Jövőre 1,6 százalék lesz a nyugdíj-emelés, emellett minden nyugdíjas 10 ezer forintnyi Erzsébet-utalványt kap – közölte Orbán Viktor az Idősek Tanácsa keddi ülése után.

Orbán az Országházban tett nyilatkozatában megígérte: a 10 ezer forintnyi Erzsébet-utalványt még karácsony előtt, de legkésőbb a két ünnep között megkapják a nyugdíjasok.

Ez egy gesztus, a nyugdíjasok iránti tisztelet kifejezése

- méltatta saját döntését.

177 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Esetleg ha tisztességes nyugdíjemelést adna,olyant,ami kompenzálja a valódi-tehát nem a kormány által blöffölt 0,9%- inflációt, illetve a fizetések emelkedésének a hatását.Akkor nem kellene jótékony Mikulást játszania.Különben sem jótékonykodjon ő abból a közpénzből,amelyet ő,a veje és a tágabb famíliája röhögve fosztogat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@verőce21: Pénzt, forintot is csak egy helyen nyomtatnak az országban, mégsem kerül 12 272 forint töredékébe sem egyetlen bankjegy előállítási költsége!
Számaimról annyit, még egyetlen egyszer sem tudtál belekötni amit leírtam, de várom a te eredményedet, hogy mennyiért nyomják ezt az utalványt darabáron, ha a gazdaállatod elmondása alapján 2,2 millió nyugdíjast lep meg Karácsonyra?
verőce21
Hülye vagy fiam, egyes! Leülhetsz.
(Már megint önmagadat cáfolgatod.)
eszegfu
@verőce21: 21:05 Nagyon rendes vagy, igazán köszönöm!:) Szerintem az volt a baj, hogy én a kijlölés után "kivágni" akartam, nem pedig "másolni". Kipróbáltam és sikerült!:))
F_Viktor
@verőce21: Ne beszélj mellé, gyere elő unortodox matematikáddal!
Köb Jani
Mindenki tudja, hogy KEVÉS. Azt pedig nem kell indokolni, hogy miért is nem több?
verőce21
@F_Viktor: (21:57) Először rájössz, hogy haverok bankjai nem nyomtathatják ki az étkezési jegyeket, erre még nagyobb marhaságba kergeted magad. És itt is elszámítod magad a 2,2 millió nyugdíjas támogatásával, mert 2,7 millió nyugdíjas. = 27 milliárd. Nyomdaköltség nulla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél