November 30-án, a hajnali órákban akarta megölni 11 éves fiát egy nő Szabadszálláson. A helyiek a Velvetnek elmondták, hogy a gyerek apja meghalt, és az anya egyedül élt fiával egy városszéli tanyán. Azt is hozzátették, a nőnek anyagi gondjai lehettek és nem látott más kiutat, mint végezni a fiával és magával is.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@1magyar: Hát persze hogy nem, nekik segíteni kellene, míg a migránsokra hivatkozva milliárdokat lehet eltüntetni!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Az államnak és az unionak nem ér annyit ez a két unios állampolgár mint a migránsok?
papa.49
@1magyar: Hát persze hogy nem, nekik segíteni kellene, míg a migránsokra hivatkozva milliárdokat lehet eltüntetni!!!
eugen4402
@1magyar: Azt áruld el, hogy a magyar kormánynak miért nem ér annyit a tanyán tengődő két szerencsétlen magyar ember, mint a határon kívüli (magukat magyarnak valló) ismeretlenek??? Ráadásul ezt az anyát és kisfiát nem is kellett volna tejbe-vajba fürdetni, csak az éhhaláltól megmenteni...
1magyar
@eugen4402: Miért tőlem kérdezed? Kérdezd Orbánt, vagy Merkelt!
eugen4402
@1magyar: Jó, hogy mondod. Ha találkozom velük, meg is fogom kérdezni... :-)))
papa.49
@1magyar: Mi köze ehhez Merkelnek, szerintem semmi!!!Itt a hunyó a hazugovics aki szétszórja az ország pénzét a saját baromságaira, ahelyett, hogy az ország javára fordítaná!!!
nyanya001
@papa.49: Többek között megint stadiont épít fűtött gyeppel
ez a putriszökevény.
eugen4402
@nyanya001: Meg - mivel a pénz nem számít - már Tanganyikában is potenciális szavazókat vásárol. Nem baj, ha fekete, annyit tanuljon meg, hogy
" - Óseim magar utazók valtak, ereimbe magar vér foj...- "
1magyar
@papa.49: Igen, elsőként Orbán sara országos szinten, utána Merkelé. Mert a migránsokra költi az uniós pénzt, nem az uniós állampolgárokra.
eszegfu
@1magyar: 11:41 Már bocsáss meg, de ebben a formában ez nem igaz... A megpályázott és megkapott uniós pénzeket mi beruházásokra, fejlesztésekre fordithatjuk -- vagyis az épitkezések, felujitások során m.hely keletkezik, sőt ha pl. üzemet bővitünk, korszerüsitünk, akkor meg valódi munkahelyek lesznek -- és sajnos ezek azok a pénzek, melyek igy-ugy "elkopnak" itthon érdemi, maradandó dolgok nélkül. A másik a migránsok... az EU 27 országának képviselői u.ugy megszavazták a rájuk forditandó költséget, mert bizony minden országnak nagy gond! Képzeld el, ha nem költenénk rájuk, akkor mi lenne?! Igy is pl. -- a Bevándorlási Hivatal adatai szerint, ha jól emlékszem a számokra -- 16 ezer menekült adta be a kérelmét különböző státuszokkal a magyar hatóságoknak, melyből kb. 1ezer táborokban várja a papirjait, 2 ezren már megkapták, a többiről pedig fogalma sincs a hatóságoknak. Végső soron pedig a magyaroknak a problémájukat nekünk a magyaroknak kellene megoldani és nem EU-s pénzekre kellene "ácsingózni". Nem hiszem, hogy pl. az EU-s tagdijak helyett (ha mondjuk nem lennénk tagok) a pénzt a "népre" forditanák.
1magyar
@eszegfu: Szerintem ezek a pazarlások nem lehetnének az uniós vezetése jóváhagyása nélkül.
Minden szinten beetetés van.
A migránsok problémáját miért kellene nekünk megoldani? Határok vannak, amit ne lépjenek át és ne várják el tőlünk, hogy eltartsuk őket. Itt is van sok szegény.
A milliárdosok felelősségre vonása lenne a fő feladat. DE összezárnak.
1magyar
@1magyar: Az unio vezetőit nem zavarja, hogy nálunk egy rokkantjáradék havonta 100 euró?
Míg a kizsákmányolt munkások befizetéseiből jótékonykodnak a milliárdos vezetők országon, union kívül.
nyanya001
@1magyar: Bár nem engem szólítottál meg,
de itt már annyi a gazemberség, hogy azt még az Unió is képtelen számontartani !
eszegfu
@1magyar: Elfogadom a véleményedet. Csupán azt szeretném, ha átgondolnád... egyetlen ország sem képes hosszu távon létezni egyedül, szükség van egymás segitésére és arra, hogy számithassunk egymásra, ha a szükség ugy hozza... és ez lehet akár gazdasági, vagy állategészségügyi, de akár a migráns kérdés is.
1magyar
@nyanya001: Miért nem ezzel foglalkoznak a migránsok helyett?
1magyar
@eszegfu: Oké, de a fontossági sorrendet ismerni kellene az eu és az országok vezetőinek is.
eszegfu
@1magyar: De könyörgöm, ha elindul 1-2 millió ember Afrikából Európába, akkor ennél fontosabb nem lehet!!! Tényleg nincs szándékomban megbántani Téged sem... és a felfogásunk ebben az ügyben teljesen ellentétes (ami persze a Te értékedből nem von le semmit), javaslom a "tüzszünetet" migráns ügyben...
papa.49
@1magyar: Ebben nem értünk egyet a Merkeknek ehhez semmi köze, az Unió adott pénzt bőven csak a ,,gyagya,, kerítésre elbaszták a gyagyák!!!
Ami talán még jó is lenne ha normálisan csinálják meg, de így olyan cigányosan összegányolva pont semmire nem jó!!!
A másik a magyar lakosság érdekeit hogyan védhetné a Merkel, sehogy, akkor ha nagyon belepofázna, egyből jönne, hogy semmi köze hozzá, ami ráadásul tökéletesen igaz is!!!
Itt az itthoni állapotokért nem más mint a hazugovics és a sleppje a felelős, mi meg azért vagyunk felelősek, hogy már évekkel ezelőtt bele kellett volna verni a fejükbe néhányat, és seggbe rugdosni a hazugovicsot meg a népizenekarát, de nem tesszük, hát megérdemeljük hogy szívassanak bennünket!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.