Jelenleg körülbelül 15 ezer hajléktalan ember lehet Magyarországon, közülük mintegy 4 ezren töltik az éjszakát az utcán. A kihűléses esetek kétharmada mégis lakásokban történik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@1magyar: Viszont ők is emberek, magyar emberek, és itt élnek Magyarországban , jobban megérdemelnék a törődést mint akármelyik másik náció a környékről!!!
1magyar
@papa.49: Bizony, mert ők is, legalábbis az öregebbjei járulék- és adófizetők voltak valamikor az ország államkasszájába.
Bringás
Annyira tudjátok mire kellene költeni a pénzt! Még szerencse, hogy Orbán tudja!
Jozefina
Ők a nemzet hajléktalanjai!!! Ha már minden nemzeti és nem magyar!!! Felháborító, hogy ez a keresztény kormány ennyire nem segítőkész!!! Nekik mindegy, hogy bevándorló, vagy hajléktalan mindegyiket üldözik!!!
1magyar
Először ezeket kellene megoldani, nem a külföldieket, migránsokat stb. ezek a kormányok miatt is váltak hajléktalanná. Sok önhibáján kívüli van közöttük.
Ma amikor 70 ezres tartozás miatt elárverezik házat nem nehéz.
kamazuka
Napokban volt szerencsém beszélni akárkivel.
A falvédőt néztem,hogy lássam most jövök e le, vagy már lent vagyok .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.