Meghunyászkodtak a szakszervezetek, sorra fújják le a sztrájkokat az egyes ágazatok. Lemondták a hétfőre tervezett országos sztrájkot a szociális dolgozók, majd röviddel később a tanárok is. Boros Péterné, a közszolgálati szakszervezet vezetője azt bírta mondani: elégedett a tárgyalások…

Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat, ez mar nem az en harcos nepem,...Ha ezt el tudja intezni ennyi balhe utan, akkor orban egy brillians "politikus" , megerdemli a helyet...
Remelem, majd a bortonben is meglesz a megerdemelt helye...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@F_Viktor: EU alapszerződése, az EU Charta -t ki írta alá, hogy ide terroristákat be lehet telepíteni?
Elmennek a pichába!
F_Viktor
@1magyar: Olyat sehol nem olvashatsz amit leírtál! Ez csak képzeleted szüleménye .-)
bakegya
KUSSOVSZKY ANDRÁSNÉT ÖRÖMMEL HALLGATHATTÁTOK KOCSIS ÉVIKÉNEK A FAGGATÁSÁBAN -czöpogtette a frankó haditudósítását a nyugger frontról.
Ez a joviális néni az IDŐSÜGYI TANÁCSBAN ELNÖKÖL...EMBERI ERŐFORRÁS MINISZTÉRIUMA.Elmesélte meggyőző bizonytalan abban 27-ezer,vagy-28ezer nyugger van-e egyáltalán akik borzasztóan nagy ajándéknak vélik ORBÁN VIKI-MIKI ÁLTAL HOZZÁJUK VÁGOTT 10-EZER KILÓS UTALVÁNYÁT-halászlevet főznek belőle!(-27%,de nem baj,ezt ő már nem mondta,és azt sem ,hogy 17 JAN 01 UTÁN MÁR 98%-os erzsiutalvány adó is lehet belőle,mert hogy ezt a papirost a brüsszeli ellenségeink már betiltották volna,ha ORBÁN BASA BE NE VÉDTE VOLNA)
Yoda69
@karma1: Nem orban erdeme, hanem a szakszervezeti vezetok szegyene ez a megegyezes. Bagoert eladtak a lelkuket. Akkor fogok majd rohogni (kinomban) ha orban vissza pavatancol ettol az igeretetol IS.
karma1
@Yoda69: Erosen benne van a pakliban...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.