A kormányszóvivő szerint a magyar emberek teljesítménye teszi lehetővé, hogy a kabinet támogassa a nyugdíjasokat.

Kovács Zoltán az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában hangsúlyozta: mindenki munkáját meg kell becsülni, mert az összes foglalkoztatottnak szerepe van az idősek segítésében.

A 10 ezer forintnyi Erzsébet-utalvány kézbesítésében a járási hivatalok dolgozói segítenek majd, a postázás ugyanis csaknem 500 forintba kerülne nyugdíjasonként. Az erőforrások megfelelő szervezésével azonban elkerülhetők a többletköltségek – hangsúlyozta a kormányszóvivő.

Kovács Zoltán arról is beszélt, hogy bár még sok a teendő, a 2010-es állapothoz képest jelentősen javult a munkanélküliségi ráta Magyarországon.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Megakarjátok venni a nyugdíjas szavazatokat, remélem pofára is fogtok esni, nálam biztosan!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Úgy látom a kormány tagjai permanensen nyilatkoznak a kábításban.
Kovács Zsóti ( okos haj elhagyta a buta fejet) "mindenki munkáját meg kell becsülni" és mi van munkaviszony alapján megállapított öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegével a 28.500 ft-tal ! az örökké megmaradó szerzett joggal.
kiscsillag66
Ilyen mélyen még nem volt az ország. Mi lesz velünk, ha ezek még 2018-ban is itt maradnak??? Rossz belegondolni!
CsipkeRózsa
Ne legyen meghatódva Kovács Zoltán, a nyugdíjasoknak szánt "karácsonyi ajándék" nem olyan nagy pénz. Arra jó, hogy pár évig lesz mire hivatkozniuk. Jobb lett volna, ha a nyugdíjkiegészítést választották volna az utalványozás helyett.

Azt is a magyarok teljesítménye teszi lehetővé, hogy már szinte naponta nyúlnak le tíz, és százmilliárdokat? Mert a nagy összegeket a kormány és az önkormányzatok gátlástalan "gazdálkodása" viszi el.
Nessy
Minő meglepetés! Eddig azt hittem a pirézek teljesítménye eredményezte a nagy vonalú gesztust, már ami az Erzsébet utalványt forgalmazó társaság bevételét illeti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.