Szabó Szabolcs független képviselőtől megvonták a beléptetési jogosultságot, Szigetvárit pedig kitiltották a Parlamentből, mert többszöri figyelmeztetés ellenére sem tartotta be a szabályokat. A 90-es évek eleje óta csak a törvényhozás képviselői tarthatnak sajtótájékoztatót az Országgyűlés épületében - közölte Kövér László hivatala.

(Forrás: hvg.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mirabilis
Kövér László azt követően tiltotta ki Grécz Zsolt DK-s szóvivőt az országgyűlés termeiből, hogy a Parlament Kék Társalgójában a sajtó előtt vetette fel Orbán Viktor politikiai felelősségét egy közúti baleset kapcsolán. A kitiltást azzal indokolták, hogy mivel nem képviselő, nem jogosult a sajtót tájékoztatni a Parlamentben.

"Ezek után a DK kíváncsian várja, hogy Kövér László kitiltja-e Schiffer Andrást az Országházból, aki már nem országgyűlési képviselőként, kamerák előtt ismertette – Varju László sajtótájékoztatóját megzavarva – az LMP álláspontját az alkotmánybírók megválasztásáról" - írják.

Az ellenzéki párt szerint Kövér szabályai értelmében Schiffer sem tartózkodhatott volna a Sajtóteremben. Éppen ezért a DK azt kérdezte Kövér Lászlótól, hogy postázták-e már a kitiltó határozatot az LMP-s politikusnak. "Vagy a szabály azokra nem vonatkozik, akik a fideszes alkotmánybíróság új tagjainak megválasztását támogatják? Kollaboráns maradhat, valódi ellenzéki kitiltva?" - teszik fel a kérdést.

atv.hu

Betűméret: Kicsi: Betűméret csökkentése Nagy: Betűméret növelése
Kérjük oszd meg a cikket ismerőseiddel is!A C-PRESS fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját.A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkeket, a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap online változatában. Kérjük, hogy kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a C-PRESS Hírügynökség facebook oldalát, a következő címen:http://www.facebook.com/hirugynokseg...
- Kérjük, hogy a cikkhez itt szóljon hozzá!- Nekünk minden "lájk" számít, mert azzal is segíti a szerkesztőségünk működését és munkáját!

Köszönettel és barátsággal!


C-PRESS - ATV


[...
papa.49
Teljesen mindegy a ,,nádfedeles elvtársnak,, csak csillogtathassa a hatalmát!!!
Lepényleső
Megtudtuk az indokot,holott ismerjük az okot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél