Áder János köztársasági elnök megfontolásra visszaküldte a parlamentnek azt a törvényt, amely állami tulajdonba vette volna a budapesti Erzsébet teret.

Az államfő a Kövér László házelnöknek címzett levelében azzal indokolt, hogy vagyonátadás nem történhet meg a tulajdonos fővárosi önkormányzat döntésének mellőzésével, s a törvény előkészítése során sem a Fővárosi Közgyűléssel, sem a főpolgármesterrel nem egyeztettek.

Áder János arra kérte az Országgyűlést, hogy a jogszabályban előírt eljárás lefolytatását követően tárgyalja meg és fogadja el ismét a törvényt.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Áder János köztársasági elnök megfontolásra visszaküldte a parlamentnek azt a törvényt, amely állami tulajdonba vette volna a budapesti Erzsébet teret."
Azért dobta vissza mert ezt is Mészáros Lőrinc akarja megvenni.
vadsanca
A "sötét középkor" elkezdődött! ...és még nincs vége! 1000 év nem volt elég? Lehet szervezni a "jobbágy-felkeléseket"!
Ha már ennyi felesleges pénzük van -nagy urainknak-, adják az egészség-ügynek! Ott igazán nagy szükség lenne rá. Nem is beszélve a gyermek-kórházakról. Ők az igazi áldozatok! Ők tényleg nem tehetnek a betegségükről! Nem pofátlanság az adomány-gyűjtés a puritán néptől? Pl; emelt díjas telefonok alkalmazásával.
Ha már a PTK szerint van "nyereségvágyból elkövetett" bűncselekményi kategória, akkor bevezetném a "nyereségvágyból elkövetett köztulajdon-szerzést". Ennek a büntetési tételén még elgondolkodom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.