Orbán korábban azt állította, hogy az Altus Zrt. uniós megbízásaival tiltott pártfinanszírozást valósított meg az Európai Bizottság.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A (m)agyar bíróságot egyáltalán nem érdekli, hogy Brüsszelből milyen válasz jött, ők csak a hazugovicsnak akarnak megfelelni!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A (m)agyar bíróságot egyáltalán nem érdekli, hogy Brüsszelből milyen válasz jött, ők csak a hazugovicsnak akarnak megfelelni!!!
nyanya001
@papa.49: Nagyon egyre gondoltunk !
Talpnyaló bíróság !
papa.49
@nyanya001: Tovább kell menni a nemzetközi bíróságra, had süljön rá a hazugovicsra a saját szara!!!
karma1
Mivel a komplett birosag orban zsebebol log ki, csodaltam volna, ha mas eredmeny szuletik...
Nem marad mas hatra, csak egy fuggetlen birosag.
Cefi
Kinek van még kétsége afelől, hogy a politikával összefonódó, szervezett gazdasági bűnözés elsőszámú, kulcsfontosságú pillére ez a Polt nevű homo sapiens? Senkinek. Az egész családja, annak különféle fontos pozíciókban ülő tagjai fogaskerekei ennek a rohadt rendszernek, de e szervilis senkiházi nélkül ez az egész rendszer sem működhetne. Polt Péter, aki egyszemélyben annyi kárt okozott ennek az országnak, mint amennyit milliós migránshordák nem tudnának, a lehető legjobb bizonyíték arra: napról napra csökken az esélye annak, hogy ezt a rendszert demokratikus úton le lehessen váltani.Független magyr bíróság mi, bazdmeg...
karma1
@Cefi: Valahol olvastam, kb. fel eve, hogy tulajdonkeppen MINDEN hatalom polt kezeben osszpontosul, raadasul o errol a merhetetlen hatalomrol senkinek sem tartozik szamadassal, meg orbannak sem! Na, ezen kiakadtam, de tenyleg igy van!
Levalthatatlan gyakorlatilag, es meg orbannak is meg kell elotte hunyaszkodnia, mert okozhat meg orbannak nagy meglepetest is, ha akar. Egyenlore nem akar, mert kez kezet mos, es kulonben is egymas felesegeit, lanyait, szeretoit foglalkoztatjak mindenfele al-megbizassal, viszont valos 5 millios havi fizetesekkel...

Ha valaki poltot kilone - mint fo kerekkotot -, az egesz dominosor szepen es nagyon gyorsan elkezdene dolni, mindjart azzal, hogy az Alapkatyvasz NEM torvenyes, es mint ilyen, nem is kell(ene) betartani. (Nem olvastam vegig az eredeti Alkotmanyt, de abban benne van allitolag valahol, hogy emberfia nem cserelheti le onhatalmulag semmi masra az Alkotmanyt, kizarolag nepakarattal, es ennek is megvannak a szigoru szabalyai, lepesei.)

Szoval akkor ez a g...ci hogy is merte hatalyon kivul helyezni az alkotmanyt? Es ebben ki segitette ot?
nyanya001
@papa.49: Ez a független magyar bíróság.
Az igazságszolgáltatást hírből sem ismerik !
quadrocopter
Ugyan méár, ebből ismét csak Orbán-szopatás lesz, ugyanis ha az unios jogszablyoknak megfelelt az Altus tendernyerése, az egyben azt is jelenti, hogy Orbán alaptalanul rágalmazta a céget, s mivel magyar jogi norma sem lehet ellentétes az uniós normákkal, ezért a hibbant szopni fog, ha Gy. továbbviszi az ügyet!
Annyi esze legyen, hogy továbbviszi!
Csizmás Kond
Naszóval, az igazság nem az ami valakinek tetszik, hanem az amit a bíróság kimond...ha tetszik az valakinek ha nem
Amikor elsőfokon az Altusnak adtak igazat akkor az volt az igazság, most amikor másodfokon Orbánnak adtak igazat most ez az igazság...és ha lesz harmadik igazság akkor az lesz az igazság...a többi csak nyimnyámolás...
tutajos
Következő lépés megint Fletónál van !!! ???
nemkati
Ja, és hány milliárd eu-s pénz csordogált (zúdult) a Fideszhez? Igaz, nem nyílt pályázaton nyerték el, hanem csalással folyatták a zsebeikbe, ez nyilván a Fidesznél a tisztességes eljárás.
lampa laz
Most legaláb lesz nekik mit ugatni folyamatosan, h a parazitáknak legyen mit csámcsogni.
desiro
Ez csak egy sima lejárató kampány per, viktorkának egyre inkább Gyurcsány fóbiája lesz.
Nessy
Jön 2018! Lesz itt annyi per akár alappal, akár anélkül, hogy minden napra jut a hívek munició egy kis gyülölködéshez.
Pláne, miután manapság minden pártot a hívei tartanak el, még az egyházakat is! Ja, hogy nem úgy van? Én nem hazudhatok egy kicsit? :-))
elnyomott
Ez csak annyit jelent, hogy hazudni nem bűncselekmény.
Nagy baj is lenne, ha kis hazánkban ezt büntetnék!
magyarbakancs
@Nessy: Megfigyeltem mindig választások előtt akad egy jó szaftos, úgy amin lehet csámcsogni.
Erről szól a választás és nem arról,hogy megélsz a fizetésedből,nyugdíjadból.
Tudod –e iskoláztatni a gyerekedet, van - e lakásod, amit fenn tudsz tartani.
Mindig valami disznóság eltereli az emberek figyelmét a fontos dolgokról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.