Felhívta Kis Grófót, és elnézést kért tőle. Szabó Zsófi mindemellett azt mondja, hogy vállalja Szerdán Szabó Zsófi erős kijelentést tett, erről többek közt a 24.hu is beszámolt. Ezt írták: Vasárnap Szabó Zsófi lesz Hajdú Péter egyik vendége az Esti Frizbiben, ahol a műsorvezető finoman arról is érdeklődött, lehet-e őt kérdezni férje családjáról. Az esetlen tapogatózás arra vonatkozott, hogy a Jóban-Rosszban korábbi egyik főszereplője egy roma férfival házasodott össze. Szabó örömmel beszélt családja új tagjairól, és Hajdú kérdésére, miszerint tényleg olyan szigorú szabályok szerint élik-e az életüket a cigány családok, mint ahogy arról egy korábbi műsorban Kis Grófo és édesapja beszéltek (például hogy vendégség esetén a nőknek a konyhában a helyük), Szabó Zsófi hevesen ellenkezett, és kijelentette, hogy éppen Kis Grófóék hoznak szégyent a cigányságra. Szabót azóta számos kritika érte, ezért csütörtökön fél 4-kor élőben jelentkezett be a Facebookon, ahol elmondta, hogy beszélt...

(Forrás: nlcafe.hu, karma1 által)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Marha nagy lehet a szerelem, ha az eskuvoi videokon az ifju ferj akarhanyszor meg akarja csokolni a kis feleseget, az annyiszor hajlik el a ferje elol... A puding probaja a megeve's... Nezzuk, meddig birja ezt a szerepet... Mert az eskuvoi video alapjan egy latvanyos tomegjelenet volt az egesz, nem valodi erzelem...
Szegeny apja forog a sirjaban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
Szabó Zsófi te egy buta liba vagy, aki nem esett messze az anyja fájától. Az is csak olyan ócska kis aranyásó mint te. Volt kitől tanulnod.
karma1
@Mirabilis: Je, Te is ismered a nejet? (Marmint a Szabo Gyulaet... Nem mindennapi rufke volt, a szexisegevel tartotta fogva szegeny Gyulat...)...:o)))
namihami
A mai napig megsüvegelendő Gyula bácsi emléke. Hát ez nem mondható el a csemetéjéről. Szegény apja, még halálában is ég az arca a lánya miatt.
Mirabilis
@karma1: Mit akarsz ezzel mondani? Hogy de, szabó zsófi cigány?
Szókrakész
Kit érdekel?

Mindenki a maga szerencséjének kovácsa!!!
ila51
@wagabund: ..18:26 ...igen , szavuk járása , hogy az olaj nem keveredik a vízzel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél