A kormány nem engedi, hogy Brüsszel kivezesse a hatósági energiaárakat – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádióban.

A hatósági árszabályozás kivezetése az európai energiarendszerből a rezsicsökkentés megszüntetését jelentené – mondta a kormányfő.

Szerinte az energiaszektorban a verseny nem az árak csökkenéséhez vezet, hanem "mindenfajta háttéralkuk" miatt inkább az emelkedésükhöz. Ha Közép-Európában nincs árszabályozás, akkor a nyugdíjasoknak, a családosoknak, a nehéz helyzetben lévőknek jóval magasabb energiaárat kell fizetniük – hívta fel a figyelmet.

A kormány megvédi a rezsicsökkentést, és bár nehéz küzdelem lesz, de "van esélyünk a sikerre" – jelentette ki Orbán Viktor, aki arra számít, hogy Magyarország ellenzéki pozíciója Brüsszelben tovább erősödik.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Ehhez hasonlóan súlyos, hogy egy banánköztársaság szintjére süllyedő ország – ahol milliárdok tűnnek el naponta nyomtalanul – vezetője a fegyverkezésről álmodik színeset és nagyhatalomnak képzeli magát. Ez a lényeg. Háborúzni kell, mert ez élteti a küldetéstudatot. Ha nincs háború és állandó konfrontáció, a küldetéstudatnak harangoztak. Ezért most a Soros-Gyurcsány-IMF-migránsok-liberálisok után/közben a PC-beszédmódot nevezte ki ellenfélnek. Mert a világhatalomra törést már csak az akadályozza, hogy nem lehet teli szájjal cigányt, buzit, niggert verni.

Fontos, hogy a szekértábor áldozatot lásson az erőskezű vezetőben. A teljhatalomba belegárgyult megváltó picsogása és az áldozat szerepében tetszelgése növeli a nyáj összetartozás-érzését. Fontos tudni, hogy a világnak az a normális menete, ahogyan ők gondolják. Mert ők tévedhetetlenek. Feketebárányság=sikertörténet. Ha van ellenség, akkor van háború. Ha van háború, akkor lehet szájkaratézni kormányzás helyett. A háborúnak pedig egyetlen hőse lehet: az Orbán nevű.

Ezért most revideálok: nem beteg ez, nem veszítette el a kapcsolatát a realitással, hanem ellenkezőleg. Elvtelen geci. Pontosan tudja, mi az igazság, de az egyszerű ember legalantasabb félelemeit és ösztöneit meglovagolva visítja, hogy van itt még tennivaló: nem verte szét még Európát, de dolgozik rajta. A maga kocsmai, téeszelnökstílusában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Orbánnak amit kérdez azt sem lehet elhinni, ígérgetéseiből meg tele a padlás.Bármit ígér az ellenkezője valósul meg.Mindig a szegényebb réteg jár rosszul,a milliomosok viszont élnek mint hal a vízben,nekik nem számít a rezsi csökkentés.Eddig azt hittem focista,de rájöttem jó kártya játékos mert a lapokat nagyon jól keveri.osztani meg még jobban tud.
quadrocopter
"Itt az idő" hogy Brüsszeltől halljuk az igazat, mert ezek hazudnak!
papa.49
Szarházi hazug tetű miről ugatsz megint a gáz ára Európában még 30 % olcsóbb mint nálunk, a hatósági ár azért kell nektek hogy lefölözzétek azt ami minket illetne!!!
Edmond Dantes
Bármekkora marhaságot elmondhat a közrádióban.A riporternek álcázott hölgy egyetlen ellentmondást tisztázó kérdést sem tesz fel,csak időnként halk sóhajokkal jelzi,hogy a vezérnek mikrofont tartani neki szexuális öröm.
F_Viktor
Csak a nem normálisak eszik meg ezt a választási kommunikációt, hogy a rezsicsökkentést a 120 USD fölötti hordónkénti olajárhoz kell mérni, mikor is ebben az évben már többször 50 USD alatt volt a világpiaci ára!
kukac50
Milyen rezsicsökkentés az amikor a rendszer használati díjat 180 forintról ami Gyurcsány idejében volt felemelték a felhasznált villany árának szintjére.
Viktor ! Rizsa szilárd! Rezsicsökkentés ? Fára ? mikor?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.