Ma Európában a demokrácia megbomlott, ki kell tartanunk, amíg végül mi leszünk többen, a bevándorlás ellenzői - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádióban. Arról is beszélt, a rezsiharc folytatódik, Brüsszel ellen.

(Forrás: 168 óra)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyuska
Rosszabb az elmeállapota, mint hittem.
Különben meg mit akar Orbán a demokráciával? Ő illiberális demokráciában, vagy light diktatúrában utazik.
Tényleg nem tudja már mit beszél.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
@Eriksson: Ekkora demokrácia undort Kádár óta nem láttam, mint Orbánnál. Betegesen hataloméhes és jól tudja, hogy demokratikus viszonyok között nem maradhatna életben a tákolmánya.
Eriksson
@solidedge: Ez a beteges hataloméhség mindenütt fellelhető, nem csupán a csúcsvezetőknél. Most gondolj bele. Egy esetleges kormányváltásnál mindig elindul a dominósor, kicserélődnek a káderek, zsíros kis állások mennek veszendőbe, cserélnek gazdát, mert minden új vezető hozza a maga embereit.
Ez a lényege az egésznek, nem Orbán hataloméhsége. Az a legkevesebb.
Eladott Ország
"...rezsiharc folytatódik, Brüsszel ellen."...
MÁR AZ ÚNIÓ SEM TUD MIT KEZDENI EZZEL A BAZÁRI GENGSZTERIZMUSSAL.
Garancsi István és a Wallis-alapító Nagy György is szerepel a feltehetően a magyar állam jóvoltából is rendkívül nyereséges energiakereskedő céget tulajdonló offshore céghálóban.
Offshore cégeket juttatott olcsó gázhoz az állami MVM kereskedőcége, a szálak kajmán-szigeteki, ciprusi, svájci cégekhez vezetnek. Hogy levigye az árakat, a kormány rátenyerelt a nyugati irányból érkező olcsó gázforrásra, azt ígérve, hogy abból közintézményeket, megszorult távhőtermelőket segít. Segített is, ezzel egy időben viszont helyzetbe hozott egy homályos tulajdoni hátterű magáncéget is, a MET Magyarország Energiakereskedő Zrt.-t (MET), amelynek korábbi neve Mol Energiakereskedő volt.
not me
orbán viktor, hogy mered a szádra venni azt a szót: "demokrácia"?

Már nem is az a kérdés, hogy ennyire hülyének nézed az embereket, hanem az, hogy hány hülye van Magyarországon, aki benyeli ezt a latens mélyhülyítő szart.

orbán viktor, szeretném, ha tudnád, hogy Isten - a szívek vizsgálója - tudja, hogy mit művelsz.
Hogy mondjam finoman...
NEKED ANNYI!!!
Eladott Ország
Ha folytatódik az "orbáni demokrácia" a gyerekeitek unokáitok is azért fognak dolgozni, hogy rabszolgák lehessenek egy orbán nevű országban. Ahol örökéletű lopásra rendezkedett be a nemzeti kormány. Az ország vezetésébe kódolt korrupció már felzabálta az unokák jövőjét is.
Emberek! Mangalicák, szállodák, média, termőföldek, építőipari vállalkozások, kastélyok, újabb és újabb letarolt piaci ágazatokba tette rá patáját az orbáni oligarcha. Akik alulfizetett rabszolgákkal húzatják az igát.
Ebből nem kérünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél