A Hunguest-lánc Tiborczhoz és Mészároshoz köthető cégekhez került még októberben, most lettek nyilvánosak a cégadatok. „beérkezett a cégbíróságra a Hunguest Hotels Zrt. október 13-i közgyűléséről szóló jegyzőkönyv, melyből kiderül: Leisztinger Tamás emberei kivonultak a társaság igazgatóságából és felügyelőbizottságából. Hogy kik jöttek helyettük a két testületbe? Röviden: Mészáros Lőrinc és Tiborcz István lekötelezettjei.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Elfeledkezett o mar egymilliard forintrol, moszkvai szalonna-bizniszrol, elvegre o egy polihisztor, nem kaptalanfeju...
Ha ez se b@ssza ki a biztositekot a magyarokbol, akkor semmi...
ruhelke a szoptatasbol egyenesen mehet a turizmusert es vendeglatasert felelos nemzethy miniszterium elere, miniszternek... Elvegre nemhiaba pezsgozott a svajci sulitarsakkal a kiralyi paholyban!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Ha élnének, akkor Ali baba és a negyven alkalmazottja (akik nem éhbérért dolgoztak) még tanoncnak sem jöhetnének a mostani Magyarországra.
eugen4402
@Cefi: Jól látod, ők is tudják, hogy ez az ösvény katasztrófába vezet, de nem érdekli őket. Kerül, amibe kerül, nem számít. Mint az ötvenes években a "Békeharc". Jelmondat volt: "Megvédjük a békét, háború árán is!"
kiscsillag66
@bakegya: Jó lenne, ha senki nem menne a szállodáiba, csak a külföldiek, de ők vagy megtudják, vagy nem. Jól nézünk ki ezzel a gázszerelővel. Olyan okos a nézése, ahogy elnézem. Vajon ki fog irányítani helyette? Mert ebből a pasasból semmi jót nem nézek ki.
bakegya
@kiscsillag66: ennek a Leisztingernek a szállodaláncát a Mészáros nevére jegyzik be,de nem marad a birtokába,mert ennek is az Orbán lánya,veje,vagy akármelyik gyereke lesz a tulajdonosa.Frei Tamás KORDUKOMENTÁLT KÖTETÉBE ha beleolvasol,sokkal világosabban láthatod az Orbán familia mérhetetlen meggazdagodásának nem csakkk trükkjeit,hanem tényét is.Már egyre nyiltabban csinálhatják. AZ EREDMÉNY PEDIG SZEMBETŰNŐ.
kissé felnőttem
minden pohár betellik egyszer, ez is, sokáig nem kell várni
kiscsillag66
@bakegya: Igazad lehet. Frei Tamás már többször írt róluk tényeket. Fantasztikus a család meggazdagodása!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.