hallgat, mert titkol valamit, hanem mert nincs mit mondania a robbantásról."

Zavaros ügy, nem tudni mi az igazság. De olyan nincs, hogy hallgat amennyiben nem ő volt.

Pontosan emiatt írtam, ha nem ő volt védekeznie kell, pl a robbantás napján éppen mexikóban tartózkodtam, imádom a rendőrlányokat és soha nem robbantanám fel őket vagy akár elmondhatná az igazat, felbéreltek, tízmilliót ajánlottak és büntetlenséget esetleg két év felfüggesztett satöbbi. Esetleg húszmilliót.

Ha nem védekezik akkor sáros. Vagy idióta. Szerintem.
Aki Én
@Peller Anikó: Nem hallgat. A hírek szerint többször elmondta, hogy nem ő volt. Ettől kezdve mit mondjon a robbantásról?
Nekem továbbra is a Tánczos Gábor féle eset jut eszembe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.