Nem áll össze a kép, de folytatódik a Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát Vezető Miniszter Berluti Ecritoire Típusú Táskájának Története-Saga.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@gulyasgyula: Vedd észre, hogy a táska - joggal! - csak hivatkozási alap a Rat-Rogán hazugság-áradatának megvilágításához!
Aki ennyire primitív patkány módon hazudozik, azt "közhírré" kell tenni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gulyasgyula
EL ZAVARNÁM AZT A POLITIKUST , ÚJSÁGÍRÓT AKI NEM TALÁL FONTOSABB TÉMÁT AZ ORSZÁGBAN MINT EGY TÁSKA ..TELE VAN AZ ORSZÁG GONDOKKAL AMIRŐL ÉJJEL -NAPPAL BESZÉLNI KELLENE ...A HÜLYE MÉDIA MEG EGY POLITIKUS TÁSKÁJÁVAL FOGLALKOZIK ..
gulyasgyula
Ahol millárdos ügyek vannak ott egy 280 ezer forintos helikopterezés , vagy 700ezer forintos táskára nem figyelnek az emberek ..Erre kellene már figyelni a médiának az ellenzéki politikusoknak ..Érdekes módon azon átsiklanak ..Ahol 804 milliós siker díj ami ma áron 8 milliárd a mai napig nem fizeték vissza .Ahol 250 millió után befiezetik az adót és el van intézve .A 2017-es vizes Vb már 100milliárd körül jár , a stadionok , az olimpia rendezés eddigi költsége stb ..NA EZEK MÁR ÉRDEKELNÉK AZ ADÓFIZETŐKET DE EZ MEG AZ ELLENZÉKET NEM ÉRDEKLI ..
quadrocopter
@gulyasgyula: Vedd észre, hogy a táska - joggal! - csak hivatkozási alap a Rat-Rogán hazugság-áradatának megvilágításához!
Aki ennyire primitív patkány módon hazudozik, azt "közhírré" kell tenni!
RonaGyuri
Egy túrkálóban minden előfordulhat

Jobbnak látták, hogy eszükbe jutott

A dolog valós relevanciáját, ha nem is szó szerint, de magam is igazolhatom. A jó ingeknek mindig nagy kedvelője voltam, többször előfordult, hogy külföldön a szerény napidíjam nagy részéből vettem. Így nagyon megörültem annak, hogy Kispesten a piacnál van egy bolt, ahol olcsón jó, s kis szerencsével márkás ingeket is lehetett venni. Egyik londoni tárgyalásomon a vendéglátóm nagyon rácsodálkozott az ingemet meglátva. Kiderült, hogy az az édesapja, aki az egyik legelőkelőbb egyedi gyártó, terméke.
Nos ez rémlett fel bennem, mikor olvastam a hírt, hogy a mi derék Toncsink milliós táskáját egy turkálóban találta! =))
Na jó nem egészen így történt, hisz ő nevesítette a céget, BÁV. Akik előbb tagadták a dolgot, majd jobbnak láttál közölni, hogy „a BÁV Zrt.-nél csak az Aukciósház és a normál zálogfiókok nem foglalkoznak táskákkal, ugyanakkor a BÁV VIP-fiókjában egyedi konstrukciókat kínál, amelyben egyedi elbírálás alapján sokféle nagyobb értékű tárgyra, így értékes táskára is adnak ki kölcsönt”!
Azt hiszem itt is megáll a klasszikus poén: Ha csak úgy nem!
sziha
@gulyasgyula: ahol "apro" dolgokrol is hazudozik egy miniszter (vo.: szolga, nep szolgaja) a nepnek, ott mit varni nagy dolgokban? A kis dolgokon nagyobbat lehet bukni, mint ha ajtostul rontunk a hazba...
1magyar
@gulyasgyula: De bizony fontos az, hogy ekkora a különbség az országban,
a rokkantaknak havi 28 ezer ő meg csak egy táskára ennyit költ, akinek az lenne a dolga, hogy a nép érdekeit,jólétét szolgálja!
Miközben ilyen sok szegény van sokat markolnak maguknak a közösből pazarlásra.
verőce21
"Egy túrkálóban minden előfordulhat" - erről jut eszembe,
Nem csoda, ha 1%-os orrtúró-fikaevők pártjaira szavaztok!

www.youtube.com/watch?v=crBkDasigZY&feature=youtu.be
Sziszifusz
@verőce21: 06:53
Igaz, hogy gusztustalan, de ha jól esett neki, azzal nem ártott senkinek sem. Kinek mi köze hozzá.
gulyasgyula
@sziha: @1magyar: .. Mind a kettőröknek igaza van , de én inkább nagy dolgokra figyelnék és azt teregetném ki naponta ..6-éve a nagypolitikába telhet neki rá ..Ennyi még akármelyik ellenzéki politikusnak is telik ..nézzétek a politikusok óráit , öltönyeit Vonán is 100 ezer ft-os öltöny van .. ..Erre nem ugrik az adófizető a szavazó...
gulyasgyula
@quadrocopter: ..26-év alatt már az emberek megszokták hogy a politikusok hazudoznak , miért lenne egy ilyen kis senkiből lett miniszter más ?? Felsoroljam én a Tocsik ügytől kezdve hány politikus hazudozott ?? Kevés a hely rá ..A Szabadin és Shushlángon kivül egy se lett felelősségre vonva .. Nem ilyen lovat akartunk a rendszerváltáskor de ezt kaptuk ..
sziha
@gulyasgyula: folyamatosan kiteregetik, de a birka nep meg csak tur. Rogannal legalabb van mibol kiindulni, mert folyton hazudik. Radasul olyan dolgokrol, amiknek egy atlag embernel ki kellene, hogy verjek a biztositekot, de ugyanannyi tortenik, mint a milliardos lopasoknal: SEMMI.
gulyasgyula
@sziha: ..Igazad van de ez a tűrés azért van mert eddig politikust még nem ítéltek el bíróságok ,akkor meg minek tüntesen ? 1990-ben a Taxis blokádkor 65% üzemanyag áremelét csinált az Antal kormány 35 %-os volt az infláció na akkor a taxisok 3 napra megbénították az országot , a kormány már a katonaságot akarta bevetni ..Aztán minden maradt a régiben ..A lakosság fizet a politikusok lopnak ..Annyira meg nem rossz a helyzet hogy komolyabb balhé legyen ..Már megszokták az emberek hogy 26-éve minden kormány , párt ezt csinálja ha hatalomra kerül , csak ellenzékbe tudják mit kellene csinálni ..
sziha
@gulyasgyula: ezert mondom en, hogy elzavarni az osszeset a loporos, bus ...-ba, es szakertoi kormanyt a parlamentbe...
gulyasgyula
@sziha: ..Csak hogy őket védik a törvények , ilyen kérdésben nagy az egyetértés a politikusok között bármilyen oldalon álnak ..Abban sincs vita hogy az 1500 lakossu KIS település polgármestereinek igaz hogy nincs munkájuk de a bérüket emelni kell ..MINDEN PÁRT EGYET ÉRTETT ..100% BAN MEGSZAVAZTÁK ..
gulyasgyula
@sziha: ..Ja nállunk nincs független szakértő egy se .mind Mind valamelyik párt katonája ..
eugen4402
@gulyasgyula: Nem értem, miért erőlteted, hogy az ellenzék nem ugat eleget a nagy összegű "gyanús ügyek"-ről. Pl: Az MNB Alapítványok száz milliárdos buliját minden ellenzéki politikus üvöltötte napokig. Harangozó a parlamenti ülésteremben is megkérdezte Matolcsyt, emlékszel, mi volt a válasz: "blöff-blöff-blöff". Az adófizetők is reagáltak az esetre: erősödött a Fidesz tetszési indexe... :-(((
gulyasgyula
@eugen4402: ..Én meg azt nem értem hogy miért nem tesznek többet az ellenzéki képviselők , miért csak dumálnak ha biztosak a dolgukban ?? Orbán bonthatott kordon ?? Hány forgalom csökkentő útlezárást szerveztek amit saját bőrömön tapasztaltam Pécs-től --Debrecenig amit már a külföldi kamionosok miatt a nyugat is észre vett ..Harangozó is csak a parlamentbe beszél és nem mernek egy legalább az INTERNET adó miatti 10-20 ezres tüntetést összehozni ..Ha ennek ellenére a fidesz erősödik ez azt jelenti rossz politikát folytatnak , mert az emberek nem azt érzik --látják amit a politikusok ..
eugen4402
@gulyasgyula: Attól félek, látszat-demokráciában csak látszat-ellenzékkel találkozhatunk. Ameddig Te, meg én, és a többi "választópolgár" is lemondóan legyint az egészre, addig mi is csak "látszat-polgárok" vagyunk...
gulyasgyula
@eugen4402: ..Igazad van de tudod én már kiöregedtem abból hogy másnak kaparjak gesztenyét ..Nekem , a családomnak nincs anyagi gondja , nem fenyeget a munkanélküliség ..Tulajdon képen csak az bosszant hogy rosszul használják fel az adómat ..A demokrácia csak egy maszlag , .Ha a demokrácia azt jelenti hogy a főtéren mondhatod a véleményed szidhatod a kormányt nyilvánossan büntetlenül és közben akár éhen is halhatsz , betegen ellátás nélkül akkor az szerintem nem demokrácia ..Lassan ott tartok nekem mindegy ki van kormányon 26-év alatt minden kormány csak nyúzta a népet és lopta az adófizetők pénzét ..Akkor minek váltani ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.