A nemzet gázszerelője most biztos hálás a hvg.hu olvasóinak, hisz Önök őt látnák A Megfelelő Embernek az úszószövetség élén. Seszták Miklós NFM-minisztert viszont el kell keserítsük.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@szaboria1: Én is szavaztam... ettől függetlenül szerintem mindenki viccnek fogta fel a név láttán! Ezt senki sem gondolhatta komolyan, hogy valóban szakmai multja miatt Mészáros esélyes lehetne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Én leginkább a bitófán látnám szivesen !
silber13
@eszegfu: Egy fenét! Én részemről megboldogult Kocis Zoltán egyetlen utódjának tartom!.Igaz sokak szerint ugatja a karmesterséget és egyáltalán a klasszikus zenét, de ki tudjami lakozik benne!:-)))
bakegya
Utolérhetetlenül JÓL ÚSZIK A TENGERNYI PÉNZBEN!-MAGYARszem nem marad szárazon ha nem ez a zseni lesz a kiválasztott erre a kemény közmunkára is!DDD
eszegfu
@silber13: 16:39 Na jól van! Jól "muzsikál" utak épitésében, csatornázásban, ásványvizben, szállodában, polgármesterségben ez az egyszerüen "zseniális" ember... miért pont a zenében ne lenne ilyen "kiemelkedő"?!:))
mégállnekem
Lőrinc, mint sellőfiú?...az úszószövetség élén? Aki ilyen tehetséges, egy zseni, egy már-már Isten...bedobnám az óceán közepébe hátha még vízen is tud járni...
eszegfu
@mégállnekem: Nagyon jóóóóóóó!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.