Harmincezer kormányhivatali dolgozó feladata lesz, hogy személyesen vigyék el minden nyugdíjasnak az Erzsébet-utalványt karácsonyig – írja a hvg.hu.

Mint ismert: karácsonykor 2,8 millió nyugdíjas részesül fejenként 10 ezer forintos Erzsébet-utalványban. A kormány nem aprózza el a kézbesítést, illetve nem bízzák rá a postásokra, mert Lázár János bejelentette, hogy az utalványokat személyesen fogják kivinni, összesen 30 ezer ember fog ezzel foglalkozni a kormányhivataloknál. A kormányhivatali dolgozókat biztonsági őr is fogja kísérni.

A magyarázat szerint a posta darabonként 480 forintos áron dolgozott volna.

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Tehát ha jól értelmezem ,tisztességes nyugdíjemelésre nem szánja el magát a kormány ,viszont 30 ezer ember mellé biztosít 30 ezer biztonságiőrt.+ utaztatás.
Az adó herdálása!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@nyanya001: De hát a posta is az övéké. Átrakják egyik zsebből a másikba. Oszt jó napot. Itt valami más lehet a háttérben csak még nem tudjuk mi. Meg fogjuk tudni nem félek ettől.
CsipkeRózsa
@Horizont: ennyi munkafolyamatot, amit leírtál, idén már nem tudják lebonyolítani. Orbánék ezt sem gondolták végig.
Horizont
És ha azért volt mindez direkt, mert tudták hogy ez kivitelezhetetlen és azt tudja Orbán mondani, hogy benne a jó szándék meg volt...ő akart adni...nem rajta múlt!
quadrocopter
Milyen érdekes, hogy az önfényező, mese színvonalú Orbán-röplapokat még a Magyar Posta szórta szét! Jéééé...hogy drágul a világ...
Veleda
Én azért sajnálom azt a 30 ezer kormányos dolgozót! Vajon hányszor hallgatják végig a nyugdíjasok szítkozódásait, és nekik ezt némán le kell nyelniük. Bár az lenne a jó, ha azt a sok kva anyátokat megírnák levélben a Lázárnak, a la naturban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél