Alig fizettek vissza valamit a milliárdos adósságból az Országos Roma Önkormányzatnál, ez az aprócska tény azonban nem akadályozta meg a szervezetet abban, hogy luxusautót vásároljon az elnöknek, amihez havi negyedmillióért sofőr is jár. Közben az is kiderült, hogy annyira rossz műszaki állapotban volt a régi elnöki autó, hogy a márkakereskedés több mint két és félmillió forintért vette meg a roma szervezettől.

(Forrás: Budapest Beacon)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A romák is összekaphatnák magukat (ahogy a nem romák is) és elzargathatnák a korrupt, hazug, tolvaj vezetőiket!
Így soha nem jutnak egyről a kettőre!
magyarbakancs
@igány mit tud csinálni ,lopni,és hazudni.
Eladott Ország
Majd a csúti cigány kiadja a "közigazgatási aktus végrehajtását" és köztársasági elnök elnök diszkrecionális jogkörében felmenti a tolvaj cigány vezetőket.
volvós
..." Az ügyben jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás gyanúja miatt a rendőrség és az adóhatóság is nyomozást folytat immár több,mint egy éve."...

Hát igen...a jó munkához idö kell. Próbálta volna valamelyik ellenzéki képviselö ugyanezt, már Pintér vezetöláncon vitte volna Polt elé...gyorsított eljárásban !
Béla333
@volvós: 10.10
Csak úgy jelzem, hogy van olyan ellenzéki, akinél működik a bűn(tetés) elhárítás:

"Hamar leszálltak a hatóságok a Panama-iratok magyar főszereplőiről
Boldvai László korábbi MSZP-s képviselő felesége volt az egyik jelentősebb magyar szereplője a Panama-iratokként ismertté vált ügynek, és érintettségének nyilvánosságra kerülésekor számíthatott arra, hogy a hatóságok vizsgálódni fognak nála.
Ez az eljárás azonban alig több mint egy hónapig tartott. A NAV Kiemelt Ügyek Osztálya ugyanis már június 13-án arról értesítette a nyomozás kezdeményezőit, hogy bűncselekmény gyanúja nem merült fel, ezért megszüntetik az eljárást."
http://propeller.hu/itthon/3254093-hamar-lesz...

Úgyhogy szerintem ez a vezetőszíj dolog, csak amolyan cirkusz a népnek!
Nem gondolod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél