Utcán éneklésért vagy egy repedt személyi igazolványáért is tízezrekre büntethet a rendőr, és, ha valakinek nincs pénze kifizetni, seperc alatt a börtönben találhatja magát. A büntetést le lehet ugyan dolgozni, ez azonban sokaknak nem egyértelmű, és körülményes is elintézni. Így marad a börtön, ahol százával ülnek a tíz-húszezer forintra büntetett szabálysértők, sokan mindössze egy napot vannak bent. Mindezért pedig az állam fizet.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Csizmás Kondom: Figyelj agyas! Nem tolvajokról, gyilkosokról, bűnözőkről szól a cikk, hanem prizma nélküli kerékpárról, úttesten sétálásról...

Már azt gondolná az ember, hogy egy ilyen cikk aztán igazán érthető minden 6 év feletti személynek, erre jössz te, és agyonbaszod az illúziót.
Ennek a cikknek van egy egyszerű és teljesen egyértelmű mondanivalója, sőt konkrét tartalma. Azt kell megérteni, esetleg kommentálni, nem pedig azt, amit hinni vélsz.
Éppen te írtad valakinek, hogy gondolni bármit lehet, de megosztani már felelősség.
Jó lenne, ha legalább a saját elméleteidet megfogadnád.
Keress olyan cikket, ahol lehet beszélgetni a tolvajokról, meglopott emberekről, találni ilyet bőven. Vagy egyszerűen csak menj el tartós szabadságra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Aki Én: Hagy itt mindig csak kötözködik mindenkivel, rendben kell a bringára prizma ezt értjük, adjanak érte ledolgozandó büntit oszt. jónapot ...
Aki Én
@papa.49: Kell, sőt ha nincs világítás büntetni is kell. Na de börtön hasonlókért? Ráadásul ennyi pénzért? Szakadt személyiért börtön???
mégállnekem
Sokan ilyenkor azért akarnak börtönbe "menekülni", mert egyszerűen nem akar megfagyni az utcán...tudja, melyik bűntettért mennyit kell ülni ...tavasszal kijön, szépen felhízva és "éli" világát. egyébként igaz, hogy gumibotosék a legvédtelenebbekre jobban rászállnak . Ahol én lakom jönnek-mennek a kétkerekűvel...mondjuk, szegény anyját szidom is , tényleg csak a szerencsének köszönhető , hogy nem vasaltam ki az este. Semmilyen "megkülönböztető" jelzés nem volt se az illetőn se a biciklin...hol vannak ilyenkor a rend őrei egy kisvárosban?
Eladott Ország
A korrupció miatt csak a "kis halakat" büntetik meg.
A pazarlás és a közvagyonban okozott kár büntetlen marad az európai uniós források kérdéskörében is.
papa.49
@nyanya001: Ilyenkor döbben rá az ember vannak még olyan embertársaink akiknek fontos, hogy egy kis srác álma valóra váljon...
Gratulálok a cégnek, és a dolgozóknak is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.