Korábban már belengették, hogy A kastélyok, Pharaon, Tiborcz István háromszöget járja körbe a Hír TV Célpont című műsorának legújabb epizódja. Most viszont le is ment az egész adás. Már az ajánlóból kiderült, hogy sikerült elkapniuk a miniszterelnök lányának férjét, aki nem volt valami boldog, hogy megtalálták. A riporter megkérdezte Tiborczot, miért fizette ő be Postabank korábbi József nádor téri székháza, a turai Schossberger-kastély és a Városligeti fasori Spitz-villát megszerző cégcsoport anyacégének bejegyzési illetékét, Tiborcz István pedig teljesen kiakadt, és azzal jött, hogy ő odamegy-e kérdezgetni a riportert a Hír TV székháza elé, hogy van-e férje, vagy nincs. Mi közük van hozzá? Engem meg az érdekel, hogy van-e férje. Olyan szép. Rajtakapták, és ez látszott is rajta. Itt a teljes riport arról, hogyan fülelték le a miniszterelnök lányát.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kar, hogy a videot a 24.hu oldalan sem lehetett latni... A testbeszed nagy arulo...Csak tudnam, miert viselkedik ugy, mintha nem lenne kozszereplo.
Bezzeg Bahreinben a miniszterelnok lanyaval egyutt meg a tiszteletbeli konzullal egyutt meg tudtak latogatni a bahreini energiaugyi minisztert.
Mintha barki mas, aki Magyarorszagrol Bahreinbe repul, automatikusan talalkozhatna az ottan energiaugyi miniszterrel...
Nehogyma kitalalja, hogy o ugyanaz, mint Kis Jeno kazankovacs a Ganz-MAVAG-bol...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Miért viselkedett kínosan???
Hát csak azért mert nem tud viselkedni, a pénz nem jár automatikusan azzal, hogy megtanul viselkedni is tajtparaszt volt az is maradt!!!
JAJMÁR
@Horizont: igazad van. Ez azt képzeli, hogy jogosan teszi zsebre a hirtelen rápotyogó milliárdokat, a kérdéseket pedig "zaklatásnak" minősíti. De nem saját kútfőből, habonylati ötletelés a "mi közük hozzá". Ez egy p@jáca.
namihami
A műveltség nem jár együtt az iskolázottsággal. Pláne, hogy a család, ahová benősült, ez nemhogy nem várja el a modort és illemet, inkább még meg is követeli a tahóságot. Lásd apóspajtás és felmenői. Egy kulturáltan viselkedő vő a klánból való minimum kizárást, de talán még a személyére szóló anyagi romlásba döntést vonná magával.
Elképzelem azt a pillanatot, mikor összekacsint apóskával, hogy jól megaszondtad a nőnek. Így kell ezekkel bánni. Örüljenek, hogy a konyhában megtűrjük őket.
karma1
@Manhattan: Koszi Dragam,...:o)))) Hmmmm
karma1
@Szeparepa2: Bar mar latnam... Utana se lesz konnyu, akkora szart hagynak maguk utan, de legalabb valami elindulhat majd...
Monnyuk elobb egy teljes vagyonelkobzas, a csaladrol sem megfeledkezve, hiszen odarejtette a nemzeti vagyont, torvenyekkel levedve...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.