A kutatás szerint az abban résztvevők átlagosan havi tizenhatezer forintot költhetnek el szabadon. „A keresetükből nehezen kijövők” felének minden hónapban megélhetési gondjai akadnak.

(Forrás: Budapest Beacon)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Remek cikk.
Nettó 250 ropi.
Nem bonyolúlt story!
Egy ciklus alatt simán megoldható .fél alatt is.
Szeparepa2
Nem tudom mi ez a baromság... mi az hogy egyről a kettőre? Kretén aki ezt megfogalmazta. Ehelyett az helyes inkább, hogy nettó havi 250 az a minimum amilyen jövedelemmel már elmondható hogy az ember jól él, egy erős középosztály (tehát még mindig igen messze egy top álom) szintű jövedelem, semmi több... Az egyről a kettőre jutáshoz semmi köze ennek, létezik olyan aki még többet keres ennél mégsem jut "egyről a kettőre" (ha már ragaszkodunk ehhez a primitív hülye fogalmazáshoz), mert elkölti az egészet, elveri elpazarolja, elissza, elszórakozza, eldőzsöli, hiába visz haza akár 4-500 ezret is kp... eltapsolja azt is havonta simán és még nem is elég, és még hó végén kuncsorog már mert egy vasa sincs álomfizetéssel... a másik meg hazavisz 100-at okosan beossza, közben tervezget tanul,helyezkedik, és havi 100-al egyről a kettőre jut, mert mondjuk pl feljebb kúszik a szamárlétrán, karriert épít, előbb utóbb jobb lesz a jövedelme, vagy éppen projekteken dolgozik innováció, valami szellemi termék, és egyszer csak beindul a dolog, és dől a lé, egyről a kettőre jutott, minimálbérből, szorgalommal és tudással... nem minden tehát a havi jövedelem, nem azon múlik minden, sőt sok esetben semmi jelentősége, mert ez csak egy tényező a sok közül, mindent erre fogni nem lehet...
Borsodi
A kormány célja rég nem az,hogy a szegények egyről kettőre jussanak,csak érjék be egyel,vagy süllyedjenek nulla alá.A lényeg az,hogy ők már nem érik be a Hárommal se.Azt lehet mondani aki közmunkán van,fizetéskor ehet.de ha megbetegszik gyógyszerre már nem telik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél