Mészáros Lőrinc egyik cége lett az Echo Tv új tulajdonosa, az adásvételi szerződést tegnap írták alá – mondta a Magyar Hírlapnak Széles Gábor.

Az interjúban Széles elmondta, hogy a legfontosabb szempont a vásárlóval szemben az volt, hogy magyar legyen és politikailag is félszavakból értsék egymást.

Az utóbbi időben többször is tárgyaltunk, és egyértelműen pozitív a róla kialakult véleményem, korrekt és szerény embernek tartom. Ő is abban lesz érdekelt, hogy az Echo Tv továbbvigye az eddigi szellemiségét.

Arról is beszélt a jobboldalai mágnás, hogy ma 2,8 millió háztartásban fogható a csatorna, és ha bekerül majd a szolgáltatók ingyenes csomagjába, még egymillióval tudjuk bővíteni ezt a számot.

A Magyar Hírlap marad a tulajdonában, ott fejlesztéseket és bérrendezést ígért.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mit mondjak, ket allati ertelmes leny, valoban politikailag felszavakbol is meg fogjak egymast erteni...

- Lopunk?
- Ja, csalunk is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kisbundi
Nagy mákod van kedves Lőrinc! Olyan csillagzat alatt születtél, ahol nem a tudást díjazzák, hanem a haverságot, a bratyizást, lerí a képedről a másnaposság/gondolom a strómanoddal együtt piáltál/. Kíváncsi lennék egy normális országba mire vitted volna? Lelki szemeim előtt látlak, ahogy gázszerelés közbe véletlenül nyitott gázcsapnál másnaposan rágyújtasz egy spanglira és BUMM!!!
karma1
@Szókrakész: Igazad van Dragam, MOST hianyzik a magyar klavi, hihihi...
bakegya
Ez már valóban berluszkóni rosszabbik változata!!!-
DISZNÓSÁG,DE MI MAGYAROK SZERETJÜK A DISZNÓT-pedig megint ól megdrágult-ja hogy ez egy mangalica "zsírdisznó"!
kissé felnőttem
akkor már csak viz-hang-zik - zik az echo, Az Tihanyi echó-hoz,
lesz még csiki csuki aztán ??? se hó se echó
ez mire jó?..: heccelődés a néppel semmi egyéb, furja az oldalát az irigyeinek. megvette vigye majd elsokall aztán kapálhat szőlőt rétet TV - akár,hotelt ,NA -PESTIG csak megszakad a sok munkába rászakad, lassan agyon nyomja aztán kiderül kik az örökösök majd a nav meg megszólal, és kaszál mindegy melyik évben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.