A KDNP elnökének felterjesztésére kapta meg Bayer Zsolt augusztusban a lovagkeresztet – szúrta ki a 444.hu.

Az erről szóló dokumentumot az MSZP-s Harangozó Tamás kapta meg a Miniszterelnöki Kabinetirodától.

Semjén azután terjesztette fel a Magyar Hírlap publicistáját a kitüntetésre, hogy "A GULÁG-okban Elpusztultak Emlékének Megörökítésére Alapítvány" elnökhelyettese őt javasolta. A szervezet elnöke, Stark Tamás szeptemberben lemondott tisztségéről. Akkor azt mondta: a jelölés okozta "morális teherrel" a vállán nem akart elnök maradni.

Miután Bayer Zsolt átvette a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét, több mint százan küldték vissza ilyen kitüntetésüket Áder János köztársasági elnöknek.

Ide tartozik, hogy Semjén gyerekkori barátja, gimnáziumi padtársa Bayernek. Egy tavalyi interjúban így mesélt erről a publicista:

„A Szilágyi Erzsébet Gimnáziumba jártam, úgy ültünk a hátsó padban, hogy Semjén Zsolt, Bayer Zsolt és az azóta leginkább Ross doktor magyar hangjaként ismert Szabó Sipos Barnabás.”

FinTechRadar 2.0 konferencia - van már jegyed?

Témáink: PSD2/Mobilfizetés, Adatbiztonság, UX, Big data, Állam és fintech, Insurtech. 2 nap, 30 előadó és válaszok a fintech aktuális kérdéseire október 17-18-án a Sugár Moziban.

Program és jegyvásárlás →

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Ennek a gyilkos vadász álkereszténynek akkora nyelve van, hogy nem is értem, hogy férhet el a szájában? Az orbán fenekében már teljesen egyértelmű!
Eladott Ország
Így van ez ha nagy szellemek találkoznak, mint a templomkereszt a szálkereszttel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél