A nyugdíjas korú képviselőknek is jár a karácsonyi 10 ezer forintos Erzsébet-utalvány, amivel a Orbán Viktor kormánya ajándékozza meg a nyugdíjasokat - írta a Blikk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Égjen bele a kezébe mind a kettőnek!!! Soha ne legyen nagyobb jövedelmük!!!
wagabund
arra a több százezerre kell gondolni, aki boldogan veszi át a postástól az utalványt...több okból is...mert például sosem látott ilyent...sosem hallott róla, és végre most jól bevásárolhat, még a kutyusnak is vesz valami finomat...megasztán régóta rossz a tv-je, vagy rádijója, internettye nincs(azt sem tudja mi az)...az ég küldte ezt a papírkát...

az hogy az állam vezetői is kapnak, az csak statisztika...remélhetőleg mindegyik hazafelé odaajándékozza egy láthatóan rászorulónak...

remélem...sőt...nagyon remélem.
bakegya
EGYSZER JÓLLAKNI-elég lesz...a gutaütéshez és néhány szavazat megvásárlásához...cigánykodás.
tutajos
Tudta?
Ez az útszéléről felsepert morzsa akkor lett volna "díjazható," ha a nyugdíjunkba építette volna bele ez a sunyi Illibsi (Ál)keresztény gazdaállat!
Ja, hogy az emelte volna a szorzókat ??? !!!
"Na, ugye!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.