Tíz év fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Törvényszék szerdán, első fokon a röszkei közúti átkelőnél tavaly ősszel történt tömegzavargás miatt terrorcselekmény elkövetésével vádolt, Cipruson élő szír férfit.

A bíróság a vádlottat a határzár tömegzavargás résztvevőjeként elkövetett tiltott átlépése és állami szerv kényszerítése céljából, személy elleni erőszakos bűncselekmény elkövetésével megvalósított terrorcselekmény bűntettében mondta ki bűnösnek.

A szabadságvesztés mellett a törvényszék a férfit végleges hatállyal kiutasította Magyarország területéről, és döntött arról, hogy a vádlott legkorábban a büntetés kétharmadának letöltése után bocsátható feltételes szabadságra.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
"..Emlékszik még valaki Goró Oszkárra? A Fidelitas alelnöke 2006-ban a tévészékház előtt megdobálta a rendőröket, üvöltözött, bíztatta a társait, akik felgyújtottak és megrongáltak 21 gépkocsit és két motorkerékpárt. A székházat megtámadták a szélsőjobbos zavargók, akik behatoltak az épületbe, kifosztották a büfét és törtek-zúztak. A Magyar Televíziót, amelynek adását 2006. szeptember 19-én hajnali 1 óra után meg kellett szakítani, több mint 29 millió forintos anyagi kár érte.A tévé-székház ostromában a vád szerint Goró Oszkár, aki akkor a XV. kerületben volt önkormányzati képviselő, is részt vett, ezért az ügyészség őt közérdekű üzem működésének megzavarásával és csoportosan, felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszakkal vádolta.Büntetést nem kapott..."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: ..vagyis csak azt látod amit én mutatok...ez adott, ezt mindenki látja...valamivel többet vártam...:)
Csizmás Kond
@Horizont: mit vártam ???...pl hogy megsaccolod a külsőmet...hogy kb mivel foglalkozhatok...hogy politizálok-e vagy sem...és ezeket anélkül hogy azokat a marhaságokat amik itt elhangzanak kiszűröd...:)
Csizmás Kond
@Horizont: persze hogy elvárom ha már többször kijelentetted, hogy átlátsz rajtam...:)
...és ez nem politika...a szűrés meg az hogy pl amit ide írok magamról az nem biztos hogy igaz...és ebből kéne megmond kb te mit vélsz vagy minek látsz engem
Csizmás Kond
@Horizont: ..nem is tudom...de biztosan meg.
amúgy nem hazudok, soha nem hazudtam...na néha igen gyerek koromba...
az amit te annak hiszel az csak képzelet ...amit nem tudsz megérteni annak elképzelsz egy magyarázatot és ráfogod.
...ha azt sem tudod fiú vagyok-e vagy lány akkor honnan a francokból tudnád hogy hazudok ???...az ilyen egyszerű ráfogások nem az én inkább a te szavahihetőségedet kérdőjelezik meg.
...ja és önmagad...azt úgy is adhatod ha folyton hazudsz, vagy ha mindig nagyokat mondasz...vagy mindennek az ellenkezőjét mondod...az is lehetsz önmagad
kukac50
Orbán kedvére döntött a bíróság! Ki kellett volna toloncolni és menjen Isten hírével.Orbáni gyűlölet kampánnyal riogatni nem ésszerű!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.