A Hunguest-lánc Tiborczhoz és Mészároshoz köthető cégekhez került még októberben, most lettek nyilvánosak a cégadatok. „beérkezett a cégbíróságra a Hunguest Hotels Zrt. október 13-i közgyűléséről szóló jegyzőkönyv, melyből kiderül: Leisztinger Tamás emberei kivonultak a társaság igazgatóságából és felügyelőbizottságából. Hogy kik jöttek helyettük a két testületbe? Röviden: Mészáros Lőrinc és Tiborcz István lekötelezettjei.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Elfeledkezett o mar egymilliard forintrol, moszkvai szalonna-bizniszrol, elvegre o egy polihisztor, nem kaptalanfeju...
Ha ez se b@ssza ki a biztositekot a magyarokbol, akkor semmi...
ruhelke a szoptatasbol egyenesen mehet a turizmusert es vendeglatasert felelos nemzethy miniszterium elere, miniszternek... Elvegre nemhiaba pezsgozott a svajci sulitarsakkal a kiralyi paholyban!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Elfeledkezett o mar egymilliard forintrol, moszkvai szalonna-bizniszrol, elvegre o egy polihisztor, nem kaptalanfeju...
Ha ez se b@ssza ki a biztositekot a magyarokbol, akkor semmi...
ruhelke a szoptatasbol egyenesen mehet a turizmusert es vendeglatasert felelos nemzethy miniszterium elere, miniszternek... Elvegre nemhiaba pezsgozott a svajci sulitarsakkal a kiralyi paholyban!
eugen4402
Folynak a tárgyalások, mert a Mészáros-konszern rövid időn belül átveszi a Magyar Tudományos Akadémia irányítását. A fél ország Mészárosé lesz, a másik fele meg Havas Henriké (!)... Azt írja az újság: Havas eső, Havas táj, Havas utak. :-)))
karma1
@eugen4402: Hat jol megnevettettel, Dragam...:o)))) OK TELEN... (akkor Havas), de mi van NYARON?
bakegya
NA MOST AZTÁN TELJESEN KÉT SEGGBE LESZEK ESVE-bármelyik magyarországi hotelba fizetek be,ez a gázos és fényetető orbán -pézmosó fog kiszolgálni,DE MINDENKÉPPEN BECSAPNI, LEHÚZNI,MEGMÉRGEZNI...MERT NEM SZAVAZTAM MÉG SOSE A FŐTOLVAJRA ÉS NEM IS FOGOK 18-ban sem.
Cefi
Látja mindenki – még a saját szavazóik is – hogy az ország rossz irányba halad. Látják az eget ostromló korrupciót, az ország kirablását, a maffia pofátlan gőgjét. Látják, de ezek az ő korruptjaik, az ő rablóik, az ő maffiájuk. Ők a győztesek, szemben a baloldal korruptjaival, rablóival és maffiájával. Nem számít, ha az ország bele is pusztul, de most ők a győztesek és továbbra is győztesek akarnak maradni, bármit jelentsen ez és bármekkora árat kell fizetni érte.

Márpedig az árat mindenki fizeti. Nem arról szól a történet, hogy az Orbán-kormány hívei finanszírozzák a Rogánokat, Mészárosokat, Garancsikat, Tiborczokat, nem ők tömik hihetetlen pénzekkel a pártpropaganda gépezetét, nem ők fogják ennek az egésznek meginni a levét, hanem mindenki más is. A Fidesz szavazóbázisa nagyjából kétmillió körül mozog. De a kormány nem kétmillió embert foszt ki, hanem tízmilliót. Nem kétmillió ember életét kellene jobbá tenni az uniós forrásokból, hanem tízmillió emberét. Nem kétmillió embert lopnak meg akkor, amikor a strómanoknak és rokonoknak osztják le a megbízásokat, amikor torzítják és gyakorlatilag szétverik a piac működését az irányított pályáztatásokkal. Nem kétmillió ember fizeti az eszelősen magas áfát, a hihetetlenül pofátlan adókat és járulékokat, hanem mindenki más is.

Az Orbán-kormány velejéig romlott, hazug, tolvaj, korrupt, kártékony és életveszélyes az egész országra nézve, nem csak a kétmillió szavazójukra. Mindenki itt kénytelen élni és akarata ellenére is fizeti mindennek az árát. Akkor is, ha a kétmillió ember kinevezte magát a nép-nek. Úgy tesznek – ahogy a kedves hozzászóló is – mintha ez az egész az ő ügyük lenne és valami külső ellenség mindenki más, aki nem hajlandó támogatni a kormányt. Márpedig ez hazugság és önbecsapás. Kétmillió ember túszul ejtett egy egész országot és fel vannak háborodva, amiért a túszok szabadulni akarnak. Mintha az nem lenne természetes dolog.
karma1
@Cefi: Meg nehany csillagos 5-os... Sajnos...:o(((
nevemnick
Ha élnének, akkor Ali baba és a negyven alkalmazottja (akik nem éhbérért dolgoztak) még tanoncnak sem jöhetnének a mostani Magyarországra.
eugen4402
@Cefi: Jól látod, ők is tudják, hogy ez az ösvény katasztrófába vezet, de nem érdekli őket. Kerül, amibe kerül, nem számít. Mint az ötvenes években a "Békeharc". Jelmondat volt: "Megvédjük a békét, háború árán is!"
kiscsillag66
@bakegya: Jó lenne, ha senki nem menne a szállodáiba, csak a külföldiek, de ők vagy megtudják, vagy nem. Jól nézünk ki ezzel a gázszerelővel. Olyan okos a nézése, ahogy elnézem. Vajon ki fog irányítani helyette? Mert ebből a pasasból semmi jót nem nézek ki.
bakegya
@kiscsillag66: ennek a Leisztingernek a szállodaláncát a Mészáros nevére jegyzik be,de nem marad a birtokába,mert ennek is az Orbán lánya,veje,vagy akármelyik gyereke lesz a tulajdonosa.Frei Tamás KORDUKOMENTÁLT KÖTETÉBE ha beleolvasol,sokkal világosabban láthatod az Orbán familia mérhetetlen meggazdagodásának nem csakkk trükkjeit,hanem tényét is.Már egyre nyiltabban csinálhatják. AZ EREDMÉNY PEDIG SZEMBETŰNŐ.
kissé felnőttem
minden pohár betellik egyszer, ez is, sokáig nem kell várni
kiscsillag66
@bakegya: Igazad lehet. Frei Tamás már többször írt róluk tényeket. Fantasztikus a család meggazdagodása!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.