Harmincezer kormányhivatali dolgozó feladata lesz, hogy személyesen vigyék el minden nyugdíjasnak az Erzsébet-utalványt karácsonyig – írja a hvg.hu.

Mint ismert: karácsonykor 2,8 millió nyugdíjas részesül fejenként 10 ezer forintos Erzsébet-utalványban. A kormány nem aprózza el a kézbesítést, illetve nem bízzák rá a postásokra, mert Lázár János bejelentette, hogy az utalványokat személyesen fogják kivinni, összesen 30 ezer ember fog ezzel foglalkozni a kormányhivataloknál. A kormányhivatali dolgozókat biztonsági őr is fogja kísérni.

A magyarázat szerint a posta darabonként 480 forintos áron dolgozott volna.

114 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Tehát ha jól értelmezem ,tisztességes nyugdíjemelésre nem szánja el magát a kormány ,viszont 30 ezer ember mellé biztosít 30 ezer biztonságiőrt.+ utaztatás.
Az adó herdálása!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Ahol nincs ellenpontja a trágyának, ott a trágyadomb marad a felszínen. Lázár János nyögte be, hogy mivel kapacitás van a rendszerben dögivel, mint mangalica Felcsúton libaszarral és papsajttal, a Járási és Kormányhivatalok fogják kihordani ( nem lábon az agyhalált, miként a komplett kormány) a CSIRKEFARHÁT UTALVÁNYOKAT . Karácsony szombatján is lehetőleg. Mert olcsóbbak ők, mint a királyi posta. Mert vérbeli "idiokráciákban" az úgy működik, hogy reggel budin a fővezér a Nemzeti Sporttal a kezében kitalálja, és pár óra múlva Lázár a főkomornyik bejelenti. Hogy mibe kerül , hogy hányan döglenek bele és technikailag miként lehet kivitelezni az épen frissen szart elmebajt, senkit nem érdekel. Ott legalábbis nem, ahol feltétlen korrupcióval kötött lojalitás mozgatja az egész országot és egy nyomorult lázárjános nem sok annyijük sincs.
silber13
@CsipkeRózsa: Ez az egész a csúti hippopotamus részéről nem más, mint egy felelőtlen, át nem gondolt, patologikus ötletroham.,
Veleda
@silber13: Lázár Jani találta ki. De akkor is baromság
Borsodi
Nem furcsa,hogy utalványt adnak nem pénzt? Az utalványt bárki elköltheti ha az önkormányzatok kapják meg nem biztos,hogy mind eljut a címzetthez viszont maguk között lesz mit szét osztani.Ez nem a nyugdíjasokról szól az biztos.Ez olyan mint a rezsi csökkentés! Eddig 39 000 Ft havi álltalány volt a gáz, Rezsi csökkentés után most 47 700 Ft ra emelték Viszont ezt köszönhetjük a rezsi csökkentésnek mert ha nem nem lenne 64 400 Ft ot kellene fizetni havonta.Akkor köszönjük ezt a nagy segítséget kormányunknak mert igazán sokkal könnyebb lett .A devizásoknak a forintosítás volt még ilyen nagy segítség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.