Az eddigi tulajdonos emberei kivonultak a cég vezetéséből, helyükre Mészáros és Tiborcz István emberei ültek be. Leisztinger csak néhány szállodát tartott meg a láncból – írja a hvg.hu.

A Válasz.hu-ra hivatkozva azt írják, hogy már beérkezett a cégbíróságra a Hunguest Hotels Zrt. október 13-i közgyűléséről szóló jegyzőkönyv, ebből pedig kiderül, hogy az eddigi tulajdonos Leisztinger Tamás emberei kivonultak a társaság igazgatóságából és felügyelőbizottságából, helyettük pedig Mészáros Lőrinchez és Tiborcz Istvánhoz közelálló emberek kerültek be a vezetésbe.

A lillafüredi Hotel Palota, a szegedi Hotel Forrás, valamint a montenegrói Sun Resort és az ausztriai Heiligenblut; megmaradt Leisztinger tulajdonában.

Beindult az üzlet Mészárosnak, csütörtökön pl. megvette az Echo tv-t.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
CSAK EGY BUGRIS MARAD AKI KINŐTT A SZAROS GUMICSIZMÁBÓL. Azt hiszi, az ország is egy libalegelő amiről éppen letakarították a libaszart. Falusi kiskirály maradt, és az marad mindörökre. Valaki aki többnek akar látszani, mint ami képességei alapján elérhető számára. Nem képes feljebb kapaszkodni a papsajtból, libaszarból, gazadagon lepett árok partjáról. LETAROLJÁK AZ ORSZÁGOT A SZOTYIS CSÚTIVAL, miközben pukkadásig tömik zsebüket. Az Unió sem tud mit kezdeni ezzel a bazári gengszterizmussal, és az ország normálisan gondolkodó többsége is tehetetlen. Európa éppen úgy tátott szájjal áll bugrisék uralkodása felett, mint az ország többsége.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Régen Mátyás király áll ruhában segített az embereken,most Orbán király jár Mészáros bőrében és sanyargatja a népet,megszerzi az egész országot.
Törölt felhasználó
Lőrinc itt egyszer polgárháború lesz én nem lennék a helyedben, de ha egyszer bukik a fidesz akkor sem. Addig utazgassál a hajódon a baszadék spanjaiddal, amig nem a sitten kúrnak néhyen. Az új nemzedék nem olyan lesz, mint a kommunizmusban szocializálódott(ezzel nem őket bántom), de a szabadságban felnőtt élőlényeket nehezebb lesz betörni...:)
wagabund
Simicska párás szemmel nézi az eseményeket...ezt a tempót talán még ő sem bírná...

mindenesetre ügyes...
qxy
Van egy ismerősöm aki ugyanígy vásárolt.
.- Meg veszi ezt a házat? .-
Meg. ..
csak ennyi?? akkor jó a szomszédé nem eladó? azt is meg veszem Mit nekem az a 12 millió Euro. .
Ma azt mondja, " Jó nekem a zöldség leves is ha nem drága." "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.