November 30-án, a hajnali órákban akarta megölni 11 éves fiát egy nő Szabadszálláson. A helyiek a Velvetnek elmondták, hogy a gyerek apja meghalt, és az anya egyedül élt fiával egy városszéli tanyán. Azt is hozzátették, a nőnek anyagi gondjai lehettek és nem látott más kiutat, mint végezni a fiával és magával is.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@1magyar: Hát persze hogy nem, nekik segíteni kellene, míg a migránsokra hivatkozva milliárdokat lehet eltüntetni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@1magyar: Bár nem engem szólítottál meg,
de itt már annyi a gazemberség, hogy azt még az Unió is képtelen számontartani !
eszegfu
@1magyar: Elfogadom a véleményedet. Csupán azt szeretném, ha átgondolnád... egyetlen ország sem képes hosszu távon létezni egyedül, szükség van egymás segitésére és arra, hogy számithassunk egymásra, ha a szükség ugy hozza... és ez lehet akár gazdasági, vagy állategészségügyi, de akár a migráns kérdés is.
1magyar
@nyanya001: Miért nem ezzel foglalkoznak a migránsok helyett?
1magyar
@eszegfu: Oké, de a fontossági sorrendet ismerni kellene az eu és az országok vezetőinek is.
eszegfu
@1magyar: De könyörgöm, ha elindul 1-2 millió ember Afrikából Európába, akkor ennél fontosabb nem lehet!!! Tényleg nincs szándékomban megbántani Téged sem... és a felfogásunk ebben az ügyben teljesen ellentétes (ami persze a Te értékedből nem von le semmit), javaslom a "tüzszünetet" migráns ügyben...
papa.49
@1magyar: Ebben nem értünk egyet a Merkeknek ehhez semmi köze, az Unió adott pénzt bőven csak a ,,gyagya,, kerítésre elbaszták a gyagyák!!!
Ami talán még jó is lenne ha normálisan csinálják meg, de így olyan cigányosan összegányolva pont semmire nem jó!!!
A másik a magyar lakosság érdekeit hogyan védhetné a Merkel, sehogy, akkor ha nagyon belepofázna, egyből jönne, hogy semmi köze hozzá, ami ráadásul tökéletesen igaz is!!!
Itt az itthoni állapotokért nem más mint a hazugovics és a sleppje a felelős, mi meg azért vagyunk felelősek, hogy már évekkel ezelőtt bele kellett volna verni a fejükbe néhányat, és seggbe rugdosni a hazugovicsot meg a népizenekarát, de nem tesszük, hát megérdemeljük hogy szívassanak bennünket!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.