Mészáros Lőrinc egyik cége lett az Echo Tv új tulajdonosa, az adásvételi szerződést tegnap írták alá – mondta a Magyar Hírlapnak Széles Gábor.

Az interjúban Széles elmondta, hogy a legfontosabb szempont a vásárlóval szemben az volt, hogy magyar legyen és politikailag is félszavakból értsék egymást.

Az utóbbi időben többször is tárgyaltunk, és egyértelműen pozitív a róla kialakult véleményem, korrekt és szerény embernek tartom. Ő is abban lesz érdekelt, hogy az Echo Tv továbbvigye az eddigi szellemiségét.

Arról is beszélt a jobboldalai mágnás, hogy ma 2,8 millió háztartásban fogható a csatorna, és ha bekerül majd a szolgáltatók ingyenes csomagjába, még egymillióval tudjuk bővíteni ezt a számot.

A Magyar Hírlap marad a tulajdonában, ott fejlesztéseket és bérrendezést ígért.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mit mondjak, ket allati ertelmes leny, valoban politikailag felszavakbol is meg fogjak egymast erteni...

- Lopunk?
- Ja, csalunk is...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemfideszes
Van még valami ebben az elcseszett országban ami nem a nemzet gázszerelőjének tulajdonában van?!
Zeta
Ezt már tényleg " Isten" segíti, adja neki az ötleteket.
A türelem mintaképe, magyar nép , még tapsol is hozzá!
anka
- én mondom a legjobb szakma a gázszerelő..., pláne ha fejben van légüres tér!
Evvel a Mé'szaros Lőrivel a dakota felvásároltat mindent.
img12.dreamies.de/img/822/b/jcte2qn6h8u.jpg
karma1
Istenkem,... Hat az meg nincsen ennek a mindenhez erto nagy embernek...Csak azt ne kivanja senki, hogy megmondjam, hova kivanom es mit...
Strong
...újraépül a Kádár rendszer, csak nem karhatalommal, hanem a saját pénzünkön...
viszont továbbra is orosz módszerekkel...

Gratulálok!
karma1
Mit mondjak, ket allati ertelmes leny, valoban politikailag felszavakbol is meg fogjak egymast erteni...

- Lopunk?
- Ja, csalunk is...
nyanya001
Mészáros megvette, na de kié is ???
Aki kitalálja az kap egy piros telefont :D
Cefi
Mészáros Lőrinc megvette az Echo tévét.

És szóltak neki is róla?
karma1
@Strong: Ugye ezt most nem mondtad komolyan??? Mifele Kadar rendszerrol csacsogsz??? Hol volt a Kadarnak csak ezred ekkora maganvagyona??? Kicsit szelloztesd ki a fejed, mielott leulsz a klavihoz...
karma1
@nyanya001: Ha jol emlexem, ott volt az a kis puhapocs szaniszlo ferenc, hat amikor az kulonbozo allasokban a kepernyo fele forgolodott, es halalkomoly pofaval mondta a baromsagait, azon lehidaltam... (Tavaly lattam otthon, amikor veletlenul odakapcsoltam...)
nyanya001
@karma1: Remélem azt az agyilag hormonzavarost is megvette
a foscsatornával együtt :DDD
karma1
@mégállnekem: Remelem, a szart majd akkor kenik a fejire, amikor a buneit is felsoroljak melle...
nyanya001
A Ki Mit Lop Szarka KFT ismét gazdagodott.
karma1
@nyanya001: Mi az hogy!? Az vele jar! Hova a banatba tudna mashova elsutni azt a szerencsetlent? Monnyuk a szeles meg a szaniszlo qrvara passzolnak egymashoz...:o))))
eszegfu
Ja, "bekerül az ingyenes csomagba"... tényleg zsák a foltját...
nyanya001
@karma1: Elfogyott, de mindjárt elszaladok pótolni látom mindenki nyerő :D
Manhattan
Egyre követelőzőbbek a haverok, kell a sok-sok pénz mindegy milyen ürüggyel. Stadiont kell építeni a feléből? Erkélyt a budai Várban az leendő Orbán-palotára az 1/3-ából? Vagy szögesdrót kerítést a déli határra a negyedéből? A haver megoldja, a "haszon" felét visszajattolja Lőrinc barátnak, a Tiborc-gyereknek vagy Garancsinak, a másik feléből meg vígan van - egy darabig. Így megy ez ma Orbanisztánban!
Yoda69
Eddig se neztem, ezutan se fogom. Valjek egeszsegere, es elvezze... amig tudja.
Macskaszem
Nemhogy ingyenes csomagban sem kell, de ha fizetnének azért, hogy nézzem, akkor se pocsékolnám az időmet ilyen sz@rra.
levarosbukta
Én már szinte sajnálom ezt a szerencsétlen Mészárost, még mindig nem fogta fel milyen ocsmány játékot űznek vele, ennek csak egy dolog lehet a vége! Abban biztos lehet hogy nem ágyban, párnák közt végzi.
Kutyuska
@mégállnekem: Inkább mondjuk úgy, hogy ajándékba kapta.
Eladott Ország
CSAK EGY BUGRIS MARAD AKI KINŐTT A SZAROS GUMICSIZMÁBÓL. Azt hiszi, az ország is egy libalegelő amiről éppen letakarították a libaszart. Falusi kiskirály maradt, és az marad mindörökre. Valaki aki többnek akar látszani, mint ami képességei alapján elérhető számára. Nem képes feljebb kapaszkodni a papsajtból, libaszarból, gazadagon lepett árok partjáról. LETAROLJÁK AZ ORSZÁGOT A SZOTYIS CSÚTIVAL, miközben pukkadásig tömik zsebüket. Az Unió sem tud mit kezdeni ezzel a bazári gengszterizmussal, úgy az ország normálisan gondolkodó többsége is tehetetlen. Európa éppen úgy tátott szájjal áll bugrisék uralkodása felett, mint az ország többsége.
Clavigo
Valaki szóljon Lőrinc barátnak,,,,,,,,hogy vett egy tv-t..Nehogy megint ne tudjon róla...
dr. prédikátor
Mármint a csuti zsirdisznyó meg a szellemi szinvonal???!!! Hahaha! egy szinten van a szélesssel!!!persze hogy megértik egymást!!!
karma1
@nyanya001: Jujuj, tudod, a "piros telefonnal" nagyon kell vigyazni... Mindjart a piros telcsi mellett volt a piros gomb a Kremlben...
nyanya001
@karma1: Igen, ott volt a beszélő része itt meg a hallgató :D
karma1
@nyanya001: Jaj de huncut vagy...:o))) ELMELETILEG ket KOMPLETT telcsirol van szo,...:o)) (Tudod, hallgato is, meg beszelo is...:o))))) Az mas kerdes, hogy ki melyik reszet preferalta...:o))
nyanya001
@karma1: Putyin már gondolkodik rajta, hogy
visszaállítja a régi jó módszert... igaz, részben már működik.
picike1
lemondom a befizetést a tv -rl én spór ember vagyok muszály ! drága a villany
karma1
@nyanya001: Igen, az egyiranyu "leszolasrol" Fischer Ivan tudna meselni...:o)))
karma1
@picike1: Csak nyerhetsz az uzleten, ha lemondod... :o)) Igazad van!...:o))))
szaboria1
Lassan a fél ország már az övé lesz.
nezelodo
@karma1: Az egyik elbukott hitbizományban is volt egy cég CS&L. Ezt hívta a város és környéke Csalunk és Lopunk KFT-nek. Elég sokan bánják , hogy szóba álltak velük pedig benne volt a nevükben az üzlet célja. Biztos ezért lett császára a városnak a cégvezető, aztán mégis kiütötte egy várkapitány, pedig a választás estéjén vitte a pezsgőt a saját győzelmére. Hiába a megszokás...
justhpeter
Börtönt vegyen, arra később nagyobb szüksége lesz.
Edmond Dantes
Én még olyan falusi gázszerelőt nem láttam,akinek a satu,a menetmetsző és a csőfogó mellett ne lett volna a tulajdonában egy tengeri yacht és egy tv csatorna is.Ez így rendben is van,végre-ha megkésve is-Mészáros is révbe ért.Ez igazolja,hogy Orbán falusi komája tökéletesen független,önálló őstehetség,vére verejtékével kapargálta össze a kis motyóját.
bakegya
@anka: már szólt Mr.Orbán -ideje lenne a véglegesen a családtagok nevére bejegyeztetni a Mészáros cégeibe kijátszott közvagyont-még mielőtt valami közbejön!DDD
quadrocopter
Ja, Mészáros Félanalfa Béla tudta meg utoljára, hogy megvette a szennykanálist!
mekkelek
@Strong: Mi a bánatról beszélsz? Kádárnak semmije nem volt ellentétben ezekkel a tetvekkel és az egész pereputtyukkal...
anka
@bakegya: - szerintem hivatalosan már minden a nevükön van, csak az nem nyilvános!
papa.49
Firkászok gyorsan nézzetek utána mit vett még ma a lórike???
Egyet biztosan kár volt vennie LÉLEGZETET!!!
mariaberta
Megveheti a Liótmezei -egyelőre még zárva tartott- épületet is, ha így haladnak szükségük lehet rá.
Borsodi
A városi Tv ket is megvehetnék és állandóan ünnepelhetnénk a megmentőnket az istenünket aki miatt sorra hagyják el fiatalok az országot.
Egy Londonban élő magyar lány megdöbbentő nyílt levele az itthoni fiatalokhoz

2016-07-29 szerző: MAM
1 190
Kedves hazaiak!

A nevem T. Sipos Barbara, 25 éves lány vagyok, Londonban élek, immáron két éve. Azért írok most nektek, hogy feltegyek egy kérdést, amit én is feltettem magamnak, mielőtt elhatároztam, hogy nem folytatom tovább magyarországi pályafutásomat.

Először elmesélem az előzményeket. Agárdon születtem, majd Budapesten tanultam magyar szakon. Négy szemesztert el is végeztem, de úgy alakult, hogy nem tudtam fenntartani magam a fővárosban. Szinte minden tárgyból jelesre vizsgáztam, maximális ösztöndíjban részesültem, aminek mértéke 15 ezer forint volt havonta. Emellett szociális juttatást is kaptam 10 ezer forint értékben, ugyanis a szüleim nem tudtak segíteni otthonról, sőt, a Diákhitelemből én adtam haza nekik. Ebből adódóan egyszerűen nem tudtam folytatni az egyetemet, dolgoznom kellett. Gondoltam, hogy majd levelező tagozaton folytatom, de aztán, amikor bekerültem a sokat emlegetett mókuskerékbe, már erre nem volt módom.

Tetszett amit eddig olvastál? Dobj egy lájkot az oldalunkra, ha eddig még nem tetted! Köszönjük!

Egy call centerben helyezkedtem el, direkt értékesítéssel foglalkoztam, úgynevezett “hideghívásos” rendszerben, ami azt jelentette, hogy ismeretlen, (főleg idős) embereknek telefonáltam, hogy különféle biorezonanciás készülékeket sózzak rájuk. Pontosabban nem is nekem kellett eladnom ezeket a méregdrága, de teljesen hatástalan és tudományos alapokat mellőző szerkentyűket, hanem úgynevezett “egészségnapra” invitáltam őket, ahol szűréseken vehetnek részt teljesen ingyen. A valóságban ez azt jelentette, hogy megmérték a vérnyomásukat, és 4 órán keresztül kellett hallgatniuk egy profi értékesítő rábeszélő szónoklatát, míg meg nem vásároltak valami több százezres kütyüt.

Kitűnően teljesítettem...
bakegya
@anka: feltételezem,képesek rá,annak alapján biztos amilyen szemét stílusban nyilatkozott meg az orbán veje, Tiborc a 444 riporterének.
Desischado
Az echo tv egy rakás szenny-kormány csatorna, eddig sem néztem, nálam nincs is. De kiváncsi lennék rá, mennyi mindent vett még ez a csodaember? Illetve a valódi tulaj?
Cefi
Miközben mi pislogunk és már rég nem tudunk se köpni, se nyelni, a víz- és gázszerelő disznópásztorral csak úgy történnek a csodák és a varázslatok. Nem tudom, mi lenne velünk, ha atomfizikusnak tanul. De mert nem, így bárgyú faszparasztnak tanult (igen, tudom, hogy nem lehet ilyen borzasztó csúnyán beszélni, de állítólag vége a politikai korrektség korának, szóval hagyjuk a dagadt ruhát másra). Aki alulfizetett rabszolgákkal húzatja az igát a 3 tizenkettedik hatványával leírható számú cégében. Ő a seggbuta gázszerelő, aki soha nem tudja előre, hogy másnap mi zuhan a nyakába, aki statisztává nőtte ki magát saját mangalicatrágyás életében, aki ezúttal rátette a patáját a Hunguest Hotel Zrt. által birtokolt 14 darab szállodára. Vagyis mondták neki, hogy erre is neki kell rátennie a lábát, mert ilyen a film. Tévécsatornája pedig még úgysem volt, ráadásul ezzel megnyílt a lehetőség Széles Gábor migránsfóbiás kisnyugdíjas előtt, hogy kikapcsolja végre azt a szájbatekert gravitációt ahelyett, hogy egy veszteséges rakás fos tévébe lapátoljon százmilliókat.

Miért Széles Gábor golf-wellness-Ikarus guru görnyedjen ketté, hogy talicskázza a pénzt a veszteséges, korszerűtlen, a Bayer Zsoltok és kengyelfutó sültbolondok számára színpadot biztosító Echo nevű propagandatévébe, amikor arra van a csilliárdnyi közpénz? Miért öljön bele évente 700 milliót a semmibe, amikor egyik zsebből a másikba vándoroltatott adófizetői pénzből meg lehet tolni az Orbán seggéből közvetítő csatornát? Miért ne Mészáros Lölönek legyen 17 szállodája, amikor az lehetne sok kisebb vállalkozásé, amikor állami támogatás eső készül lehullani a nemzeti turizmusba, ahova Orbán Ráhel már mind a két saját lábát beteheti?

Emberek! Mangalicák, szállodák, média, termőföldek, építőipari vállalkozások, milliárdok, jachtok, kastélyok, jószerencse, az újraszabályozásra váró közétkeztetési biznisz ígérete, újabb és újabb letarolt piaci ágazatok. Hat nyomorult év alatt egyre csak növekszik a Mészárosnak nevezett daganat a...
nezelodo
@quadrocopter: Szívesn megkérdezném a Lenci volt alapiskolai tanáraitól, hogy miként tudták kordában tartani azt a hatalmas, kitörni készülő tehetséget, abban a kis falusi iskolában, amely most olyan robbanásszerűen kitört belőle?
Grafix69
Nekem a szerény ember tetszett a legjobban.
szaboria1
Vajon mennyi hitelt vett fel az Eximbanktól? Mert a szállodák és több cégek megvételéhez mert a jelenlegi vagyona már nem volna ezekre elég. Garancsi is hitelt kap ettől a banktól amit ép a héten turbózott fel a kormány.
karma1
Nana, hogy szeles gabi jelentette be,... meszarosban talan mar motoszkal valami, talan mar szegyelli ezt a fene nagy szerencset, ami folyton uldozi, es mar nem bir elugrani egy ratamado szallodalanctol, vagy epp az Echo Tv-tol...
Nessy
Széles Gábortól kellett megtudnom, hogy egy csak egy "magyar" van talpon a vidéken! Miután alap kritérium volt a vásárlóval szembe, hogy "magyar" legyen, ennek szerinte csak és kizárólag Mészáros Lőrinc felelt meg!
Most kezdhetünk több millióan töprengeni, hogy "hova álljunk".
not me
Mészáros Lőrinc olvassa az újságban, hogy Mészáros Lőrinc megvette az ECHO tévét.
Mészáros Lőrincnek csak egy kérdése van: "De tényleg?"

Mészáros Lőrincnek már annyi mindene van, és annyi mindent vesz, hogy már maga sem tudja követni, sőt, a táblázatkezelő programja is lefagyott.

Már Mészáros Lőrinc sem hiszi el, hogy annyi mindene van.
Ez paff...

www.youtube.com/watch?v=OTvPzJ0Rj4Q
namihami
Legyen az övé. Fehérember eddig se nézte, aki pedig mégis, az úgyis csak ugyanazt a sz@rt kapja ezentúl is.
A baj akkor lesz, amikor a már megszállt ""közszolgálatiakat"" kezdik ezekkel a ""szakemberekkel"" feltölteni, de már a mi adóforintjainkból adott milliós fizetésekért. Eddig a Gazda és csordája pénze bánta. Félő, hogy ezentúl mi adjuk a zsoldjukat.
mariaberta
Javasolom VEGYE MEG A POSTÁT IS AKKOR BIZTOSAN MEGKAPNÁK A NYÖGDÍJASOK A KEDVESKEDÉSES ERZSIKE UTALVÁNYT.
Szókrakész
@karma1: Valami gond van a gépeddel.

"meszarosban talan mar motoszkal valami, "

Így lenne helyesen, magyar billel.

Mé? Szarosban talán már motoszkál valami?
solidedge
Ez a hír engem annyiban érint mint az, hogy Novoszibirszkben a Komszolkaja útcában megnyílt a pizzázó.
Szókrakész
@solidedge: Én is olvastam.
Csak a Pizza Hut oroszosan Pizza Husánka néven nyitott.
Szókrakész
Most egy jó ideig Mészarostól és az Echo TV-től visszhangzik majd az éter.
CsipkeRózsa
@levarosbukta: a pénz nagy hatalom, Mészáros is részesül belőle.
CsipkeRózsa
@Kutyuska: mi adtuk neki, a mi pénzünkből fizették ki.
Kisbundi
Nagy mákod van kedves Lőrinc! Olyan csillagzat alatt születtél, ahol nem a tudást díjazzák, hanem a haverságot, a bratyizást, lerí a képedről a másnaposság/gondolom a strómanoddal együtt piáltál/. Kíváncsi lennék egy normális országba mire vitted volna? Lelki szemeim előtt látlak, ahogy gázszerelés közbe véletlenül nyitott gázcsapnál másnaposan rágyújtasz egy spanglira és BUMM!!!
karma1
@Szókrakész: Igazad van Dragam, MOST hianyzik a magyar klavi, hihihi...
bakegya
Ez már valóban berluszkóni rosszabbik változata!!!-
DISZNÓSÁG,DE MI MAGYAROK SZERETJÜK A DISZNÓT-pedig megint ól megdrágult-ja hogy ez egy mangalica "zsírdisznó"!
kissé felnőttem
akkor már csak viz-hang-zik - zik az echo, Az Tihanyi echó-hoz,
lesz még csiki csuki aztán ??? se hó se echó
ez mire jó?..: heccelődés a néppel semmi egyéb, furja az oldalát az irigyeinek. megvette vigye majd elsokall aztán kapálhat szőlőt rétet TV - akár,hotelt ,NA -PESTIG csak megszakad a sok munkába rászakad, lassan agyon nyomja aztán kiderül kik az örökösök majd a nav meg megszólal, és kaszál mindegy melyik évben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.