A röszkei zavargások ügyében hozott előző napi bírói ítéletét kommentálta Orbán Viktor a Máért plenáris ülésén, Budapesten csütörtökön.

Helyesnek nevezte az ítéletet és azt mondta, tiszta lapokkal játszanak, "megmondták előre, teleplakátolták az országot": ha valaki idejön, akkor be kell tartania a törvényeket, s ha nem tartja be, akkor annak jogkövetkezménye lesz.

Orbán Ahmed H. esetét értékelte így, akit szerdán tíz év fegyházra ítélt a Szegedi Törvényszék. Ahmed H. tavaly szeptemberben a röszkei zavargás alatt megafonba beszélt, a kordont rázta, megdobálta a rendőrsorfalat, aztán, amikor a kövekkel, vizespalackokkal dobálózó tömeg áttört, az elsők között lépett illegálisan Magyarország területére. A bíróság ezt terrorizmusnak minősítette.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Viktor szopkin! nyugodtan te is melléje ülhetnél!!! ha ő bűnös és tiz évet érdemel akkor te legalább százat!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Aki itt él és pontosan a ME. ha nem tartja be a saját törvényeit annak bántódása se lehet???
Hogy van ez???
Ez megint egy dupla fenekű beszéd, ha te csinálod rendben, ha más azt meg elítélik!!!
dr. prédikátor
Viktor szopkin! nyugodtan te is melléje ülhetnél!!! ha ő bűnös és tiz évet érdemel akkor te legalább százat!!!
eszegfu
Világos, hogy O.V. teleplakátolta az országot, mert "megmondta"... csakhát ezt ez a "terrorista" büntett elkövetőjének magyar nyelven kellett volna megértenie! Mint az a szerencsétlen magyar kamionos nő, aki eltévedt, meg akart fordulni... de mivel magyarul kért segitséget, nem kapott... helyette letartolt egy keritést.
human
:D Teleplakátolták az országot, hogy aki az országon kívülről jön, tudja mi a helyzet. Logikát nem kell ebben keresni.
kulabombaafityiszre
Nálunk csak a fizetős migráncs maffiózónak,és a fizetős körözött terroristának nem kell betartani a törvény,elvégre is ők hozzák a lóvét.
simmering73
Akkor mennyit érdemel egy hazaáruló, nemzetrontó alak? Megmondom: kötelet.
nezelodo
És még tagadják a politikai nyomásgyakorlást!
justhpeter
@simmering73: Az egész bandája azt érdemli.
Nessy
Aki ugyan itt él, de a saját törvényeit sem képes betartani, annak mennyi a büntetési tétele?
Kutyuska
Akkor azonnal börtönözzék be a 2006-os "békés tüntetőket" és ne 10 évre, hanem minimum 25-re.
Az ellenzéknek ekkora ziccert nem lehetne kihagyni, de amilyen impotensek, nem szállnak rá az ügyre.
Yoda69
Orban is bontott kordon, akkor neki is ulnie kellene egy tizest.
mellesleg jogtalannak tartom az iteletet, majd egy nemzetkozi birosag helyreteszi a dolgokat.
quadrocopter
Ez a lótetű csak azt felejtette el, hogy magyarul írták tele a tacepaókat, az meg kész röhej, hogy a cselekmény terrorcselekmény lenne! A bíró még nem akar nyugdíjba vonulni!
Szókrakész
Igaza van.
A sok barom libsi komcsi hiába is ágaskodik az ítélet súlyossága miatt, itt keményen az országot támadták meg.
A Gyurcsány félék pedig vergődhetnek, hogy a törvény szigora nem engedi, hogy törő-zúzó, felforgató, lázító, Európa- és keresztényellenes migráncsok hada lepje el az országot, Európát.
Vagy mit sajnálnak?!?!?!
Hogy nem jöhetett be x számú migráncs, akit a házukba meghívhattak volna és igazi libsi módon, mint férfi a férfit szerethettek, kényeztethettek, simogathattak volna?!?!?!

www.youtube.com/watch?v=UHDK92EzvB4
Clavigo
Ahmed valószínű értette a magyarul kiplakátolt ökörségeket...
gulyasgyula
Szerintem ahoz nem kell tudni idegen nyelvet hogy nem megyek neki a hatóságnak , rendőrnek , nem kezdek el egy határkerítést bontani ,nem követelődzök egy idegen állam területén ..
karma1
Kivancsi lennek, hogyha ezt a jolfejlett torpet elvinnek mondjuk Sziriaba, es mutatnanak neki ket nagy tablat, meg tudna-e allapitani, hogy az egy reszlet-e a Koranbol, vagy a helyi etterem etlapja-e?
Mert azt, hogy az egy fenyegeto tabla, perzsa nyelven - sok ezer masikkal egyutt Sziriaban - figyelmezteti a gyaurokat, hogy aki oda belep, az le lesz fejezve, azt se tudna megkulonboztetni az elozo kettotol...
(Szamomra meg mindig ez az egyik legnagyobb rejtely: vajon ki adta ezt a baromi hulye otletet, hogyha a szirekhez, meg a brusszeliekhez magyarul szolva fenyegetozunk, akkor azoknak kutya kotelessege megerteni azt a baromsagot, ami a plakaton van?)
Desischado
Ez akkora igazságtalanság, hogy szavam sincsen rá. Ha ez terrorizmus, akkor mit szólnának a valódi terroristákhoz? Pár hónap tökéletesen elég lett volna. De tíz év???! orbánnak akkor öt élet is kevés volna, amennyi bűne van!
eugen4402
@Desischado: A valódi terroristákat váratlan családlátogatással lepik meg...
Ellenőrzik az ott őrzött fegyver- és lőszerkészlet meglétét, és átnézik a gépkarabélyok műszaki karbantartására vonatkozó előírások betartását.
Ezután kellemes ünnepeket kívánnak, és elköszönnek a házigazdától, ha az közben nem lövi le a revizorokat...
bakegya
LÁM -LÁM MILYEN PRAKTIKUSS MAGYARORSZÁG VICCTOR VAJDÁJA!!!-a BALTÁT VISSZADTAD MÁR?
SAJÁT ÓRIÁSPLAKÁTJAIVAL TAKARÓ-ZIKKK-ZIKK!!!-SAJÁT PO...ADTAD PREMIER PLÁNBAN AZ ÓRIÁS PLAKÁTOKRA ,MÉG LONDON UTCÁIN IS ü maga jött velünk szembe!
A saját képes feled húztad magadra a saját szádból ránk köpködött NEMED...NEM és NEM .JÓ SZÓNAK HELYE SEM VOLT A fideSS urnák FENEKÉN.ÖSSZEFOGÁS -végig nézhettük- a kormányod és háttérembereiddel a szerint osztályoztad az arabvilágból érkezőket,kinek teli a buxája,kinek van elég olaja,pontosan úgy ahogy a hazai uzsorásokkal és olajos maffiózókkal körbebástyáztad MAGAD !,A LÁNYOD ÉS SZŐKE HERCEGE A TIBORC,A HABONY ROGÁN,MÉSZÁROS LÖLŐ TUGGYA MÉG KIK kereskedőházaltatok.Ekkora kontrasztot .Már a visegrádi négyek is kapisgálják furmányos összeesküvés elméleteid,a valódi terroristák ugyanakkor kis hazánkban szabadon járhatnak kelhetnek,Naponta SZEMBESÉTÁLHATUNK,telefonkapcsolatba kerülhetünk velük. Összefuthatunk IDEGENFORGALMILAG évtizedek óta nemzetközileg körözött bűnözőkkel ,mert a TEK-TÖKÖLŐK,CSAKKK A TE TÖKÖDET VÉDIK.A KÁVÉZÓITOKBAN,FELCSUTKAI GOLF-ÉS VADÁSZPARADICSOMBAN,EGYÜTT VONATOZGATHATUNK VELÜK,SAJÁT HOTEL-SZOLGÁLJÁK KI ŐKET,PRIVATIZÁLT KASTÉLYAITOK APÁTOK PREZIDENTÁLJA A VŐD ÉS NEJED ELLENJEGYZÉSÉVEL.a belügyes minisztereddel földrészeken paterkázgattok ,üzleti kereskedtekAZ ORSZÁG MINDEN SARKÁBAN KALAND-PARKOLHATNAK,ROM-KOCSMÁZHATNAK,KASZINÓZGATHATNAK,FIKTÍV QUAESZTOR ÉRTÉK PAPIROKAT,SEMJÉN ÁLTAL ADOMÁNYOZOTT VÁLASZTÁSI JOGOKAT KAPHATNAK AJÁNDÉKBA ,BANKJAITOKBAN,FOCIARÉNÁIDBAN,DE AKÁR A CINEGÁBEN IS,NÁLAD EGY GRILL PARTIN PHARA DE VELED A TE TÁRSASÁGODBAN professzionálhatnak.
.
NEM CSAKKK IRODALMI A TÉMA , MEGTÖRTÉNTEK!!!-hány milliárdot is kóstált ez a vesztes nép sose szavazott volna akciód VICCTOR???
AHMED - NAPONTA HÁROMSZOR FOG KÖNYÖRÖGNI A TE LELKI ÜDVÉRT A MAGYAROK ISTENÉNEK OLTÁRÁN IS TÍZ ÉVIG keresztre feszítve,mert imaszőnyeg nem jár neki orbániában az tuti.
Cefi
Hétről hétre, napról napra elkeserítőbb, amit ez az ember művel, minden, ami elhagyja a száját. Ha Banglades a követendő példa, akkor mi jön ezután? Dél-Szudán, Szomália, Vietnám, vagy Ruanda? Azok is simán világtörténelmi csúcstalálkozók lehetnének azok után, hogy már nem maradt olyan demokratikus-liberális hanyatló ország, amelynek vezetői szóbaállnának vele. Már a V4-ek is fintorogva viselik el az illiberális bűzét. Amivel olyan országok vezetői előtt borul le, amely országok kormányai az emberi jogokat magasról leszarják és kitapossák saját polgáraik belét.
Tavryni őrnagy
Mármint hogy le lesz csukva aki okoskodik?
Lepényleső
Aki viszont ide születik,és hozza a törvényeket,arra az miért nem vonatkozik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.