Arról persze nem szól a fáma, hogy honnan kaparnak elő, mennyiért és ennyi biztonsági őrt, hirtelen kinek a cége tudja ezt a létszámot hadra fogni. A közszolga ráér, belőlük van elég, hiszen munkaidejét tölti majd a hozzá tartozó körzet nyugdíjasainak felkeresésével, és ha már ott van, biztosan vált is pár keresetlen szót az utalvány jogos tulajdonosával. Beszélhet neki arról, hogy milyen helyes is ez az Orbán, hogy ilyen nagylelkű gesztussal teszi tiszteletét – a köz pénzéből – nála, meg, hogy „jó tett helyébe majd ő is jót vár”, vagy, hogy "Egy napon, ami tán sose jön el, majd én is kérek tőled valamit"

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Pontosan ez a cél, hogy élőszóval befolyásolni a nyugdíjasokat, a gesztusra hivatkozva!!!
A nyugdíjasoknak nem kéne megfeledkezni arról hogy mennyit is nem fizetett ki a ,,gáláns tetű,, amit ledumáltak, az áremelkedéseket, azt hogy hazudik még a kérdéseivel is!!!
Azt mondja a ,,gyökér lézeres,, hogy a posta 480 Ft. drága a sok kiküldött balfasz kérdés nem volt drága???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Azt írja az újság, 30 ezer kormányhivatalnok + 30 ezer security-pasi (össz 60 ezer fő) fogja síteni kézbe az utalványokat. Lassan lesz annyi államtitkár, meg kormánybiztos is... Csak nem őket bízzák meg..?
nyanya001
@papa.49: @eugen4402: Ha így haladunk, Orbán is beáll a kézbesítők közé ... álruhában mint Mátyás király :D
eugen4402
@nyanya001: Asszem, őfelsége nem ölt új álruhát, marad jól bevált ezerszer megigazított, ki-be gombolt feszes öltönye mellett, és inkább elrepül egy távoli országba, hivatalos, baráti látogatásra. Valami császár-félét csak találnak még a világon, akivel gyümölcsöző gazdasági kapcsolatokat lehet kötni, és a két nép közti barátság megerősödésére koccintani... Az utalványokat már elfelejtette, az a tegnapi műsorban szerepelt...
eugen4402
@nyanya001: Jaj, "ők" az én kedvenceim..! Oda ne menjen, kár lenne a tündéri madarakat veszélybe sodorni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.