Az úszók is megkapták a maguk eredményét. Látszólag. Valójában könnyen lehet, hogy egy igen komoly korbácsot kaptak. Ha ugyanis ezt követően elmaradnak a nemzetközi és hazai sporteredmények, akkor ott lesz a retorikai korbács a sifonérban. Az, hogy: „na hol vannak az eredmények Gyárfás nélkül?”. S erre nem lesz jó válasz az, hogy akárhány évvel korábban, amikor még Gyárfás a posztján volt, akkor ezt, vagy azt elértek. Ebből valójában nem igazán lehet jól kijönni.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@GeoCravker: A szokasos cikked, ami megint kivalo volt...
Szereny velemenyem szerint Katinka akar valo, akar nem valo celebnek a hazai fogalmak szerint, Tusup miatt - de mar a sajat hihetetlen teljesitmenye miatt is - megis celeb lett, ha nem is a ValoVilag kurvainak a szintjen, hanem egy kokemeny munka eredmenyekent.
Es igazad van: nagyon benne van a pakliban, hogyha nem nyernek , vagy nem ugy szerepelnek ezen a versenyen, akkor mindenki Katinkat es Shane-t fogjak okolni a botrany mostani kirobbantasaert.
A kis-fele botranynal - ha csak egy kicsi kis moralis erzeke vagy onbecsulese lett volna a vezetosegnek, akkor egy emberkent felallnak, mindenki visszaadja a megbizatasat, es valasztast irnak ki az uj tagok es elnok szemelyenek kivalasztasara.
Bizzunk azonban Katinkaban es a tobbi kituno sportoloban: ha hozzak a formajukat, az elvarasokat, akkor Katinka (ebbol a helyzetbol is) gyozteskent kerul ki.
GeoCravker
@karma1: A celeb mint olyan, az én olvasatomban nem okvetlenül pejoratív. Ellenben az, aki azzá vált (tették, akarta, stb.) nem mondhatja utána azt, hogy: bocs, nem ilyen lovat akartam. Illetve mondhatja, e akkor ugyanúgy megy a levesbe, mint a Való világos percemberkék.
A sportolóknak az olimpiai mélypont (s nem kis részben moális mélypont: Gyurta) után igencsak össze kellene kapniuk magukat. Alkalmasint Katinkának is, mert a biológia ellene dolgozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.